لزوم مقابله با رژیم ایران جهت پیشگیری از توافق‌های مخفیانه با کشورهای غربی

- در روزهای اخیر رژیم جمهوری اسلامی در ایران با اجرای حکم اعدام گروهی نزدیک به ۳۰ نفر از شهروندان، بار دیگر چهره‌ای خونبار و وحشیانه از خود به نمایش گذاشته است. این اقدام‌ها تنها بخشی از تلاش‌های نظام برای ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و کنترل اعتراضات داخلی است.

- تلاش‌های بین‌المللی در مقابله با این وضعیت می‌تواند شامل تحریم‌های شدیدتر، حمایت از مخالفان دموکراسی‌خواه داخلی و خارجی رژیم، و ایجاد فشارهای سیاسی و دیپلماتیک بر کشورهایی باشد که قصد معامله با رژیم ایران را دارند.


- تنها با همبستگی و همکاری بین‌المللی می‌توان رژیم ایران را تحت فشار قرار داد و از ایجاد هرگونه توافقی که به نفع این رژیم جهنمی باشد، جلوگیری کرد.

کیهان لندن - بهرام فرخی– در روزهای اخیر رژیم جمهوری اسلامی در ایران با اجرای حکم اعدام گروهی نزدیک به ۳۰ نفر از شهروندان، بار دیگر چهره‌ای خونبار و وحشیانه از خود به نمایش گذاشته است. این اقدام‌ها تنها بخشی از تلاش‌های نظام برای ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و کنترل اعتراضات داخلی است. علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی با این اقدامات سرکوبگرانه سعی دارد هرگونه شورش و ناآرامی را که ممکن است در پی درگیری نظامی احتمالی با اسرائیل و آمریکا به وجود آید، در نطفه خفه کند.

این رویکرد رژیم ایران نه تنها نشانه‌ای از ضعف و ترس آن از خیزش‌های مردمی است، بلکه بیانگر استراتژی‌ای است که همواره به منظور بقای خود در پیش گرفته است.

در این میان، وظیفه فعالان سیاسی و اجتماعی در خارج کشور بیش از پیش حیاتی می‌شود. این فعالان باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود در رسانه‌های بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری، چهره واقعی و وحشی و بی‌رحم رژیم ایران را بیش از پیش به افکار عمومی جهان معرفی کنند.

هدف از این تلاش‌ها می‌بایست افزایش فشار بین‌المللی بر رژیم جمهوری اسلامی باشد تا از هرگونه توافق و معامله با این رژیم ضدبشری که در آخرین گزارش جاوید رحمان گزارشگر پیشین سازمان ملل در مسائل حقوق بشر ایران با صراحت و به طرزی بی‌سابقه به «جنایت علیه بشریت» و «نسل‌کشی» متهم شده است، جلوگیری شود. هر توافقی با رژیم ایران، تنها به تقویت پایه‌های سرکوب آن کمک خواهد کرد و مردم ایران را بیشتر در معرض ظلم و ستمی  قرار خواهد داد که با چنین معاملاتی چهار دهه استمرار یافته‌اند. به همین دلیل جامعه جهانی نباید به هیچ‌ وجه به این رژیم اعتماد کند و می‌بایست  اقدامات لازم و جدی و سختگیرانه برای منزوی کردن بیشتر آن را در دستور کار قرار دهد.

تلاش‌های بین‌المللی می‌تواند شامل تحریم‌های شدیدتر، حمایت از مخالفان دموکراسی‌خواه داخلی و خارجی رژیم، و ایجاد فشارهای سیاسی و دیپلماتیک بر کشورهایی باشد که قصد معامله با رژیم ایران را دارند. این اقدامات می‌تواند به کاهش توانایی رژیم در سرکوب مردم و نهایتاً به سقوط آن منجر شود.

به عنوان جزیی از  جامعه بین‌الملل، باید به یاد داشته باشیم که سکوت در برابر ظلم، همدستی با ظالمان است. فعالان سیاسی و اجتماعی آزادیخواه در خارج کشور می‌بایست به صورت متحد و به عنوان صدای مردم بی‌دفاع ایران، رژیم اسلامی را که نکبت آن منطقه و جهان را در بر گرفته به چالش بکشند و به جهانیان نشان دهند که معامله و توافق با این رژیم، هم به معنای چشم‌پوشی از حقوق بشر و حمایت از یک حکومت سرکوبگر است و هم با این کار آزادی و  امنیت را در کشورهای خود در خطر قرار می‌دهند.

در نهایت، تنها با همبستگی و همکاری بین‌المللی می‌توان رژیم ایران را تحت فشار قرار داد و از ایجاد هرگونه توافقی که به نفع این رژیم جهنمی باشد، جلوگیری کرد.

این وظیفه‌ای است که همه ما در برابر مردم ستمدیده ایران و جوانان جانباخته و زندانیان سیاسی در بند داریم و باید با تمام توان در این راه قدم برداریم.

*بهرام فرخی دانش‌آموخته علوم سیاسی و روابط بین‌الملل از دانشگاه رم و ساکن ایتالیا است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Momijii - توکیو، ژاپن

فقط به فقط یک همفکری و همدلی و همگامی و از خود گذشتگی و نهایتاً خیزش مردمی ( انفجاری و چندین میلیونی ) ( متأسفانه شده رویایی دست نیافتند ) راه چاره و گذشت از این دوران سیاه تاریخی هست ! برای نجات ایران و نسلهای بعدی !
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۲
۴۵
amirHassna - سیدنی، استرالیا

اکثرا امت همیشه در صحنه هیچی به اونجاشونم نیست‌.امت اکثرا قیمه خور فعلا باید حسرت بکشه و به امید بقیه باشه. تمام.
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
۴۱
Homeland - هلسینکی، فنلاند
تا هنگامی که مردم میان این اوپوزیسیون بی در وپیکر خارج از کشور دست و پا بزنند ، هیچ روزنه ی امیدی پیدا نخواهد بود ، علاج ایران بدست ایرونیای داخل کشور خواهد بود بقیه عوامل سرویس های بیگانه هستند بدون استثنا
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۵
۴۱
Homeland - هلسینکی، فنلاند

وقتی که توی یک فضای پر از خفقان باشی به هر راهی کشیده میشی ، خودت هم وقتی ایران بودی قیمه خور بودی ولی به محیط باز رسیدی یکم هوا به کله ت خورده ، تا به حال هر اعتراضی شده مردم داخل ایران انجام دادند دیگه چکار بکنند وقتی یک مزاحم مثل رضا دیبا رشته هاشون رو از نو پنبه میکنه
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
۴۴
Lovegod - لندن، انگلستان
دو ماه اگر مردم پول آب و برق و مالیات را ندهند ،،گلیم جماعت آخوند بخودی خود جمع می‌شود
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
۵۹
chupan - یونشاپینگ، سوئد
یکی میگفت ایرانیهای بیرون از ایران ایرانیترن تا ایرانیای داخل ایران .
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
۴۵
دوشنبه - تهران ، ایران

*اگر کسی تصمیم بگیرد، دقت کنید تصمیم بگیرد در کنکور نفر آخر شود*. باید تمام سوالات را اشتباه بزند. برای اینکه تمام سوالات را اشتباه بزند باید پاسخ درست و صحیح را بداند که بتواند پاسخ اشتباه را انتخاب کند.اشتباه مطلق و بدون استثنا در همه حوزه‌ها، حاصل ناآگاهی نیست ! چرا که دقیقاً هدفمند و آگاهانه است !. *با این استدلال می توانیم بگوییم این حجم از اشتباهات و خرابی و ویرانی و سو مدیریت در ایران محال است که اتفاقی و خودبخود رخ داده باشد ، بلکه ناشی از یک مهندسی تخریب منظم و پیچیده است* ⚠️. فرقه تبهکارآخوندی اشغالگر میهن لحظه ایی درنگ نمی‌کند تا ماموریت خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهد⚠️. بپا خیز هم میهن ✌️
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
۴۵
دوشنبه - تهران ، ایران

«زندگی در دایره ریا و دروغ و سکوت». *تعرض جامعه به خودش*. ▫️۱. واتسلاو هاول در کتاب " قدرت بی قدرتان" در وصف حکومت های توتالیتر معتقد است این حکومتها چون در همان آغاز همه نیروهای سیاسی مخالف را از بین می برند مجبورند در مرحله بعد به زندگی روزمره مردم تجاوز کنند و با در اختیار گرفتن ابعاد متفاوت زندگی روزمره مردم بر آنها اعمال قدرت کنند. هاول معتقد است در اینجا سیاست تبدیل به منازعه میان دو برداشت مختلف از زندگی می شود : « زندگی در دایره حقیقت » یا «زندگی در دایره ریا و دروغ و سکوت».  به باور هاول، رژیم های توتالیتر زندگی روزمره مردم را تبدیل به زندگی در ریا و دروغ و سکوت می کنند. ▫️ ۲. از اینرو، هاول معتقد است قدرت اصلی یک نظام توتالیتر سربازان و اسلحه ها و باتوم های آن رژیم نیستند. برعکس، قدرت اصلی این نظام های سیاسی مردمی هستند که به «زندگی در دایره ریا و دروغ ادامه می دهند». ▫️  به باور هاول، قدرت واقعی یک نظام سیاسی توتالیتر ریشه در جامعه ای دارد که «از اخلاق دل بریده است» و «در دایره ریا و دروغ زندگی می کنند و به جامعه خود تعرض و تجاوز می کنند».
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
۴۵
دوشنبه - تهران ، ایران

. ▫️۳.به باور هاول، در این وضعیت مهمترین خطری که نظام توتالیتر از آن می ترسد مردمانی هستند که به دفاع از حقیقت می پردازند و با صداقت و شجاعت از دروغ فاصله می گیرند. از این رو، هاول معتقد است یگانه نقطه شروع برای رسیدن به یک سرنوشت محترمانه تر خود انسان ها هستند.انسانهای صادقی که نشان می دهند پادشاه لخت است!. ▫️ ۴. واتسلاو هاول چنین نتیجه می‌گیرد :. «حالا که کار سیاسی و ریختن به خیابان‌ها هزینه دارد و شاید ناممکن باشد، {قدم به عرصه پیشا_سیاسی بگذارید و با زیستن در دایره حقیقت، رژیم را از قدرتمندترین سلاحش، دروغ، محروم بکنید}. رژیم در واقع بنایی است ساخته شده بر ستون‌های دروغ، و این بنا تا زمانی دوام خواهد آورد که مردم حاضر باشند زیر سقف دروغ زندگی کنند. من اصلا اعتقاد ندارم که فقط کسانی که فعال سیاسی‌اند و علیه رژیم و ساختارهای سیاسی‌اش می‌جنگند شایسته ستایش ما هستند. من برای این افراد ارزش بسیاری قایلم اما کسان دیگری هم هستند که شایسته ستایشند. این‌ها کسانی هستند که تصمیم گرفته‌اند از این پس در هیچ حرکتی که در آن رگه‌ای از دروغ و ناراستی باشد شرکت نکنند.
‌پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.