ساخت اولین «تونل پدافندی» در تهران

 این تونل برای اتصال ایستگاه مترو «مدافعان سلامت» به بیمارستان «خمینی» طراحی شده است العربیه: اولین تونل پدافندی در تهران پس از حمله نظامی آبان‌ اسرائیل به ایران احداث خواهد شد.

به گزارش «همشهری آنلاین» جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران ضمن بازدید از خطوط درحال ساخت مترو در تهران اعلام کرد که ساخت اولین تونل پدافندی ایران که بیمارستان خمینی در مرکز تهران را به ایستگاه مترو مدافعان سلامت متصل کرده به زودی احداث خواهد شد.


تیرماه گذشته، مسعود درستی مدیرعامل متروی تهران از کلنگ‌زنی این تونل در سال جاری خبر داده بود اما عملیات ساخت آن هنوز آغاز نشده است. پس از حمله هوایی اسرائیل به مراکز نظامی در نزدیکی تهران و چند شهر ایران که چهار ساعت به طول انجامید، برخی از شهروندان ایرانی در رسانه‌های اجتماعی از عدم اطلاع رسانی درباره حمله هوایی اسرائیل به ایران برای پناه گرفتن و همچنین پخش نشدن آژیر حمله هوایی به شدت انتقاد کرده بودند.

کانال تلگرامی «صابرین» دوشنبه شب ویدئویی از شهر زیرزمینی موشک‌ها و پهپادهای سپاه پاسداران منتشر کرد. این کانال تلگرامی نزدیک به سپاه پاسداران تصاویری از لانچرهای انواع موشک‌های هوافضای سپاه پاسداران را در تونل‌های زیرزمینی به همراه نصب قطعات مختلف آن‌ها را به نمایش گذاشت.

در همین حال وب‌سایت‌های علمی در ایران از برگزاری همایشی با عنوان «تونل‌‌های دفاعی» در دانشکده افسری سپاه پاسداران در 30 آبان خبر داده‌اند.

مقامات حکومت ایران گفته‌اند که به زودی حمله تلافی‌جویانه «وعده صادق 3» را در پاسخ به حمله نظامی اسرائیل اجرا خواهند کرد اما اسرائیل می‌گوید در صورت حمله موشکی مجدد ایران، پاسخی «دردناک‌تر و کوبنده‌تر» خواهد داد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
#شمشیر عدالت - نیمیخن، هلند

دوباره سپاه به بهونه های جدید بودجه مملکت و میکشه بالا تونل پدافندی؟!!!۷۰ درصد پول ایران دست سپاه و بیت بیشرفهاست،اونوقت برای همین ۳۰ درصدم هر روز یک نقشه میکشن که اینم چجوری بدست بیارنش
‌سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
۵۱
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران

فقط یک کمی فکر لازم هست که متوجه شد بازم دارند سر مردم شیره می مالند. ۱۳ میلیون جمعیت تهران برای حفط آنها هزاران کیلومتر تونل لازم هست. این تهران بزرگ مثل غزه انبوه ساخته نشده که بشه با بمباران خابش کرد. تازه بمباران مناطق مسکنی هیچ فایده نظامی ندارد که هیچ بلکه باعث بین رفتن مواد جنگی خواهد شد. استفاده تونل بعنوان پناه گاه اگر درست لنا نشود مثل یک لوله بخاری باعث کشته شدن همه افراد که در آن پناه گرفتن میشود. فقط انفجار یک بمب گاز سمی کافی هست همه را در پونل خفه کند.
‌سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +135جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +100پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +88هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه