گوگوش از چاپ کتاب خاطراتش به زبان فارسی و انگلیسی در آینده‌ای نزدیک خبر داد

 تصویری از گوگوش در کنسرتی در شهر فرانکفورت آلمانرادیو فردا: گوگوش، خواننده سرشناس ایرانی، خبر داده که کتاب خاطراتش به زودی منتشر خواهد شد و قرار است در آن به «داستان شگفت‌انگیز زندگی» این چهره خاطره‌ساز برای نسل‌های مختلف یرانیان پرداخته شود.

خانم گوگوش روز جمعه ۱۹ بهمن در صفحه اینستاگرام خود ضمن انتشار تصویری از جلد این کتاب، به ماجرای آخرین بازجویی‌اش در ایران توسط وزارت اطلاعات پرداخته است.


گوگوش با اشاره به این‌که مأموران امنیتی از او خواسته بودند خاطراتش را برای آن‌ها بنویسد، می‌گوید این نخستین باری بود که چنین درخواستی از او مطرح می‌شد.

فائقه آتشین که دهه‌هاست با نام هنری گوگوش فعالیت می‌کند، در ادامه روایتش با اشاره به این‌که از پذیرش دستور مقام‌های امنیتی جمهوری اسلامی امتناع کرد، می‌نویسد: «هیچ قصدی نداشتم که خاطراتم را به مأموران رژیم تحویل دهم. نوشتن هرگز پناهگاه من نبود، به‌ویژه زمانی که به معنای مرور خاطراتی بود که بیش از آن‌که آرامش بیاورند، دردناک بودند.»

گوگوش در ادامه اما نوشته که در طول سال‌ها، بسیاری از دوستان و آشنایانش او را تشویق کردند که خاطراتش را بنویسد؛ مسئله‌ای که به دلیل آنچه او «اجراهای مداوام و تعهدات حرفه‌ای» نامیده، هرگز از یک ایده فراتر نرفته است.

او در ادامه پست اینستاگرامی خود، با اشاره به همراهی چند نفر از دوستانش، اضافه می‌کند که در نهایت در اواخر سال ۲۰۱۵ میلادی کار نوشتن این کتاب را به زبان انگلیسی آغاز کرد و اکنون قرار است منتشر شود.

این خواننده سرشناس در ادامه می‌نویسد: «داستان من، داستان ما، باید گفته می‌شد، نه فقط برای خودم، بلکه برای کسانی که ممکن بود در آن معنایی بیابند، برای نسل‌های آینده که حق دارند بدانند چه گذشته است. در این کتاب، برای نخستین بار، داستان زندگی‌ام را به‌طور کامل با شما در میان می‌گذارم. آرزوهای دیرینه‌ام، باورهای اجتماعی و سیاسی‌ام و از همه مهم‌تر، روح هنری‌ام.»

ترجمه فارسی این کتاب هم قرار است به قلم هما سرشار، روزنامه‌نگار قدیمی و از دوستان نزدیک خانم گوگوش، منتشر شود.

انتشارات سایمون اند شوستر که قرار است این کتاب را به انگلیسی منتشر کند، در معرفی این اثر نوشته است:

«پیش از آن‌که مدونا یا بیانسه باشند، گوگوش بود. برای نخستین بار، یکی از بزرگ‌ترین ستاره‌های پاپ قرن بیستم داستان شگفت‌انگیز زندگی خود را روایت می‌کند: دستیابی به شهرت در ایران پیش از انقلاب، دستگیری و زندان، بیست سال تبعید و سرانجام، بازگشت پیروزمندانه‌اش به صحنه جهانی.»

در بخش دیگری از این معرفی بخشی از نوشته گوگوش در این کتاب این‌گونه به اشتراک گذاشته شده است: «داستان من فقط داستان من نیست. این روایت گذشته ماست، سرزمینم، آنچه بود، آنچه شد و آنچه بر مردم و بر هنرمندان گذشت.»

این انتشارات در پایان معرفی کتاب خانم گوگوش با اشاره به بیش از دو دهه محروم ماندن او از حضور در صحنه و خواندن برای طرفدارانش، می‌نویسد: «اکنون، در این خاطرات شاعرانه و تأثیرگذار، ستاره موسیقی پاپ، گوگوش، سفر فراموش‌نشدنی خود را بازگو می‌کند. از کودکی دشوارش در دهه‌های پرتلاطم ۱۳۳۰ و ۱۳۴۰ در ایران تا رسیدن به قله شهرت در دهه ۱۳۵۰، او روایت می‌کند که چگونه در اوج موفقیت حرفه‌ای‌اش، انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ همه چیز را دگرگون کرد. در چشم بر هم زدنی، از جلد مجلات، فرش قرمز جشنواره‌های سینمایی، نمایش‌های مد و پخش مداوم ترانه‌هایش در رادیو، به چهره‌ای تحت تعقیب از سوی روحانیون مذهبی تبدیل شد. آنچه پس از آن رخ داد، داستانی تلخ از سرکوب، تهدید و تبعید بود.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Ginger - چگو، اسپانیا
عزیز جان چرا خودت کتابت را به زبان فارسی نمی نویسی خانم هما سرشار در مصاحبه‌ای با شما سعی در کوبیدن شما بطور نامحسوس داشت هما سرشار به خاندان سلطنتی پهلوی توهین کرده قدر نشناسی در مورد خاندان پهلوی کسی که به او حق رای تحصیلات و تغدیه مجانی و آموزش فرهنگ و ادب داده و او با ناسپاسی رفتار کرده است مطمئن باش در مورد کتاب شما نیز تحریف خواهد کرد لطفا یا خودتان کتابتان را فارسی بنویسید یا بدست اشخاص ایران دوست به فارسی بنویسید اگر هم که ایرانی‌ها برایت فقط پله ترقی و درآمد بودند که باز هم مردم ایران بخاطر حفط زبان فارسی به شما احترام خواهند گذاشت و البته ما انتظار داریم که حقیقت دوران طلایی پهلوی را بنویسید نه اینکه بدی افراد در مورد شما را به شاه ایران نسبت دهید که شاه و پدرشان در کل ایران و ایرانی را در جهان بالا بردند و اگر کاستی بود از جانب بعضی افراد جاسوس و نادان بود
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵
۵۷
کهنه سرباز - بروکسل، بلژیک

نوشتن کتاب خاطرات گوگوش چه دردی را از ملت ایران کم میکند؟گوگوش حالا که دیگه نمیتواند بخواند برای درامد زایی به این روش رو اورده هیچ کس به فکر ملت ایران نیست ه کس برای به قدرت رسیدن و جیب پر کردن به هر دری میزند
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +102شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم