تتلو، معین و قمیشی در گفتگو با ابطحی: «فیلترینگ مانند سرنوشت کلیساها در رنسانس است»

بی بی سی: محمدعلی ابطحی، معاون دولت محمد خاتمی، در گفتگو با شرق با تشبیه سرنوشت فیلترینگ به سرنوشت کلیساها در رنسانس گفت: فیلترینگ، بزرگترین آسیب به اخلاق و فرهنگ بوده است.» آقای ابطحی گفت: دوره رنسانس بسیار سنگینی در جامعه ایران حاکم است و نسل‌های جدید، جا را برای نسل‌های قدیم تنگ‌تر می‌کنند. فیلترینگ آخرین اتفاق‌های (این دوره رنسانس) است.»

محمدعلی ابطحی درباره امیر تتلو، خواننده گفت: من برعکس آقای رئیسی، تتلو را ندیدم. نکات قابل توجهی درباره او وجود دارد و مقصر اصلی کسانی هستند که او را پیش کاندید ریاست‌جمهوری بردند و او را روی ناو جماران بردند و یکباره رهایش کردند. اما مخاطبان و طرفدارانش او را رها نکردند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
paksan - ایران، ایران
به نظر من حجم حملات پان ها و سیاسیون وابسته به سازمانهای اطلاعاتی ترکیه و اسرائیل و آمریکا بقدری زیاد هستش که به نظر فیلترینگ نیاز هست ولی چیزی که باید اتفاق بیافته آزادی در رسانه های داخلی هستش یعنی کسی رو بخاطر مسائل معمولی در این رسانه ها نباید بگیرند یا بخاطر پخش فلان فیلم یا رقص یا خواندن و جشن گرفتن. هدف نیروهای اطلاعاتی حکومت پراکنده و بهم ریخته شده و طوری شده که اینها افتادن دنبال جوانها که نرقصید و چرا موت بیرونه ولی نمی فهمند که بشدت عوامل اطلاعاتی رژیمهای منطقه دارند روی اقوام و اختلافات قومیتی و درگیری های قومی کار میکنند و اینهاست که اطلاعاتی های کشور باید روش کار کنند اگر قراره حمله ای کنند دقیقا این قسمتهاست نه اینکه یکی داخل ایران بیاد شادی کنه. سوراخ دعا رو گم کردند. اینستاگرام شده لونه زنبور این سازمانهای اطلاعاتی که سپاه و اطلاعات نه برنامه ای متقابل براش دارند و نه توان تمرکز و کنترل و حمله به این لونه های تجزیه طلبان وابسته دارند چون حواسشون به مسائل خیلی سطحی پرت هستش.
‌پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا