رونمایی از یک بار آبجو فروشی لوکس در کره‌شمالی؛ میکده‌ای برای از ما بهترانِ پایتخت

یورونیوز: یک بار جدید به سبک غربی در پایتخت کره شمالی افتتاح شده است، اما به احتمال زیاد این بار تنها توسط طبقه ویژه شهر و گردشگران بین‌المللی قابل دسترسی خواهد بود. چرا که برخی مردم حتی نمی‌توانند نیازهای اساسی خود را تهیه کنند چه رسد به آبجو.

این بار بزرگ به سبک غربی در منطقه جدیدی از پیونگ‌یانگ، پایتخت کره شمالی، به نام هوآسونگ قرار دارد. جایی که در دو سال گذشته به عنوان بخشی از پروژه‌ عظیم ساخت‌وساز دولتی رونق گرفته است. بازدیدکنندگان می‌توانند از نوشیدنی‌های تولیدی شرکت دولتی آبجوسازی تائدونگ‌گانگ خرید کنند. نام این میکده از رودخانه‌ای گرفته شده که در مرکز پیونگ‌یانگ در جریان است.


با این حال یکی از کارکنان این میکده می‌گوید که در اینجا مشتریان به تمام برند‌های آبجو در جهان دسترسی دارند.
میراث بریتانیایی با کمک تکنسین‌های آلمانی
شرکت آبجوسازی تائدونگ‌گانگ در سال ۲۰۰۰ زمانی که کره شمالی کارخانه قدیمی آبجوسازی اوشرز Ushers در بریتانیا را خرید، تاسیس شد.
آبجو فروشی در کره شمالیاین سرمایه‌گذاری در زمان پدر رهبر کنونی کره شمالی روی داد. آن زمان که کارخانه آبجوسازی Ushers بریتانیا پس از ۱۷۵ سال تولید آبجو تعطیل شد، این کارخانه به مزایده گذاشته شد. برنده این مزایده کسی نبود جز کیم جونگ ایل، رهبر پیشین کره‌شمالی.
صادرات آبجو به چین

این کارخانه به کره شمالی منتقل و با کمک کارشناسان آلمانی دوباره پا گرفت و سرانجام در سال ۲۰۰۲ به بهره‌برداری رسید. این شرکت حتی توانست از سال ۲۰۱۶ صادرات به چین را آغاز کند.
میکده‌ای در پیونگ یونگبه نظر می‌رسد ویدیوی منتشر شده از این میکده ابعاد تبلیغاتی داشته باشد. رونمایی از این آبجوفروشی در شرایطی روی داده که اکثر مردم این کشور با فقر و ناامنی غذایی دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند و قادر به خرید آبجو نیستند. به نظر می‌رسد این نوع بارهای لوکس فقط در پیونگ‌یانگ وجود داشته باشد. چنانچه اغلب مردم ساکن در مناطق روستایی از نوشیدنی‌های محلی، سنتی و بی‌کیفیت استفاده می‌کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +232سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +208پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +152نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +146پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +139شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید