شعار فرهنگیان بازنشسته خطاب به نماینده تبریز در مجلس و رئیس کمیسیون آموزش: منادی،منادی کشمش برات آوردیم

بی بی سی: تصاویری از تجمع اعتراضی گروهی از فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۲ در روز چهارشنبه ۲۱ آذر، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.


به گزارش ایلنا، این گروه که مقابل سازمان برنامه و بودجه و نهاد ریاست‌جمهوری تجمع کردند خواستار «دریافت فوری ۶۰ درصد پاداش پایان خدمت خود به صورت یکجا و بعد از ۱۵ ماه تاخیر و همچنین پرداخت معوقات رتبه‌بندی» هستند.

متعرضان در این تجمع شعارهایی مانند «یک اختلاس کم بشه، مشکل ما حل می‌شه»، «دولت ورشکسته، دشمن بازنشسته» و «وزیر خیانت کرده، دولت حمایت کرده» سر دادند.

یکی دیگر از شعارهایی که در تجمع امروز توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی را جلب کرد، «منادی منادی! کشمش برات آوردیم» است. اشاره معترضان به دیدار علیرضا منادی، نماینده تبریز در مجلس و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات، با شماری از معلمان معترض خوزستانی در آبان ماه ۱۴۰۲ است.

آقای منادی در آن دیدار در حالی که تعدادی از معلمان در حال مطرح کردن مشکلات خود با او بودند، دندان‌های خود را با ناخن تمیز می‌کرد و نخود و کشمش می‌خورد.

انتشار تصاویر آن دیدار انتقادهای بسیاری در پی داشت و برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی رفتار او را «بی‌احترامی به معلمان» خواندند و عده‌ای دیگر هم آن را نشان دهنده نگاه از بالا به پایین مسئولین و «نشان‌دهنده رفتار ارباب‌منشانه مسئولین» دانستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
sama128 - شیراز، ایران
این کوشکوب منادی ، کشمش دوست داره ولی بیشتر عاشق عرق کشمش هستش دفعه بعد بزای همه شون از دم ۲۹۰ تا ۴ لیتری عرق دو آتیشه کشمش بیارد که خوب حال کنند ، حداقل حالا که توی مجلس به جای کارکردن درست و حسابی از صبح تا شب شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل میدن عرق بخورن مست کنند بزنند شیشه ها و میز و صندلی مجلس بی خاصیت را بشکنند و توی مجلس ترتیب هم را هم بدهند توی جلسه علنی و به شکل علنی. این میشه یه کار مفید.
‌پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • در نشست پارلمان اروپا مطرح شد؛ از «تروریستی» خواندن سپاه تا درخواست ارجاع ایران به لاهه
  • تماس اضطراری امیر قطر با ترامپ پیش از ملاقات او با نتانیاهو درباره رژیم ایران
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • وال‌استریت جورنال: آمریکا آماده اعزام دومین ناو هواپیمابر به خاورمیانه است
  • بازداشت و ارعاب دانش‌آموزان در مدارس؛ اینجا کلاس درس است یا پایگاه سرکوب؟
  • ۴۷ سال پس از انقلاب اسلامی؛ اعراب چگونه از مقابله با ایران به ترس از سقوط آن رسیدند؟
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • تغییر رهبر یا تغییر نظام؟ مناقشه بر سر سناریوی ونزوئلایی در ایران
  • +325شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +264شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +191شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +158پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +142رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +137مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +135برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +132پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +131وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +123یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد