اعتراف به قتل والدین و نگهداری اجساد در خانه؛ زن ۳۶ ساله به حبس ابد محکوم شد

یورونیوز: یک زن بریتانیایی که پس از به قتل رساندن والدینش به مدت چهار سال با اجساد آنها زندگی کرده بود به حبس ابد محکوم شد.

بنا به حکم دادگاه این زن که ویرجینیا مک‌کالا نام دارد تا ۳۶ سال دیگر اجازه نخواهد داشت تا مشمول عفو شود. او در دادگاهی در بریتانیا به قتل والدینش در ماه ژوئن سال ۲۰۱۹ اعتراف کرده بود.


قاضی دادگاه در حکم خود اقدام ویرجینیا مک‌کالا را «نقض بزرگ اعتمادی» خواند که باید بین فرزندان و والدین وجود داشته باشد.

ویرجینیا مک‌کالا پس از آنکه پلیس اسکس به خانه‌اش یورش برد اعتراف کرد که اجساد والدینش را در خانه پدری و مادری نگهداری می‌کند. این زن ۳۶ ساله به مسموم کردن پدر ۷۰ ساله و قتل مادر ۷۱ ساله‌اش با تبر و چاقو اعتراف کرده است.

به گفته دادستانان ویرجینیا مک‌کالا جسد پدرش را در یک مقبره دست‌ساز در اتاق خوابش در طبقه همکف داخل خانه گذاشته بود. او جسد مادرش را در یک کیسه خواب در طبقه بالای خانه و در داخل کمد گذاشته بود.

ویرجینیا مک‌کالا پس از قتل والدینش نه تنها پول آنها را خرج کرده بود بلکه با کارت اعتباری آنها قرض زیادی بالا آورده بود. او مستمری بازنشستگی والدینش را نیز در این مدت خرج کرده بود.

او به پزشکان والدین خود و اطرافیان آنها از جمله سه خواهر و برادرش گفته بود که آنها یا بسیار بیمار هستند و یا در سفر به سر می‌برند. پزشک یکی از والدین این زن در ماه سپتامبر سال گذشته نگران سلامتی آنها شد و مورد را به پلیس گزارش داد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +338شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +300شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +219شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +169پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +166رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +141پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد