نتانیاهو: اسرائیل به «شکست حماس، یکبار برای همیشه»، پایبند است، آنها نازیست‌های جدید هستند

العربیه: در حالی که ده‌ها هزار آواره فلسطینی، دوشنبه 8 بهمن حرکت از جنوب نوار غزه به شمال آن را آغاز کردند، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل تاکید کرد که تل‌آویو به شکست دادن حماس، پایبند است.

نتانیاهو دوشنبه در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی «ایکس» در روز جهانی «یادبود هولوکاست» نوشت که عوامل حماس، نازیست‌های جدید هستند.


نتانیاهو همچنین تاکید کرد که اسرائیل به «شکست حماس، یکبار برای همیشه»، پایبند است.
«لکه ننگ برای دادگاه لاهه»
نخست‌وزیر اسرائیل همه کشورهای متمدن را به مقابله با یهودستیزی در هر کجا چه در محیط دانشگاه‌ها یا خیابان‌های شهرها و یا مجامع بین‌المللی نظیر دادگاه کیفری بین‌المللی، فراخواند.

نتانیاهو خاطرنشان کرد که دادگاه لاهه«با اتخاذ مواضع یهودستیزانه، خود را رسوا کرد و اسرائیل، سرپناهی امن برای یهودیان سراسر جهان خواهد ماند.»

دادگاه کیفری بین‌المللی در نوامبر 2024، حکم بازداشت نخست‌وزیر اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق او را صادر کرد. این دادگاه تاکید کرد که شواهدی موید اقدام عامدانه و آگاهانه نتانیاهو و گالانت در محروم کردن غیرنظامیان غزه از امور ضروری چون غذا، آب، دارو و کمک‌های پزشکی و همچنین سوخت و برق وجود دارد که بیانگر جنایات جنگی است.

دادگاه کیفری بین‌المللی بر اساس اساسنامه رم تأسیس شده که سندی مبنایی است که از طریق آن، 123 کشور عضو از سال 1998 متعهد شدند از جنایات جلوگیری کرده و با پدیده فرار از مجازات، مقابله کنند.

بودجه دادگاه کیفری بین‌المللی از سوی این اعضا تامین می‌شود و آنها، قضات و دادستان را انتخاب می‌کنند.

این دادگاه از دستگاه پلیس برخوردار نیست و نتیجتا در دستگیری افراد مظنون، به کشورهای عضو تکیه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۲
GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
تروریست همیشه محکوم به فناست
دوشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۸
۵۱
Tornado1 - استانبول، ترکیه
روی هر جنایتکاری رو سفید کردی قورباغه ابوعطاخوان
دوشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰
۲۷
romano - تهران، ایران
همیشه کلونی سازی به زور اسلحه و آپارتاید محکوم به فناست. آمریکا انگلیس فرانسه اسپانیا پرتغال استرالیا نیوزیلند آفریقای جنوب نمونه‌های این هستند.
دوشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵
۲۰
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
1-قصاب جانی:توجان۵۰هزارنفررا فقط درهمین ۱۵ماه اخیرگرفتی!غزه راشخم زدی،بخش هایی ازلبنان را اشغال کردی وکلی انسان را کشتی.تا ۴۰کیلومتری دمشق خاک سوریه را تصاحب شده ای!دادگاه حقوقی تورا بجرم جنایت علیه بشریت،قتل عام مجرم شناخت.حالا تومیگویی آنهانازیست جدیدهستند؟لقب نازیست وفاشیست برای توخیلی کم است.توی فاشیست صهیونیستی هستی که یهودیان را بدنام کردی!یهودیان رنگین پوست ٭فلاشه‌ها٭را به فلاکت وتبعیض نشانده ای!آنها را گوشت دم توپ وجنگ کرده ای.
‌سه شنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۶
۲۰
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
۲-بسیاری از٭فلاشه ها٭ به کشورهای خود کنیا،اتیوپی،اریتره ودگرجاهابرگشته اند،یاپناهنده شده اند.یقین داشته باش به همین زودیها تاوان کشتارورنج بسیاری ازمردم بینواراپس خواهی داد.توبااین جنایتی که انجام دادی هیتلررا روسفیدکردی.بدون شک مردم وافکارجهانی این لکه ننگی را درچهارچوب صهیونیست بودن بنام یهودانجام دادی راثبت خواهندکرد.زیراتوهولوکاستی نوبوجودآوردی!. .
‌سه شنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد