کارشناسان یک نقاشی ۵۰ دلاری را شاهکار ۱۵ میلیون دلاری ون گوگ معرفی کردند

یورونیوز: کارشناسان می‌گویند یک نقاشی ناشناخته از ونسان ون گوگ به ارزش ۱۴.۵ میلیون یورو در یک حراجی خانگی در ایالت مینه‌سوتای آمریکا کشف شده است.

یک کلکسیونر اشیای قدیمی در شهر مینه‌تونکا ایالت مینه‌سوتا در سال ۲۰۱۶ یک نقاشی را به قیمت ۵۰ دلار (۴۸ یورو) در یک حراجی خانگی خریداری کرد.

این اثر در میان عکس‌ها و قاب‌های قدیمی پیدا شده بود و مالک قبلی هیچ اطلاعی از منبع یا اهمیت این نقاشی نداشت. اکنون اما تصور می‌شود که این نقاشی، به نام «الیمار» (Elimar)، ممکن است یک اثر اصیل از هنرمند هلندی ونسان ون گوگ باشد.

گفته می‌شود که این اثر احتمالاً در سال ۱۸۸۹، در طول اقامت ون گوگ در بیمارستان روانی سن‌پل در سن-رمی-دو-پرووانس فرانسه خلق شده است.

کارشناسان می‌گویند این بوم احتمالا متعلق به پرکارترین دوره زندگی ون گوگ است؛ همان دورانی که او شاهکارهایی مانند«شب پرستاره» و «هواخوری زندانی‌ها» را خلق کرد.

ارزش تقریبی این شاهکار کشف‌شده حدود ۱۵ میلیون دلار (۱۴.۵ میلیون یورو) تخمین زده شده است.

مالک جدید در سال ۲۰۱۸ برای بررسی اصالت این اثر به موزه ون‌گوگ در آمستردام درخواست ارائه کرد. با این حال موزه اعلام کرد که معتقد نیست این اثر یک نقاشی اصیل از ون گوگ باشد.

این نقاشی سپس در سال ۲۰۱۹ به شرکت «ال‌ام‌آی گروپ» سپرده شد که پنج سال را صرف تحقیق و تهیه گزارشی مفصل برای تأیید اصالت این اثر کرده است.

گزارش این شرکت نشان می‌دهد که این نقاشی، نمونه‌ای از روش ون گوگ در بازآفرینی آثار سایر هنرمندان است. در این مورد به نظر می‌رسد که این اثر بر اساس «پرتره نیلز گایهد» اثری از هنرمند دانمارکی مایکل آنچر خلق شده باشد.

در نقاشی ون گوگ شخصیت مرکزی یک ماهیگیر با نگاه مالیخولیایی است که به دوردست خیره شده است. این نقاشی از رنگ‌های زنده و برجسته که از امضای سبک ون گوگ است استفاده کرده است.

به گفته گزارش، موضوعاتی مانند پرتره ماهیگیران و زندگی دریایی از نخستین موضوعات مورد علاقه ون گوگ بوده‌اند.

گزارش ۴۵۸ صفحه‌ای این شرکت توضیح می‌دهد که چگونه سابقه تاریخی و منشأ این پرتره بررسی شده است. در این متن آمده است: «سبک زندگی بی‌ثبات ون گوگ، ناشی از بیماری و جابه‌جایی‌های ناگهانی، باعث شده است که تعداد زیادی از آثار و حتی وسایل شخصی او گم شوند.»

کارشناسان می‌گویند تعداد نخ‌های بوم با بوم‌هایی که در آن دوره استفاده می‌شده مطابقت دارد. همچنین رنگ‌دانه‌های به‌کاررفته در نقاشی نیز با مواد مورد استفاده در قرن ۱۹ همخوانی دارند هرچند یک رنگ‌دانه غیرمعمول نیز در نقاشی شناسایی شد.

رنگ بنفش مورد استفاده در آسمان این پرتره ابتدا به یک اختراع فرانسوی در اوایل قرن بیستم نسبت داده شد. با این حال تحقیقات نشان داد که این رنگ در واقع در پاریس در سال ۱۸۸۳ ثبت شده بود، زمانی که برادر ون گوگ، تئو، می‌توانسته این ماده را برای او ارسال کرده باشد.

با وجود تحقیقات گسترده توسط ۲۰ کارشناس شرکت ال‌ام‌آی که نشان می‌دهد «الیمر» یک اثر اصیل از ون گوگ است، این اثر هنوز به صورت رسمی تأیید نشده است.

برای تأیید رسمی این نقاشی باید توسط یک محقق از موزه ون گوگ در آمستردام، که در ابتدا ادعای اصالت آن را رد کرده بود، تأیید شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +237سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +226پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +160پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +159نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +149شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +124شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +120دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی