آکسیوس: آمریکا از درز احتمالی اطلاعات مربوط به حمله اسرائیل علیه جمهوری اسلامی به‌ شدت نگران است

 نقشه خاورمیانهصدای آمریکا: وبسایت خبری آکسیوس روز شنبه گزارش داد مقامات ایالات متحده درباره احتمال یک نقض امنیتی بزرگ دو سند «اطلاعاتی آمریکا» در ارتباط با تدارک اسرائیل برای حمله به جمهوری اسلامی ایران به شدت نگران هستند.

یک کانال تلگرامی مرتبط با حکومت ایران روز جمعه اقدام به انتشار دو سند مزبور کرد و مدعی شد آنها را از یک منبع امنیتی آمریکا دریافت کرده است.


به گزارش آکسیوس، انتشار این دو سند در میانه آماده‌سازی‌های اسرائیل برای پاسخ دادن به حمله موشکی ۱۰ مهر جمهوری اسلامی، ممکن است «تلاش برای اختلال در عملیات اسرائیل» باشد.

آکسیوس افزوده است که پنتاگون و دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به‌رغم خودداری از اظهارنظر در ارتباط اسناد درزشده، صحت آنها را انکار نکرده‌اند.

آکسیوس خاطرنشان کرده که نمی‌تواند صحت اسناد مزبور را تایید کند.

یک مقام آمریکایی به آکسیوس گفته است که این اقدام اگرچه بسیار نگران‌کننده است، تاثیری بر عملیات اسرائیل علیه حکومت ایران نخواهد گذاشت.

همچنین یک مقام ارشد اسرائیلی به آکسیوس گفت که مقامات دفاعی اسرائیل از این مساله اطلاع دارند و آن را بسیار جدی می‌گیرند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
یک عده آدمهای کثیف و با افکار پلید این دنیا رو به نفع خودشان اداره میکنند. مخصوصا رییس عشیره کنونی آمریکا همراه یارن ثروتمند یهودی و رییس قبیله روسیه همراه یارن دیکتاتور و به شدت افراطیش که کره شمالی و ایران است. امان از دست این دو رییس قبیله که هر کدام خودش رو قدرتمند میدونه. به امید روزی که این دو تا احمق با حمله اتمی همدیگر را ویران کنند و کلا نسل کثیف حیوانی به اسم بشر رااز کره زمین محو و منقرض کنند. موجود کثیفی به اسم انسان که فقط دنبال، سکس و سو استفاده جنسی از دیگران، پول، مقام، ظلم و ستم به مردم ضعیف، از بین بردن محیط‌زیست، و زیبایی های کره زمین عزیزمان، آلودگی هوا و غیره....است. حیوانی وحشی به نام انسان که زندگی را در این دنیای زیبا به کام موجدات زنده تلخ کرده است. نمیدانم چرا به این حیوان به نام انسان عقل داده شد که فقط به دنبال خرابکاری است و نفعی برای کره خاکی، بشریت و موجودات نداره. نمیدانم چرا این حیوان وحشی از این عقل، درک و فهم را در راه درست استفاده نمیکنه که از زیباییهای دنیا همه موجودات لذت ببرند.
یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۹
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
از اونجایی که نتانیاهو افسر ضد اطلاعات بوده، خیال راحت اینهایی که داره درز میکنه ضد اطلاعاته 😀
یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۳:۱۴
۶۴
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
آمریکا حتما جزییات حمله اسراییل را مثل ۴۲ سال به ج ع خبر داده دیگه مردم ایران و جهان خام و دور از اطلاعات و تجزیه تحلیل های شخصی نیستن. ایا ممکن هست که یک گروه سرمایه دار یک شرکت در درامد رو تاسیس کنند بعد خودشون در انهدامش شرکت کتن؟ دستتون رو شده سیاهبازان 😡🤬
یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۷
۵۱
Parsina - بروکسل، بلژیک
اینها همه گمانه زنی روزنامه و تازه ها برای جلب بیشتر مخاطب و از سوی اسراییل رد گم کردن و ضد اطلاعاتست و هیچ کس جز اتاق بی بی نمیدونه پس نباید باین چیزها نگاه انداخت
یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا