جنازه اسماعیل هنیه با حضور پسرانش در تهران تشییع شد + تصاویر

مراسم تشییع پیکر «اسماعیل هنیه»، رهبر سیاسی حماس که یک روز پیش در تهران در محل اقامتش کشته شد، صبح روز پنج‌شنبه ۱۱مرداد۱۴۰۳ در دانشگاه تهران برگزار شد.

این مراسم با حضور «علی خامنه‌ای»، رهبر جمهوری اسلامی، پسران اسماعیل هنیه، مقامات جنبش مقاومت و مقامات سیاسی و امنیتی در تهران برگزار شد و پس از خواندن نماز، پیکر هنیه از دانشگاه تهران تا میدان انقلاب تشییع شد.اسماعیل هنیه، در شب برگزاری مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری در ایران در خانه محل اقامتش در تهران، براثر اصابت پرتابه‌ای که مقامات سپاه پاسداران آن را تایید کردند، کشته شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
مبارز01 - تهران، ایران

براستی ضحاکعلی تازه رفته سر شغل اصلی اش و همانا مرده خواریست. امثال این آخوندک، کارشان رفتن سر جنازه و یه مشت چرندیات بلغور کردن و بعدش ناهار مفت خوردن بوده. الان هم این بابا علیرغم ثروت افسانه ای اش به کار اصلی اش برگشته.
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
۲۶
فاطی کماندو - قرچک، ایران

چه مسافرت خوبی داشت حسابی بهش خوش گذشت.
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴
۵۱
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

۳ تا از پسران هنیه ۲ ماه پیش کشته شدند ، ظاهرا کلی حـ... دیگر هم دارد
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
۶۲
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا

بسته بندی و تودیع به فرستندگان ضد ایران و ایرانی 😋😅😄😡
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

ببینم این اگر تعداد بچه هاش رو کم کنی شب چهلم میوفته هفته پیش!! از این رسمها ندارن؟
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
۴۶
آرش گرانه - برگن ، نروژ

خوب که جنازه ی این تروریست کثیف را به قطر میبرند. وگر نه با پول ایرانیان برایش بارگاه میساختند و اسمشو با حدیث سازی آخوند های قم "سید هنیه" میزاشتند که قبرشو بدبخت های گوسفند بمالند. "سید" ها در مصر قدیم "قبر پرستی" میکردند. خدایشان که در تاریخ رسما برده داری را شروع کرده بود به نام سیت, سیث, یا شیت و شید هم شناخته میشده. سیت به آمون تجاوز جنسی میکرد که در رقابت از او جلو بزند. . قبر پرستی مصریان قدیم را با سرچ "Ancient egyptian shrines" (قبر های مصر قدیم) خود در گوگل به تصویر نگاه کنید. "epithet" (کنیه) همین سیت در یونان قدیم با نام "Psykh" شناخته شد. به انگلیسی سایکو که یعنی "روانی" از همین نام است. تلفظ این نام به یونانی میشود "شخ" (شیخ!). شخ در یونان در کار "پان" (خدای پروسه زمان در طبیعت) و کرونوس (خدای زمان بندی های تقویم) اخلال ایجاد میکرد. معشوقه ی شخ با نام "فاطم" که مدعی بود با خدا سکس میکند بوده است. جالب است که بدانید همین فاطم "Fatum" که به لاتین و یونانی یعنی زنی که فاجعه بار میاورد "Fatal". نام فاطم (فاطی کماندو) به مصر وارد شده و بعد ها به عربی.
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
۴۸
خردگرا - برن، سوییس

ذره ای مادران داغدار ایرانزمین با دیدن این صحنه ها آرامش گرفتند، پاینده باد راه آزادی، پایان عمر ننگین ضحاک علی نزدیک هست.
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
۳۶
کماندوی سبز - تهران، ایران

ع.. ٨٠ میلیون ایرانی تو روحه کثیفش
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
۳۶
کماندوی سبز - تهران، ایران

با این تفاوت که این روحش در فاضلاب هست
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

جمع مرده پرستان جمع هست.
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
۵۱
Nagonsar - مونیخ ، آلمان

۱۳ راس انگزاده داره انگار با چمدان‌های دلار که از ملت ایران دزدیو به حلقوم این ریختن تونسته کمک شوهر اجیر کن
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
همون shit براشون بهتره! 😀😀
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۷
۶۶
zavareh - رودسر، ایران
قابل توجه طرفداران نفهم حکومت اشغالگران اسلامی و پشتیبانان آدمخواران حماس: این کثافت یک عمر با سرمایه های مردم بخت برگشته ایران عشق و حال کرد و میلیاردها سرمایه به جیب زد، حالا که بقول افغانها به لطف اسراییل مردار شده وصیت کرده که جسد متعفن اش در خاک رافضی ها و مجوس ها نبایستی دفن شود. البته بهتر، چرا که خاک پاک ایران را با جسد آلوده اش به تعفن می کشید.
جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
۴۶
آرش گرانه - برگن ، نروژ
در پرتغال و برزیل به "شیعه" میگن "شیت"!
یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +320نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +230پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +200اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +164پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +150شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی