مرگ ۵۹ نفر در آنکارا بر اثر مصرف مشروبات الکلی تقلبی

ایران اینترنشنال: رسانه‌های ترکیه گزارش دادند ۵۹ نفر در اثر مصرف مشروبات الکلی تقلبی در شهر آنکارا جان خود را از دست داده‌اند.

نخستین گزارش‌ها از مسمومیت ده‌ها نفر در پایتخت ترکیه به‌دلیل مصرف الکل تقلبی، دوشنبه ۲۹ بهمن منتشر شد و شمار قربانیان تا یکم اسفند به ۵۹ نفر افزایش یافت.


علاوه بر کشته‌ها، ۳۵ نفر دیگر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند.

رسانه‌های ترکیه از پیگیری قضایی در این پرونده برای شناسایی افراد دخیل در تولید و تجارت مشروبات الکلی تقلبی در آنکارا، با اتهام قاچاق و قتل شبه‌عمد خبر دادند.

در جریان تحقیقات، ۲۸ مظنون بازداشت و ۳۰ متهم دیگر با قرار نظارت قضایی آزاد شدند.

دادستانی آنکارا گفت تحقیقات در این زمینه ادامه دارد و ممکن است تعداد بازداشت‌شدگان افزایش یابد.

منتقدان دولت در ترکیه معتقدند نرخ بالای مالیات بر مشروبات الکلی، یکی از دلایل اصلی روی آوردن شماری از شهروندان به خرید نوشیدنی‌های الکلی دست‌ساز است.

پیش‌تر و در ۲۶ آذر امسال نیز مقام‌های شهر استانبول از مرگ دست‌کم ۳۷ نفر طی شش هفته به‌دلیل مصرف مشروبات الکلی تقلبی خبر دادند.
سالانه ده‌ها نفر در ترکیه به‌دلیل مصرف مشروبات الکلی تقلبی و غیراستاندارد جان خود را از دست می‌دهند. یکی از بیشترین آمارها در این زمینه مربوط به حدود سه سال پیش و از ۱۰ آذر تا اواسط دی ۱۴۰۰ است که در این بازه زمانی ۸۸ نفر در سراسر ترکیه جان سپردند.

در سال‌های اخیر برخی متهمان پرونده‌های مربوط به تهیه و توزیع مشروبات الکلی تقلبی در ترکیه، به حبس ابد یا زندان طولانی‌مدت ۵۰ ساله محکوم شده‌اند.

در ایران، برای متهمان پرونده‌های تهیه و فروش مشروبات الکلی که منجر به مرگ می‌شود، مجازات اعدام در نظر گرفته می‌شود.

به‌دلیل ممنوعیت خرید و فروش و مصرف نوشیدنی‌های الکلی در ایران، این کالا به‌صورت قاچاق به فروش می‌رسد و هر سال تعداد زیادی از شهروندان ایرانی به‌دلیل مصرف انواع تقلبی این نوشیدنی‌ها دچار عوارضی همچون مسمومیت و کوری دائمی می‌شوند و گاهی جان خود را از دست می‌دهند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
karaji - کرج ، ایران
من همیشه گفتم این ملت اگر وضعیت ایران رو تو این چهل سال تجربه میکرد الان همدیگر رو می‌خوردند..
‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +124ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو