وقتی هنوز امیدی بود؛ گفت‌وگو با مادر و پدر اومر نوترا، شهروند ۲۱ ساله کشته شده به‌دست حماس

صدای آمریکا: اومر نوترا شهروند آمریکایی اسرائیلی ۲۱ ساله، یکی از صدها قربانی حمله تروریستی حماس به اسرائیل در تاریخ هفتم اکتبر (پانزدهم مهر) بود.
 
پدر و مادر اومر نوترا به مدت بیش از یک سال گمان می‌کردند که فرزندشان زنده و در اسارت حماس است.
آن‌ها روز اول آذرماه در گفت‌و‌گویی مفصل با صدای آمریکا از امیدها، انتظارات و اقداماتشان گفتند. تنها چند روز بعد در تاریخ ۱۲ آذرماه اعلام شد که فرزند آن‌ها در همان روز هفتم اکتبر توسط گروه ترویستی حماس به قتل رسیده و پیکر او ربوده شده بود.
 
پدر و مادر اومر نوترا پس از اعلام شدن این خبر توسط ارتش اسرائیل، این متن را در اختیار صدای آمریکا قرار دادند: «بقایای پیکر اومر همچنان در اسارت است. همه ۱۰۱ گروگان باید هر چه سریع‌تر بازگردانده شوند؛ زنده‌ها برای توان‌بخشی و کشته‌شدگان برای خاکسپاری مناسب توسط خانواده‌هایشان.» آنچه می‌بینید، گفت‌و‌گوی بخش فارسی صدا آمریکاست با اورنا نوترا و ران نوتر مادر و پدر اومر، هنگامی که هنوز چشم به راه بازگشت فرزندشان بودند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نگاهی به هراس ترکیه از سناریوهای پسا‌جمهوری اسلامی
  • گزارش رسانه اسرائیلی از وحشت نیروهای نیابتی: اگر جمهوری اسلامی سقوط کند، ما چه خواهیم شد؟
  • فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان و حشد الشعبی عراق بخش عمده‌ای از معترضان ایران را کشتند
  • دونالد ترامپ: اگر سلیمانی زنده بود شاید در قبال ایران تا این حد موفق نمی‌شدیم
  • فراخوان شاهزاده رضا پهلوی: شنبه تا دوشنبه هر شب ساعت ۸ با شعارهای ملی، صدای خشم خود را بلند کنید
  • روایت‌های عینی از سرکوب مرگبار در اعتراض سراسری ایران
  • دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی؛ چه کسانی معترضان را در خیابان‌ها می‌کشند؟ نیروهای سپاه یا مزدوران عراقی؟
  • ۱۶ ژانویه، سالروز خروج شاه از ایران؛ چرا ایرانیان دوباره نام پهلوی را فریاد می‌زنند؟
  • آژانس هوانوردی اتحادیه اروپا به هواپیماها هشدار داد که وارد آسمان ایران نشوند
  • خشم آمریکا از حضور نیروی دریایی ایران در مانور اعضای بریکس؛ آفریقای جنوبی دستور تحقیق داد