مردی در مقابل دادگاه ترامپ در نیویورک خود را به آتش کشید

ایران اینترنشنال: مردی روز جمعه، ۳۱ فروردین، در خارج از دادگاه نیویورک، جایی که محاکمه تاریخی دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری پیشین آمریکا در حال برگزاری بود، هم‌زمان با پایان انتخاب هیات منصفه، خود را به آتش کشید. مقامات گفتند که به نظر نمی‌رسد او ترامپ را هدف قرار داده باشد.

این مرد که در مقابل دوربین‌های تلویزیونی که در بیرون دادگاه نصب شده بود خود را به آتش کشید، مکس آزارللو از سنت آگوستین فلوریدا معرفی شده است.


یک شاهد عینی به خبرگزاری رویترز گفت:« او برای مدتی طولانی در آتش سوخت. خیلی وحشتناک بود.»

مقامات گفتند که این مرد که در اواخر دهه سوم زندگی‌اش است، زنده مانده اما در وضعیتی وخیم در بیمارستان به سر می‌برد.

شاهدان گفتند که مرد قبل از پاشیدن مایعی بر خود و شعله‌ور کردن آتش، جزوه‌هایی را از یک کوله‌پشتی بیرون آورد و آنها را به هوا پرتاب کرد.

در یکی از آن جزوه‌ها به «میلیاردرهای شیطانی» اشاره شده بود بود، اما در بخش‌هایی که برای یک شاهد رویترز قابل مشاهده بود اشاره‌ای به دونالد ترامپ نشده بود.

تاریک شپرد، معاون کمیسر در اداره پلیس نیویورک، روز جمعه در یک کنفرانس خبری گفت: «در حال حاضر ما او را به‌عنوان یک نظریه‌پرداز توطئه می‌شناسیم.»

در یک مانیفست آنلاین، مردی با استفاده از این نام گفته بود که خود را به آتش خواهد کشید و از دوستان و شاهدان عذرخواهی کرد.

در این پست، نسبت به یک کودتای «فاشیستی آخرالزمانی» هشدار داده شده و از ارزهای دیجیتال و سیاستمداران ایالات متحده انتقاد شده بود. با این همه، در این پست به طور خاص و متمایز از ترامپ نام برده نشده است.

به گفته یکی از شاهدان رویترز، مدت کوتاهی پس از حادثه بوی دود در میدان پیچید و یک افسر پلیس با یک کپسول آتش‌نشانی، کوشید آتش را مهار کند.

دادگاه مرکز شهر منهتن، که به شدت توسط پلیس محافظت می‌شود، روز دوشنبه، در اولین روز محاکمه ترامپ، انبوهی از معترضان و ناظران را به خود جلب کرد، اگرچه میزان جمعیت در طول روز به‌تدریج کاهش یافت.
انتخاب هیات منصفه تکمیل شداین حادثه، رویدادی تکان‌دهنده محسوب می‌شود که اندکی پس از تکمیل انتخاب هیات منصفه برای محاکمه رخ داد و راه را برای دادستان‌ها و وکلای مدافع باز کرد تا در روز دوشنبه در مورد پرونده‌ای که بر سر پولی که به یک ستاره فیلم‌های پورن پرداخت‌شده بود، اظهار نظر کنند.

۱۲ عضو هیات منصفه، همراه با شش نفر جایگزین، شواهدی را بررسی خواهند کرد تا مشخص کنند که آیا رییس‌جمهوری سابق ایالات متحده در نقض قانون مجرم بوده است یا خیر. به گفته سوزان نچلس، وکیل مدافع ترامپ، دادستان‌ها قصد دارند حداقل ۲۰ شاهد را احضار کنند.

ممکن است ترامپ در اقدامی مخاطره‌آمیز که امکان بازجویی و پرسش از او را فراهم می‌کند، خود به دفاع از خود بپردازد و شهادت دهد.

هیات منصفه متشکل از هفت مرد و پنج زن است: دو وکیل شرکتی، یک مهندس نرم‌افزار، یک گفتار درمانگر و یک معلم انگلیسی. اکثر آنها بومی نیویورک نیستند و از سراسر ایالات متحده و کشورهایی مانند ایرلند و لبنان آمده‌اند. در صورتی که یکی از اعضای هیات منصفه به دلیل بیماری یا علت دیگری مجبور به ترک این هیات شود، اعضای علی‌البدل که آنها نیز به پرونده رسیدگی می‌کنند، جایگزین او خواهد شد..

ترامپ متهم است که مبلغ ۱۳۰ هزار دلاری را که مایکل کوهن وکیل وقتش به استورمی دنیلز، با نام واقعی استفانی کلیفورد، ستاره فیلم‌های پورن قبل از انتخابات سال ۲۰۱۶ پرداخت کرده بود، پنهان کرده است تا در مورد رابطه‌ای جنسی که استورمی دنیلز می‌گوید یک دهه قبل از آن داشته‌اند، سکوت کند.

ترامپ هرگونه برخورد و رابطه با استورمی دنیلز را رد کرده است.

ترامپ در سه پرونده جنایی دیگر نیز تاکید کرده که بی‌گناه است. اما این تنها موردی است که پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری در پنجم نوامبر ، زمانی که سیاستمدار جمهوری‌خواه قصد دارد دوباره با جو بایدن، رییس‌جمهورس دموکرات رقابت است، محاکمه می‌شود.

محکومیت احتمالی ترامپ در این دادگاه، او را از رسیدن به ریاست جمهوری منع نمی‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد