دختربچه مجروح شده در حملات ایران تحت عمل جراحی قرار گرفت

تصویری از بقایای یک موشک ایران که در منطقه عراد اسرائیل فرو افتاد منتشر شده است.به گفته ارتش اسرائیل، این قطعه باعث زخمی شدن یک دختر هفت ساله شد که تنها آسیب جانی گزارش شده از حمله پهپادی و موشکی ایران است.بی بی سی: اسرائیل گفته است که در حملات موشکی و پهپادی ایران به این کشور یک دختربچه مجروح شده است.

روزنامه تایمز اسرائیل اکنون به نقل از بیمارستان محلی گزارش داده است که این دختر به دلیل جراحت شدید در ناحیه سر تحت عمل جراحی قرار دارد.


براساس گزارش‌ها او پس از اصابت ترکش موشک رهگیری شده به خانه‌اش مجروح شده است.

به گزارش تایمز اسرائیل، این دختر در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری است.

اسرائیل گفته است که اکثر موشک‌های شلیک شده از سوی ایران را رهگیری کرده، اما تعداد کمی از آن‌ها به مناطقی اصابت کرده است از جمله به پایگاه هوایی نواتیم در جنوب این کشور که آسیب جزیی به آن وارد شده است.
 
«تنها مجروح» حمله نظامی ایران یک دختربچه هفت ساله از اعراب بادیه‌نشین است
رادیو فردا: به گزارش رسانه‌های اسرائیل، تنها فردی که در حملات نظامی ایران به خاک اسرائیل آسیب دید، امینه الحسونی، یک دختر هفت ساله از اعراب بادیه‌نشین در جنوب اسرائیل است.
 
پدر امینه که فرزندش از ناحیه سر آسیب دیده، به رسانه‌ها گفت پزشکان اسرائیلی در بیمارستان «سوروکا» در شهر بئرشبع در حال نجات جان دختر او هستند و این کودک هم‌اکنون زیر عمل جراحی قرار دارد.
 
آقای الحسونی به یدیعوت آحرونوت گفت اعراب بادیه‌نشین دارای پناهگاه نیستند و قطعه‌ای از موشک ضد موشکی که از سامانه دفاع موشکی اسرائیل شلیک شد، با افتادن به محل زندگی خانواده، به سر امینه اصابت کرد.
 
پزشکان اعلام کردند که امینه الحسونی هنوز در شرایط وخیم قرار دارد.
 
اعراب بادیه‌نشین زیادی در صحرای نِگب در جنوب اسرائیل زندگی می‌کنند که چادرهای محل زندگی آن‌ها فاصله زیادی با یک پایگاه نیروی هوایی اسرائیل ندارد. خانواده الحسونی ساکن روستای «فره» در بخش غربی شهر اسرائیلی آراد در صحرای جنوبی نگب هستند.
 
نهادهای امدادی اسرائیل اعلام کردند ۳۲ تن از مردم اسرائیل نیز در زمان حملات دچار شوک روانی شده و در تماس اطرافیان آن‌ها با مراکز امدادی، به بیمارستان منتقل شدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۵
میلاد2020 - داخائو، آلمان
چقدر کم...انتظار داشتیم یک سری افقی بشن...
یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
۱۰۱
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
نترس چند وقت دیگه اسرائیل افقیتون می‌کنه...
یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +297مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +227چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +218دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +147حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +120حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +104سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی