شاهزاده رضا پهلوی: این جنگ مردم ایران نیست، جنگ علی خامنه‌ای است

ایندیپندنت فارسی: شاهزاده رضا پهلوی شامگاه یکشنبه چهاردهم آوریل (۲۶ فروردین) در گفت‌وگویی با شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز دیدگاه خود را درباره تحولات مرتبط با حمله موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی به اسرائیل بیان کرد.

شاهزاده رضا پهلوی در این گفت‌وگوی تصویری با برنامه «یکشنبه شب در آمریکا» با اشاره به سفری که سال گذشته به اسرائیل داشت، افزود: «از تهران تا تل‌آویو، از همدان تا حیفا، ایرانی‌ها و اسرائیلی‌ها می‌دانند که این جنگ مردم ایران نیست بلکه جنگ علی خامنه‌ای، دیکتاتور ظالم این رژیم است.»


او تاکید کرد: «همان‌طور که دیدیدم،‌ امروز تظاهراتی در شهرهای پاریس،‌ لندن و برلین برگزار شد که ایرانی‌ها در این تجمع‌ها کنار اسرائیلی‌ها و یهودی‌ها قرار گرفتند و حمایتشان را از یکدیگر نشان دادند.  چنین تظاهراتی که در سراسر جهان برگزار می‌شود، تاکیدی بر این است که ما به عنوان یک ملت و مردم اسرائیل به عنوان یک ملت دیگر، سرنوشت درهم‌تنیده‌ای داریم و تا زمانی که رژیم حاکم بر ایران از بین برود، نمی‌توانیم به صلح و ثبات در منطقه امیدی داشته باشیم.»

شاهزاده پهلوی همچنین در ادامه گفت: «فکر می‌کنم لازم است دنیا این موضوع را دریابد که تنها راه رسیدن به صلح و آرامش و داشتن آینده‌ای بهتر، به از بین بردن رژیم حاکم بر ایران بستگی دارد. الان وقت آن است که دنیا بالاخره تصمیم بگیرد که از مردم ایران حمایت کند تا بتوانند این رژیم را سرنگون کرده و به دیوانگی‌اش پایان دهند.»

او با بیان اینکه «رژیم حاکم بر ایران تلاش می‌کند با انواع سرکوب‌ها در داخل و تهاجم در خارج بر سر قدرت بماند» خطاب به کشورهای دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا گفت: «ما بارها تاکید کرده‌ایم که وقتی به رژیم حاکم بر ایران اجازه داده می‌شود منابع مالی داشته باشد و تحریم‌ها به‌درستی علیه آن‌ها اعمال نمی‌شود،‌ آن‌ها از این فرصت برای انجام سرکوب‌های بیشتر داخلی و قدرت بخشیدن به نیروهای نیابتی‌شان استفاده می‌کنند. راه‌حل این است که از هر روشی برای مقابله با رژیم استفاده شود؛ یکی از این روش‌ها تروریستی شناختن سپاه پاسداران است و روش‌ دیگر حمایت حداکثری از معترضان ایرانی است.»

او در پایان تاکید کرد: «امیدوارم صدای واضح و رسای مردم ایران که خطاب به جهان می‌گویند ما این رژیم را نمی‌خواهیم شنیده شود. نباید از یاد برد که ایران تنها تهدیدی برای اسرائیل نیست بلکه سایر نقاط و جهان عرب هم می‌توانند هدفی برای این رژیم باشد.»

شاهزاده رضا پهلوی پیش از این هم با انتشار پست‌هایی در شبکه اجتماعی ایکس به حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل واکنش نشان داده بود.

او در حساب شخصی‌اش در شبکه ایکس بر «جنگ خامنه‌ای و پاسداران او با اسرائیل» تاکید کرد و خطاب به مردم ایران نوشت: «اگرچه این جنگ ملت ایران نیست اما هزینه اصلی آن را شما می‌پردازید که زیر بار مشکلات اقتصادی و فشارهای روانی در ایران هستید.»

شاهزاده رضا پهلوی در ادامه نوشت: «موشک‌پراکنی جمهوری اسلامی علیه اسرائیل دقیقا در همان روزی رخ داد که اوباش این رژیم به دستور خامنه‌ای، دور جدیدی از هجوم به زنان ایران را برای تحمیل حجاب اجباری آغاز کردند؛ نشانه‌ای از اینکه سرنوشت مردم ایران و اسرائیل اکنون به شکل ویژه‌ای به هم پیوند خورده است. هر دو ملت خواهان صلح، آرامش، امنیت، و روابط دوستانه‌‌اند و یک دشمن مشترک آن‌ها را از رسیدن به این خواسته‌ها محروم کرده است: جمهوری اسلامی.»

شاهزاده رضا پهلوی در بخش دیگری از این نوشته تاکید کرد: «راه‌حل امروز از هر زمانی روشن‌تر است: پایان دادن به جمهوری اسلامی و بنیان نهادن یک دولت ملی، سکولار و دموکراتیک در ایران.»

او همچنین در پیام دیگری به نزدیکی ملت ایران و اسرائیل اشاره و تاکید کرد: «سال‌ها است که گفته‌ام سرنوشت مردم ایران و اسرائیل به شکل یگانه‌ای به هم تنیده است. ما رویای مشترکی برای صلح داریم که یک دشمن مشترک آن را از ما گرفته است: رژیم جمهوری اسلامی. این رژیم، تهدیدی وجودی علیه هر دو کشور ایران و اسرائیل است، و تا زمانی که در قدرت باقی بماند، این تهدید نیز ادامه خواهد داشت.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن

دقیقاً ، جنگ یک ابلیس مفعول عمامه بسر و متاسفانه به اسم ایران و ایرانی ! امیدوارم که اسرائیل سیاسی بازی و مماشات رو کنار بگذاره و سر این ابلیس رو اینبار از تن جدا و یک ملت و یک منطقه و جهانی رو از این شر خلاص کُنه !
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
۵۸
مهدی52 - روتردام، هلند

دقیقا گفته های ایشون حرف دل مردم ،تا وقتی سپاه تروریستی پول داره و تا زمانی که حکومت میتونه پول نفت مردم فقیر ایران رو بین تروریستهای منطقه تقسیم کنه و رجز بخونه در بر همین پاشنه خواهد چرخید
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
۵۶
shirzan - برلین، آلمان
کاش حاکمان ایران دلیلی برای این دشمنی خودشون با اسرائیل را منطقی توضیح میدادند بر فرض که اسرائیل اصلا نابود بشه چه مشکلی از مردم ایران حل میشه اصلا چه کسی این وظیفه رو به ایران داده که باید حامی مردم فلسطین باشه ؟ درست مثل جنگی که خمینی با صدام به راه انداخت که انقلابش رو صادر کنه آخه نتیجه اش بجز کشته شدن این همه جوان و تحمیل این همه هزینه چه بود بر فرض هم که کل مردم عراق شیعه میشدند چه مشکلی از مردم ایران حل میشد.
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
۵۷
وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد
(سال‌ها است که گفته‌ام سرنوشت مردم ایران و اسرائیل به شکل یگانه‌ای به هم تنیده است.). این را دیگه از کجات در آوردی؟ ما مردم ایران می خواهیم در صلح و صفا زندگی کنیم. قصد نداریم سرزمین کسی را اشغال کنیم و ابدا قصدی برای کشتن کودکان بی گناه نداریم.
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
۴۱
مصدق روحت شاد - تهران، ایران

اولین تاثیرات بحران اخیر (که انصافا شاخزاده نقش مهمی در هدایت اون به سوی ایران داشتند) داره با گرانی دلار و مواد غذایی و کمبود سوخت خودش رو نشون میده که بار اینها روی دوش مردمه. شاخزاده پالانی عزمشو جزم کرده که در خدمت به منافع استعمار و کارخانه های اسلحه سازی غربی از پدر و پدر بزرگش جلو بزنه و رکورد اونها رو بشکنه!
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
۴۶
machan - لس انجلس، ایالات متحده امریکا

حسرت السلطنه با ایستادن کنار جنایت های اسرائیل جایگاهش را از دست داد. مرتیکه دیکتاتور دوم.
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
۱۰۲
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
مامان لچکی آب رو بریز اونجات که میسوزه !!
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶
۴۷
سیمرغ ایران - برلین، آلمان

چی شد یاد گرونی دلار افتادی تقاضا کن برای هر کامنت مواجب بیشتری بهت بدن
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
۲۰
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
آقای پهلوی:باحاشیه رفتن وصغری کبری چیدن هیچ چیزحل نمیشود!چراشما درموردجنگ نظرقاطع وروشنی ندارید؟یعنی آیا شماطرفداربمباران ایران ازطرف اسراییل هستید یاخیر؟نظرتان چیست؟شماازیک سوطرفدارتحریم اقتصادی هستید،ازطرفی دیگرمی گویید هزینه تحریم بردوش مردم است.پس چه راباورکرد؟بنده نه به شماتوهینی کردم ونه حرف خارج ازعرفی!حالا ببینید که طرفدارانتان چگونه ورود میکنند!
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
۴۱
مصدق روحت شاد - تهران، ایران
تو فعلا بجای کشک، کلوختو رو سر شاخزاده بساب!
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
۴۰
PERTAPANI - بن، آلمان
نظرات طوسی پسندانه در میکنی!! 😁
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
۵۸
کهنه سرباز - بروکسل، بلژیک
این بیچاره اگر چهار تا طرفدار هم داشت با این اراجیف بافتن در حال از دست دادن هست سیاست و وطن پرستی محمد رضا شاه کجا و این نخود مغز کجا پسر که ندارد نشان از پدر تو بیگانه خوانش ... دلاور و قهرمان جنگ یدالله شریفی راد خلبانی که تا مرز اعدام رفت و بعد از شکنجه ناخواسته کشور را ترک کرد در یک مصاحبه گفت وقتی خامنه ای جواب ترامپ را نداد من افتخار کردم حالا این گوساله به نام خامنه ای با دشمن ایران دست به یکی هست
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱
۴۷
سیمرغ ایران - برلین، آلمان
تو هم به دلقک بازی ات ادامه بده. قافیه چو تنگ آید شاعر به جفنگ آید
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۲
۴۱
مصدق روحت شاد - تهران، ایران
خیلی از پالان طلبها نمیدونن که مسعود رجوی هم در اواسط جنگ ایران و عراق دقیقا همین حرف رو زده بود. او در حمایت از جنگ و توجیه خیانت خودش به مردم ایران گفته بود این جنگ مردم ایران نیست. جنگ خمینی و صدام است. سوال اینجاست که اگه واقعا این جنگ خمینی و صدام بود چرا مردم عادی بهای اون رو پرداختند؟ شاخزاده پالانی هم با این حرف قدم در راه مسعود رجوی گذاشته.
شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +242پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +187پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +120مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +112روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟