سپاه از یک «پایگاه زیرزمینی دریایی» در مکانی نامعلوم رونمایی کرد+ ویدیو

تصویری که رسانه‌های ایران از بازدید حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران (سمت راست) از پایگاه زیرزمینی موشکی در مکانی نامعلوم در خلیج فارس نشان دادندرادیو فردا: جمهوری اسلامی ایران دو روز پیش از آغاز دومین دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پایگاه زیرزمینی موشکی نیروی دریایی سپاه پاسداران در مکانی نامشخص در خلیج فارس رونمایی کرد.

تلویزیون حکومتی ایران روز شنبه ۲۹ دی‌ماه، در گزارشی اعلام کرد که این پایگاه در عمق ۵۰۰ متری، در نقطه‌ای نامعلوم در خلیج فارس ساخته شده است.

تصاویری که در گزارش تلویزیونی ایران پخش می‌شد، تونل‌هایی با ردیف‌های طولانی از شناورهای نیروی دریایی سپاه با نام «طارق» را نشان می‌داد که قابلیت شلیک موشک‌های کروز را دارند و می‌توانند از رادارها پنهان شوند.

همچنین تصاویری هم از بازدید حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، از این پایگاه محرمانه در جریان یک رزمایش نظامی پخش شد.

آقای سلامی گفت که این پایگاه یکی از چندین پایگاه زیرزمینی است که برای استقرار شناورهای مجهز به موشک‌های دوربرد و انجام نبردهای دریایی در فواصل دور ساخته شده‌اند.

او تأکید کرد که «جوانان» کشور در نبردهای دریایی «علیه دشمنان کوچک و بزرگ، با عزت و پیروزمندانه» ظاهر خواهند شد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران سپس مدعی شد حجم و ابعاد شناورها و موشک‌ها به قدری است که با وجود وجود تونل‌های نگهداری پرتعداد و طویل، باز هم «کمبود فضا» برای توانایی‌ها نظامی وجود دارد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، این اقدام جمهوری اسلامی ایران درست در زمانی صورت گرفت که انتظار می‌رود تنش تهران و واشینگتن افزایش یابد.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران نگران آن هستند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، ضمن تشویق بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت ایران را از طریق سیاست «فشار حداکثری» خود تشدید کند.

حدود یک هفته پیش نیز تلویزیون جمهوری اسلامی ویدئویی از بازدید فرمانده کل سپاه پاسداران، از «یک شهر موشکی در دل کوه» منتشر کرد اما اشاره‌ای به محل یا ویژگی‌های نظامی آن نشد. همزمان خیابان‌های تهران شاهد راهپیمایی افراد مسلح بسیج با عنوان «رزمایش راهیان قدس» بود.

رسانه‌های ایران در کمتر از ۴۸ ساعت خبر دادند که رزمایش مشترک اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش «با محوریت نیروی پدافند هوایی ارتش، تحت فرماندهی و هدایت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور» از بامداد روز یک‌شنبه، ۲۳ دی‌ماه، در مناطق پدافند هوایی غرب و شمال در فردو و خنداب آغاز شد.

پخش تمامی این تصاویر، ویدیوها، رژه، مانور و رزمایش‌ها برای به رخ کشیدن قدرت و توان نظامی که جمهوری اسلامی آن را عامل بازدارنده آمریکا و اسرائیل می‌داند در حالی است که تحولات خاورمیانه موجب تضعیف نیروهای متحد ایران در منطقه شده است.

همچنین اسرائیل می‌گوید در حمله آبان ماه به مراکز نظامی ایران توانسته بخش عمده توان پدافند هوایی ایران را نابود کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
freedom of the press - تهران، ایران

هی به ضعف خود بیشتر اقرار می‌کنند با به اصطلاح قدرت‌نمایی کردن از امکاناتشان. اینها فقط نمایشی است برای تثبیت اقتدار از بین رفته و لگدمال شده شان.
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۳
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

این ها پهلوان پنبه هائی فوق مشنگ هستند
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۳
۴۲
Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
در حمله پاکستان و اسرائیل که به کار نیامدند پس به چه دردی میخورند؟
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۰
۳۶
عاشق اونه رهبر - رشت، ایرلند
میگم ولی تو غزه و‌لبنان تونل هاتون اسراییل گریز نبودا.
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵
۶۵
vg2000 - اسلو، نروژ
آفتاب لگن ۷ دست شام و ناهار هیچی شهرک آبگرمکن‌های هاپر سونیک این صادق چی شد صادق ۳ دیگه از ترس اسرائیل صداشم در نمیارن دیگه
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد