همزمان با خاکسپاری جنازه نصرالله ، فرودگاه بیروت برای ۴ ساعت تعطیل خواهد بود

صدای آمریکا: مقامات هوانوردی غیرنظامی لبنان اعلام کردند که فرودگاه بین‌المللی بیروت روز یکشنبه به مدت چهار ساعت، همزمان با مراسم خاکسپاری جنازه نصرالله، رهبر کشته‌شده حزب‌الله، بسته خواهد شد.

بر اساس بیانیه‌ای که رسانه‌های رسمی لبنان منتشر کرده‌اند، «فرودگاه در روز ۲۳ فوریه ۲۰۲۵ از ساعت ۱۲ ظهر تا ۴ بعدازظهر به وقت محلی (۱۰:۰۰ تا ۱۴:۰۰ به وقت گرینویچ) تعطیل خواهد بود و تمامی پروازهای ورودی و خروجی متوقف می‌شوند.»


نصرالله در ۲۷ سپتامبر در حمله هوایی سهمگین اسرائیل به حومه جنوبی بیروت کشته شد. این حمله بخشی از عملیات نظامی اسرائیل علیه حزب‌الله بود که در پی ماه‌ها درگیری‌های مرزی شدت گرفت.

مراسم خاکسپاری جنازه نصرالله روز یکشنبه شامل پیکر هاشم صفی‌الدین نیز خواهد بود؛ فردی که به‌ عنوان جانشین نصرالله انتخاب شده بود اما او نیز در ماه اکتبر در حمله‌ای دیگر از سوی اسرائیل کشته شد.

این مراسم از ساعت ۱ بعدازظهر در یک استادیوم ورزشی در جنوب بیروت، که از پایگاه‌های اصلی حزب‌الله محسوب می‌شود، آغاز خواهد شد. قرار است نعیم قاسم، دبیرکل کنونی حزب‌الله، در این مراسم سخنرانی کند. پس از آن، پیکر نصرالله طی مراسمی رسمی به محل دفنش منتقل خواهد شد.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، اعلام کرد که ایران در این مراسم با هیأتی عالی‌رتبه شرکت خواهد کرد اما جزئیات بیشتری ارائه نداد.

کشته‌شدن نصرالله، که برای دهه‌ها در رأس حزب‌الله قرار داشت لبنان و منطقه را در شوک فرو برد. حزب‌الله اعلام کرده است که «۷۹ کشور در سطوح رسمی یا مردمی در این مراسم یادبود مشارکت خواهند داشت.»

همچنین، سفارت آمریکا پیش‌تر در یک هشدار امنیتی از شهروندان خود خواسته بود از محدوده برگزاری مراسم، از جمله اطراف فرودگاه، دوری کنند.

نعیم قاسم دبیر کل فعلی حزب‌الله تأیید کرد که نصرالله به دلایل امنیتی به‌طور موقت در مکانی دیگر دفن شده بود و خاکسپاری جنازه او نیز به همین دلیل به تعویق افتاده بود.

او اعلام کرد که جنازه نصرالله در مکانی میان جاده قدیم و جدید فرودگاه به خاک سپرده خواهد شد، در حالی که صفی‌الدین در زادگاهش، دیرقانون، در جنوب لبنان دفن می‌شود.

درگیری‌های شدید میان اسرائیل و حزب‌الله، که منجر به کشته‌شدن شماری از فرماندهان ارشد حزب‌الله شد، با توافق آتش‌بس ۲۷ نوامبر موقتاً متوقف شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
این کثافت متعفن هنوز دفن نشده؟ عجب اسراییل نامرده
‌چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد