یک ایرانی‌تبار به نام دریادار کیوان حکیم زاده فرمانده ناوگروه ضربتی-۲ ناوگان پنجم آمریکا شد

سنتکام از انتصاب یک ایرانی‌تبار به نام دریادار کیوان حکیم‌زاده به سمت فرمانده ناوگروه ضربتی ۲ ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا خبر داددویچه وله: فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا با انتشار پستی در حساب کاربری اکس خود از انتصاب یک ایرانی‌تبار به نام دریادار کیوان حکیم‌زاده به سمت فرمانده ناوگروه ضربتی ۲ ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا خبر داد.

بر اساس اعلام فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام)، یک نظامی ایرانی‌تبار به نام دریادار کیوان حکیم‌زاده به سمت فرمانده ناوگروه ضربتی ۲ ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده منصوب شده است.


سنتکام در حساب کاربری اکس (توییتر) خود ضمن اعلام این خبر افزود که "فرماندهی ناوگروه ضربتی ۲ اینک در دستان بسیار توانمند قرار گرفته است."

این ناوگروه در سال ۱۹۳۱ میلادی تاسیس شده و ۹ اسکادران را در بر می‌گیرد که در حال حاضر زیرمجموعه ناوگان پنجم ایالات متحده در خاورمیانه محسوب می‌شود. ماموریت این ناوگروه، پشتیبانی از امنیت و ثبات در حمل و نقل دریایی در منطقه عنوان شده است.
این ناوگروه همچنین در جریان عملیات ایالات متحده آمریکا در نبرد علیه داعش در سال ۲۰۱۴ میلادی نیز شرکت داشت.

حکیم‌زاده متولد دهه ۱۹۶۰ میلادی در ایالت تگزاس آمریکا از پدری ایرانی و مادری آمریکایی است. این نظامی ایرانی‌تبار اگرچه در کودکی به ایران رفته بود اما خانواده او در پی  وقوع انقلاب در بهمن ۱۳۵۷ مجبور به ترک کشور و بازگشت به آمریکا شده بودند.

دریادار کیوان حکیم‌زاده در رشته مهندسی برق و در دانشگاه کارنگی ملون تحصیل کرده و در سال ۱۹۹۲ در بخش آموزشی نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا مشغول به کار شده است.

او همچنین مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه اولد دامینیون، کالج جنگ دریایی و دانشکده مطالعات بین‌المللی پیشرفته در دانشگاه جانز هاپکینز اخذ کرده است.

این نظامی ایرانی‌تبار سابقه بیش از  ۳۱۰۰ ساعت پرواز دارد و پیش از این فرماندهی عملیاتی اسکادران‌های نیروی دریایی در ناوهای یو‌اس‌اس هری ترومن و یو‌اس‌اس مونت ویتنی را برعهده داشته و نیز در ناو یو‌اس‌اس جان سی. استنیس به عنوان افسر اجرایی خدمت کرده و تحلیلگر جنگ ضربتی و دستیار اجرایی در ماموریت‌های نظامی پنتاگون بوده است.

او همچنین تا کنون به پاس خدمات‌ خود موفق به دریافت مدال لژیون شایستگی، ستاره برنز و مدال خدمت شایسته دفاعی شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۷
romano - تهران، ایران
یعنی چی اگر جنگ بشه به ایران حمله نمیکنه اگر میکنه که گور باباش یک دشمنه اگر هم نکرد یک قهرمانه دیگه از عقده ملاها که نباید به دیاثت وطن پرستی بیفتیم.
‌پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد