دو برادر محکوم به نقض تحریم‌های جمهوری اسلامی در آمریکا، با هویت جدید در کانادا زندگی می‌کنند

 پرچم کانادا- آرشیوصدای آمریکا: دو برادر که به دلیل کمک به جمهوری اسلامی ایران در دور زدن تحریم‌ها در آمریکا محکوم شده بودند، اجازه پیدا کردند تا به طور قانونی هویت جدیدی در انتاریو بگیرند.

به گزارش «گلوبال نیوز»، امین و آرش یوسفی‌جام در پاییز سال ۲۰۲۱ (۱۳۹۹) در ایالت میشیگان آمریکا به دلیل استفاده از شرکت‌های کاغذی برای صادرات غیرقانونی تجهیزات حساس مرتبط با تولید به ایران محکوم شدند.


بر اساس این گزارش، در آغاز سال ۲۰۱۵، امین یوسفی‌جم، آرش و نفر سومی در ایران به نام عبدالله مومنی ، از یک شرکت کاغذی استفاده کردند و با شرکت‌های آمریکایی تماس می‌گرفتند تا موادی را خریداری و صادر کنند که به دلیل تحریم‌ها در واکنش به برنامه‌های هسته‌ای و تسلیحاتی جمهوری اسلامی و نقش آن در تروریسم و نقض حقوق بشر اعمال شده بود.

این خریدها با حساب‌هایی در بانک‌های مستقر در کشورهای خارجی انجام می‌شد.

محموله‌ها نیز به امارات متحده عربی منتقل و در آنجا به صورت غیرقانونی به ایران ارسال می‌شد.

این دو برادر سپس به انتاریو که قبلا آنجا زندگی می‌کردند بازگشتند و درخواست تغییر نام خود را به امین و آرش (با املای انگلیسی متفاوت) کوهن دادند. این استان در ماه آوریل سال ۲۰۲۲ درخواست آنها را پذیرفت.

«گلوبال نیوز» با استناد به مدارک دولتی گزارش داده است زمانی که این دو برادر هویت خود را تغییر دادند، هنوز مشغول گذراندن بخشی از محکومیت خود بودند که یک دوره یک ساله آزادی تحت نظارت بود.

آرش یوسفی‌جام، ۳۶ ساله، با استفاده از نام جدید، خود را به عنوان دندانپزشک ثبت کرد و به عنوان «دکتر آورش کوهن» به اتاوا رفت. کالج سلطنتی جراحان دندان انتاریو گفت که در حال بررسی این موضوع است.

برادر ۳۷ ساله او امین نیز به عنوان بازرس در یک شرکت بین‌المللی در ریچموند هیل مشغول به کار شد. اسناد املاکی نشان می‌دهد که امین کوهن در سال ۲۰۲۲ خانه‌ای در این شهر خریده است.

استان انتاریو‌ با اینکه امین یوسفی‌جام شهروند کانادا نبود و آژانس خدمات مرزی کانادا به دلیل دور زدن تحریم‌های ایران در حال اخراجش بود، گواهی تغییر نام او را صادر کرد.

بر اساس قانون انتاریو، کسانی که برای تغییر نام خود اقدام می‌کنند باید جزئیات محکومیت‌ها و سوابق خود را ارائه دهند و نمی‌توانند برای «هدف نامناسب»، به دنبال هویت جدید باشند.

امین یوسفی‌جم‌ به رغم داشتن نامی جدید نتوانست از خدمات مرزی کانادا که اکنون پرونده او را برای صدور حکم اخراج به سازمان مهاجرت و پناهندگی کانادا ارسال کرده است، فرار کند.

امین یوسفی‌جم در پاسخوهای کتبی که به خدمات مرزی کانادا فرستاده است، نقش خود در این صادرات غیرقانونی را «حداقل» توصیف کرده و گفته که از این تجربه درس گرفته است.

او در ایمیل خود به مقامات مهاجرتی نوشت: «من فقط به درخواست برادرم چند ایمیل را فوروارد کردم.»

برادر او آرش به عنوان یک شهروند کانادایی نمی‌تواند اخراج شود. «گلوبال نیوز» به نقل از آرش یوسفی‌جم نوشته که این دو به صورت قانونی نام خود را تغییر دادند چرا که می‌خواستند «زندگی جدیدی» را آغاز کنند.

اسناد ثبت شده توسط خدمات مرزی کانادا در ارتباط با پرونده اخراج امین یوسفی‌جم نشان می‌دهد که مقامات اجرایی مهاجرتی ادعا کرده‌اند که او تلاش‌های دولت کانادا برای مهار تهدیدهای ناشی از رژیم جمهوری اسلامی ایران را تضعیف کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

کانادا شده بازار سیداسماعیل و یکی از حیاط خلوت‌های رژیم ج ا !!
‌پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۷
۵۵
به امید فردایی بهتر - تهران، ایران

کانادا با داشتن جاستین ترودو از داعش و طالبان بد تر شده. از وقتی ترودو آمده سر کار،کانادا گوئی شده مملکت هر چی اختلاسگر و داعشی و تروریستیه
‌پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سپاه از شناورهای تندرو «با قابلیت شلیک موشک‌ کروز» خود رونمایی کرد
  • حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • اقدام به خودکشی محمدامین اخلاقی، از متهمان پرونده موسوم به «قتل بسیجی روح الله عجمیان»
  • عذرخواهی فاطمه پیمان، اولین سناتور محجبه استرالیا از اظهاراتش درباره فرصت‌های زنان در ایران
  • نرگس محمدی در مصاحبه با هفته‌نامه فرانسوی: جمهوری اسلامی سقوط خواهد کرد
  • فلاحت‌پیشه: لاوروف بلوف می‌زند؛ ایران باید در مذاکره‌ با آمریکا، روسیه را کنار بگذارد
  • تقلای جمهوری اسلامی برای جلوگیری از فروپاشی اقتصادی با فروش اوراق بهادار و سکه
  • قانون جدید برای سواحل مخصوص برهنگان در روستوک آلمان: برای استفاده باید کاملا برهنه باشید
  • اف‌بی‌آی، کره شمالی را مسئول سرقت ۱.۵ میلیارد دلاری رمزارز که هفته گذشته رخ داد معرفی کرد
  • اوکراین صاحب چه مواد معدنی کمیابی است که ترامپ به دنبال آن است؟