روایت خبرنگار اسرائیلی از «اسناد جاسوسی» در سفارت حکومت ایران در دمشق

 تصویری از ساختمان سفارت حکومت ایران در دمشق پس از حمله ١٣ فروردین ۱۴۰۳ اسرائیل.صدای آمریکا: کانال ١٢ اسرائیل می‌گوید خبرنگار این شبکه به اسنادی در سفارت حکومت ایران در دمشق، پس از سقوط حکومت بشار اسد، دست یافته است که «حاوی توضیح جاسوسان» جمهوری اسلامی است.

بر اساس گزارش تایمز اسرائیل، ایتای آنگل، خبرنگار اسرائیلی که تنها چند روز پس از سرنگونی اسد به دمشق رفته است، با ورود به پایگاه‌های نظامی و همچنین دفاتر دیپلماتیک حکومت ایران به اسناد طبقه‌بندی شده و پوشه‌ای دست یافته که حاوی توضیح جاسوسان جمهوری اسلامی است.


به گفته ایتای آنگل، این پوشه حاوی چند پاسپورت و عکس است.

این خبرنگار اسرائیلی افزود که داخل ساختمان سفارت حکومت ایران، درهای مخفی وجود دارد و اینکه او پشت این درها موفق شده به انبوهی از سرورها و فایل‌های محرمانه دست یابد.

به گفته او، اگرچه کارمندان سفارت حکومت ایران بسیاری از اسناد را نابود کرده‌اند، اما بسیاری دیگر از این اسناد محرمانه دست‌نخورده هستند.

ایتای آنگل تصریح کرد که ماموران امنیتی اسرائیل در روزهای آغازین سرنگونی اسد در آنجا بوده‌اند و اطلاعات جمع‌آوری کرده‌اند.

او افزود به تنهایی از پایگاه‌های نظامی بازدید کرده و اینکه هر شخصی می‌توانست نارنجک و یا کلاهک‌های جت‌های جنگنده را از آنجا با خود بردارد.

قرار است جزییات یافته‌های این خبرنگار تا ساعاتی دیگر منتشر شود
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه

یعنی بدبیاری پشت بدبیاری ادامه دارد تا سقوط مفعول اعظم.
دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰
۴۱
karaji - کرج ، ایران

میگن یارو افتاده بود زمین ، هرکسی از راه می‌رسید یک لگد بارش میکرد ...
دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
یک مشت احمق بالفطره با آرزوهای مسخره هنوز بعد 1400 سال منتظر ظهور یک طفل از ته چاه و انتتشار هلال شیعی هستند و توسل به حرف های خوب و بد نهج البلاغه که حتی یک خط از ان ها را علی این جلاد مخوف ننوشته است. علی جز خونریزی و بی رحمی و مال اندوزی هنری نداشته است
دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.