حسین شریعتمداری: سفارت آلمان در ایران را «کنسولگری اسرائیل» نامید و خواستار تعطیلی آن شد

دویچه وله: حسین شریعتمداری، نماینده علی خامنه‌ای در روزنامه کیهان، سفارت آلمان در ایران را "کنسولگری اسرائیل" نامید و خواستار تعطیلی آن شد. تنش بین جمهوری اسلامی و آلمان در پی اجرای حکم اعدام جمشید شارمهد بالا گرفته است.

در پی بالا گرفتن تنش‌های دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی و آلمان و اعلام خبر تعطیلی ۳ کنسولگری حکومت ایران در شهرهای فرانکفورت، ‌هامبورگ و مونیخ از سوی وزارت خارجه آلمان، حسین شریعتمداری، نماینده علی خامنه‌ای در روزنامه کیهان، سفارت آلمان در ایران را "کنسولگری اسرائیل" نامید و خواستار اقدام متقابل و تعطیلی آن شد.


شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان در یادداشتی با عنوان "سفارت آلمان یا کنسولگری اسرائیل؟!" به تکرار اتهامات حکومت ایران علیه جمشید شارمهد پرداخت و با ارتباط دادن دولت آلمان به اسرائیل، وضعیت پیش آمده را "فرصت طلائی" برای تعطیلی سفارت آلمان در ایران توصیف کرد.

نماینده علی خامنه‌ای در روزنامه کیهان همچنین مدعی شد که "اجازه ادامه حضور سفیر و سفارت آلمان به معنا و مفهوم اجازه گشایش کنسولگری به اسرائیل" است و نوشت که "این بهترین و مناسب‌ترین فرصت برای تعطیل کردن سفارت آلمان است."

تنش بین جمهوری اسلامی و آلمان در پی اجرای حکم اعدام جمشید شارمهد، شهروند ایرانی-آلمانی بالا گرفته است. آنالنا بربوک، وزیر امورخارجه آلمان پس از اعلام خبر اعدام جمشید شارمهد با صدور بیانیه‌ای با اشاره به تصمیم آلمان مبنی بر بستن سه کنسولگری ایران در آلمان، از برنامه‌ریزی این کشور برای اقدامات بیشتر علیه حکومت ایران خبر داد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
vg2000 - اسلو، نروژ

آره داداش چند وقته جنس خوب نمی‌گیری چرت و پرت زیاد میگی
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
۳۶
arian1 - ابادان، ایران

این احمق ها بدلیل آنکه آلمان ۳ کنسول گری ایران در آن کشور را تعطیل کرد می خواهند از روی نادانی و عصبانیت کاری تلافی جویانه و احمقانه و بدونه فکر کردن به عواقب بعدی آن انجام بدهند. فراموش کرده اند که چه خسارت سنگینی به عربستان و انگلیس پرداخت کردند برای دوباره باز کردن سفارت هایشان در ایران.
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

دنیا را آب ببرد این وافوری را خواب می برد. شیره ای! المان یعنی موتور کشورهای اروپائی. دوست که ندارید. ده تا دشمن هم اضافه
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
۵۶
به امید فردایی بهتر - تهران، ایران
احمق مفنگی، باز زر زدی، تو از خویشتنداری در روابط بین المللی چیزی میدونی، بگو نه، تو حتی وقتی باجناقت پشتت هست، تمیدونی باجناقته یا دوست باجناقته یا کسی دیگه، فقط ورق برگرده و باشی، به تمام مقدسات قسم، هر جوری شده میام کنارت، بلایی به سرت بیاورم، اینجا جای کفتنش نیست ولی تو احمق الاغ به همین اکتفا کن
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹
۵۹
hamidesabz - لندن، انگلستان
اگر اسرائیل در ایران فقط یک جاسوس و عامل سرسپرده داشته باشد، اون همین شریعتمداری است که کمر به نابودی ایران و ایرانی بسته است!
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۴
۷۲
senator x - تهران، ایران
یکی پیدا بشه بگه این یال قوز,روزنامه و سیگار و آدامس فروش یا کارشناس نظامی و سیاسی؟
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +280اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +177شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +156شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +152اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید