عراق حدود ۲ هزار نظامی فراری سوری را به کشورشان بازگرداند

یورونیوز: عراق از روز پنج‌شنبه شروع به بازگرداندن نظامیان سوری به کشورشان کرده است. این نظامیان که در ارتش بشار اسد خدمت می‌کردند، پس از سرنگونی دولت اسد به عراق پناه برده بودند.

در بیانیه ارتش عراق آمده است که این تصمیم بغداد در هماهنگی با «برخی طرف‌های طرف سوری» اتخاذ شده است و سربازان سوری بنا به درخواست خود بازگردانده و از طریق یک گذرگاه مرزی بین عراق و سوریه وارد خاک کشور خود شده‌اند.


در این بیانیه آمده است: «با هماهنگی برخی طرف‌های طرف سوری، ۱۹۰۵ افسر و سرباز سوری به صورت قانونی به نیروهای حفاظتی طرف سوریه در گذرگاه مرزی القائم تحویل داده شدند».

به گفته ارتش عراق، تسلیحات سربازان و افسران سوری در اختیار وزارت دفاع عراق باقی می‌ماند و پس از تشکیل دولت جدید سوریه به دمشق تحویل داده خواهد شد.

ارتش عراق اعلام کرد که نیروهای سوری پس ازدرخواست کتبی برای مشمول شدن در عفو صادره حاکمان جدید سوریه، بازگردانده شدند.

در بیانیه ارتش عراق آمده است:«نیروهای امنیتی عراق از مسئولان فعلی سوریه می‌خواهند تا با حسن نیت، مراقب افسران و سربازانی که بازگردانده شده‌اند باشند، آنها را مشمول عفو کنند و از بازگشت آنها به آغوش خانواده‌های محترم خود که منتظرشان هستند، با رعایت موازین حقوق بشر اطمینان حاصل کنند.»

در جریان پیشروی برق‌آسای شورشیان در اوایل ماه جاری میلادی که منجر به سرنگونی و فروپاشی حکومت و ارتش بشار اسد شد، حدود ۲ هزار نظامی سوری به عراق پناه بردند و از طریق گذرگاه مرزی القائم وارد این کشور شدند.

شورشیان سوری به رهبری «احمد الشرع»، معروف به ابومحمد جولانی، که رهبری گروه هیئت تحریر الشام (HTS) را بر عهده دارد، پس از پیشروی سریع و تصرف حلب و چندین شهر دیگر، در تاریخ ۸ دسامبر بدون این که با مقاومتی روبرو شوند، وارد دمشق، پایتخت سوریه شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد