پلیس اندونزی ۵۶ مرد را در «سکس پارتی» همجنس‌گرایان دستگیر کرد

یورونیوز: ماموران پلیس اندونزی ۵۶ مرد را که در یک «مهمانی سکس همجنس‌گرایان» در جاکارتا، پایتخت این کشورحضور داشتند، دستگیر و بازداشت کرد.

سخنگوی پلیس اندونزی اعلام کرد که سه نفر از افراد دستگیر شده ممکن است به اتهام نقض قوانین مبارزه با پورنوگرافی به مجازات حداکثر ۱۵ سال حبس محکوم شوند.


پلیس این افراد را روز شنبه در جریان برپایی یک «سکس‌ پارتی» مختص همجنسگرایان در هتلی واقع در جنوب جاکارتا دستگیر کرد.

سخنگوی پلیس جاکارتا دوشنبه شب به خبرنگاران گفت که سه نفر از دستگیرشدگان به عنوان سازمان‌دهندگان این رویداد به عنوان متهمان اصلی شناسایی شده‌اند.

همجنس‌گرایی در بیشتر مناطق اندونزی از جمله در جاکارتا غیرقانونی نیست اما در این کشور جنوب شرق آسیا با اکثریت مسلمان، به طور کلی یک تابو محسوب می‌شود.
به گفته سخنگوی پلیس جاکارتا: «این رویداد صرفاً بر اساس لذت‌جویی که افراد دستگیر شده به دنبال آن بودند، برپا شده بود.» او افزود که ماموران در این مهمانی کاندوم و داروهای ضد HIV پیدا کرده‌اند.

به گفته سخنگوی پلیس، سه متهم اصلی به دلیل تسهیل و فراهم کردن ارائه خدمات «پرونوگرافی» بازداشت شده‌اند و اتهام مطرح علیه آنها می‌تواند تا ۱۵ سال حبس در پی داشته باشد.

به گزارش رویترز، فعالان حقوق بشر معتقدند که قوانین مبارزه با پورنوگرافی در اندونزی اغلب مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.

صدها نفر سال ۲۰۱۷ در جریان یورش پلیس به یک کلاب، یک هتل و یک مرکز تفریحات آبی در اندونزی دستگیر شدند که عفو بین‌الملل آن را گواه دیگری بر تشدید «فضای خصمانه» علیه جامعه همجنس‌گرایان دانست.

بر اساس نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات پیو که سال ۲۰۲۰ در اندونزی انجام شد، ۸۰ درصد از مردم این کشور معتقد بودند که همجنس‌گرایی «نباید مورد پذیرش جامعه قرار گیرد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن
بی شک اکثرشون مفتی ها و امامان مساجد و مُنتسبینشون باید باشند !
‌چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۷
۴۷
danyou - تل آویو، اسرائیل
اگه غیر قانونی نیست پس چرا همه رو دستگیر کردن ؟؟ کشورهای مسلمون هم واقعا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست.
‌چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی