ترامپ در کنگره: روسیه علائمی حاکی از آمادگی برای صلح با اوکراین نشان داده است

بی بی سی: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید نشانه‌های محکمی از جانب روسیه دریافت کرده است که حکایت از آمادگی این کشور برای پیمان صلح با اوکراین دارد.

آقای ترامپ گفت دولت او در راستای تلاش‌ برای پایان دادن به جنگ اوکراین، مشغول مذاکرات جدی با مسکو بوده است. رئیس جمهور آمریکا در جلسه مشترک کنگره آمریکا صحبت می‌کرد.


این اولین حضور او در کنگره پس از بازگشت به قدرت در شش هفته قبل بود.

دونالد ترامپ در این سخنرانی همچنین نامه‌ای از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین قرائت کرد که در آن گفته است در اسرع وقت آماده نشستن بر سر میز مذاکره است.

آقای زلنسکی این نامه را پس از آن فرستاد که آمریکا کمک‌های نظامی خود به اوکراین را قطع کرد.

روسیه اقدام آمریکا در قطع کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین را «بهترین کمک به برقراری صلح» خواند، و خواستار لغو تحریم‌های واشنگتن علیه مسکو شد.

روسای جمهور آمریکا و اوکراین جمعه گذشته در کاخ سفید در برابر خبرنگاران مشاجره‌ای تند داشتند. پس از آن آقای ترامپ در بیانیه‌ای گفت تا زمانی که کمک‌های آمریکا ادامه دارد رئیس‌جمهور اوکراین «نمی‌خواهد صلحی برقرار شود.»

اما ولودیمیر زلنسکی دو روز پیش در پستی در شبکه اجتماعی ایکس از اتفاقی که در کاخ سفید رخ داد «ابراز تاسف کرد» و گفت که «آماده کار سریع با آمریکا برای پایان دادن به جنگ است.»

آقای زلنسکی همچنین آزادی اسرا و آتش‌بس در دریا و آسمان را برای مراحل اولیه پایان جنگ پیشنهاد کرد.

او از حمایت‌های آمریکا و به‌ویژه دونالد ترامپ هم تشکر کرد و گفت آماده امضای قرارداد مواد معدنی با واشنگتن است.
تشویق جمهوریخواهان، اعتراض دموکرات‌ها
سخنرانی آقای ترامپ تقریبا دو ساعت طول کشید و عمدتا بر مسائل داخلی آمریکا متمرکز بود.

او از تلاش‌های بحث‌برانگیز ایلان ماسک برای کاستن از بوروکراسی در ادارات آمریکا ستایش کرد و گفت دولت «تازه در شروع کارش» است.

رئیس جمهور آمریکا پس از بازگشت به کاخ سفید، با امضای یک فرمان، ایلان ماسک را مسئول «سازمان کارآمدی دولت» (موسوم به دوج) برای کاهش نیروی کار فدرال در آمریکا کرد.

او همچنین از سیاست‌های خود در زمینه تعرفه‌ها دفاع کرد و وعده کاهش مالیات‌ها را داد.

دولت آمریکا از دیروز، ۴ مارس (۱۴ اسفند) تعرفه‌هایی بر واردات کالا از کانادا، مکزیک و چین وضع کرد. تعرفه‌ کالاهای وارداتی از کانادا ومکزیک ۲۵ درصد و تعرفه کالاهای چینی ۲۰ درصد است.

در خلال سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در جلسه مشترک کنگره، نمایندگان جمهوریخواه مرتب آقای ترامپ را تشویق می‌کردند و نمایندگان دموکرات به او اعتراض می‌کردند.

الیسا اسلاتکین، سناتور دموکرات آقای ترامپ را متهم کرد که در داخل آمریکا بی‌ملاحظه و بی‌فکر است و در خارج، رهبری آمریکا را واگذار کرده است.

او هشدار داد که رئیس جمهور آمریکا به دوستان میلیاردرش پاداش می‌دهد و مردم عادی آمریکا را فدا می‌کند. 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
به یقین توافقاتی بین ترامپ و پوتین صورت گرفته است و حالا زمینه برای قرارداد کلی باید آماده شود. میماند ابلهان مذهبی ایران که به تاسی از چپول ها دشمن خونی امریکا هستند
‌چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +169حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +143واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +104بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +100ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +97کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +92حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +92تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)