ترور هنیه موضوع سخنرانی امامان جمعه: «باید خونی در سرزمین‌های اشغالی بر زمین ریخته شود.»

امام جمعه قم:در برابر خونی که ریخته شده باید خونی در سرزمین‌های اشغالی بر زمین ریخته شود.
امام جمعه شهر قم گفت: «در برابر خونی که ریخته شده باید خونی در سرزمین‌های اشغالی بر زمین ریخته شود.»
ترور هنیه، موضوع سخنرانی امامان جمعه در ایران: «باید خونی در سرزمین‌های اشغالی ریخته شود».محمد سعیدی، امام جمعه شهر قم گفت: «در برابر خونی که ریخته شده باید خونی در سرزمین‌های اشغالی بر زمین ریخته شود.»
نماینده خامنه‌ای در خراسان رضوی: اسرائیل کوچک‌تر از آن است که به تمامیت ارضی ما تجاوز کنداحمد علم‌الهدی، نماینده خامنه‌ای در خراسان رضوی گفت: «کشتن اسماعیل هنیه در تهران با چراغ سبز آمریکا و توسط اسرائیل انجام شد.»
او افزود: «اسرائیل کوچک‌تر از آن است که بتواند به تمامیت ارضی کشورمان تجاوز کند، این اقدام با پشتوانه آمریکا انجام گرفته است.»
امام جمعه اصفهان: امیدواریم پوزه آمریکا را به خاک بمالیم
مجتبی میردامادی، امام جمعه اصفهان گفت: «امیدواریم به زودی شاهد پایان اسرائیل باشیم و پوزه آمریکا را به خاک بمالیم.»

او افزود: «پس از کشتن اسماعیل هنیه، آنچنان ترس سراسر اسرائیل را فرا گرفته که ساکنان آن به دنبال فرار هستند.»
نماینده خامنه‌ای در استان فارس: کشتن اسماعیل هنیه با استفاده از نفوذ امنیتی بودلطف‌الله دژکام، نماینده خامنه‌ای در استان فارس، با اشاره به کشته شدن اسماعیل هنیه در تهران گفت: «دشمن ازعامل امنیتی نیز استفاده می‌کند که ترور اسماعیل هنیه، جنبه‌ای از این امر بود.»

او افزود: «اگر کسی گفت باید در این جنگ همیشه پیروز باشیم، با اولین ضربه ناامید می‌شود.»
نماینده خامنه‌ای در خوزستان: اسرائیل مهمان ما را به خاک و خون کشید
محمدنبی موسوی‌فرد، نماینده خامنه‌ای در خوزستان درباره کشته شدن اسماعیل هنیه در تهران گفت: «آمریکایی‌ها چراغ سبز به اسرائیل نشان دادند و همین امر موجب شد تا در ایران، مهمان‌مان را به خاک و خون بکشند.»
او افزود: «موشک‌های ما به سمت پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل در منطقه خواهد بود.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
ako kermanshah - اسنانبول، ترکیه

این پفیوزها یک بار زمان فتحلی شاه قاجار بخش بزرگی از ایران به باد دادن و حالا هم تا کشور نابود نکنن خیالشان راحت نمیشه.
جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۶
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
قیافه های این کفتارها خودش گویاست.یکی از یکی پلید تر و سیاه دل تر.بزنید اما اینبار دیگه فقط هشدار و رادار زدن و خویشتنداری در کار نخواهد بود.
جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +488شاهزاده رضا پهلوی: من آماده هستم تا دوره انتقالی (تغییر حکومت) را تضمین کنم
  • +308رضا پهلوی: ایران در آستانه انقلابی همچون انقلاب ۵۷ است
  • +276مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +213چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +151وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +139زندانی سابق استرالیایی در ایران، به سناتور کشورش: این چرند چیست که درباره زنان ایران گفتی؟
  • +119مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +117حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +114حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد