اتهام «زمین‌خواری» کاظم صدیقی؛ انتقاد از سکوت «نامیمون» و «غیرقابل باور» دستگاه قضایی ایران

حضور کاظم صدیقی در دیدار نوروز امسال مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران با علی خامنه‌ای واکنش‌ برانگیز بودبی بی سی: با ادامه سکوت مقامات قضایی و بی‌پاسخ ماندن سوالات افکار عمومی در ایران درباره پرونده انتقال یک زمین باارزش در ازگل در شمال تهران به یک شرکت خصوصی و نقش امام جمعه موقت تهران در این پرونده،‌ احمد توکلی،‌ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ایران به شدت از سکوت دستگاه قضایی نسبت به پرونده «زمین‌خواری کاظم صدیقی» انتقاد کرد.

آقای توکلی در نامه‌ای به غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه ایران از آنچه که آن را «سکوت نامیمون و غیرقابل باور» مقامات قضایی در این پرونده خواند،‌ به شدت انتقاد کرد و خواهان ورود مدعی العموم به پرونده شد.


در این نامه که سایت جماران، امروز ۱۹ فروردین آن را منتشر کرده است،‌ آقای توکلی هشدار داد که سکوت دستگاه قضایی درباره این پرونده «اعتماد عمومی را خدشه دار می‌کند.»

احمد توکلی،‌ نماینده سابق و رئیس پیشین مرکز پژوهش‌های مجلس ایران، رئیس یک سازمان غیردولتی با نام «دیده‌بان شفافیت و عدالت» است و نامه خود را با همین عنوان امضا و ارسال کرده است.

او در نامه خود به رسانه‌ای شدن این خبر اشاره کرد و نوشت: «نزدیک به یک ماه است که خبری با عنوان «زمین‌خواری هزار میلیاردی آیت الله صدیقی و پسران» و عناوین مشابه در رسانه‌ها و جراید، افکار عمومی جامعه را به شدت جریحه‌دار کرده است.»

آقای توکلی گفت که ماهیت این خبر و اظهارات مسئولان حوزه علمیه امام خمینی و شخص کاظم صدیقی به عنوان متولی و منتقل کننده بخشی از املاک حوزه علمیه «به موسسه‌ای کاملا تجاری، کاملا خصوصی و تقریبا خانوادگی تحت عنوان «پیروان اندیشه‌های قائم»، دلالت صریح بر وقوع برخی جرایم واجد ماهیت عمومی دارد که ورود مدعی العموم به موضوع و رسیدگی به آن را اقتضا دارد.»
احمد توکلی رئیس یک سازمان غیردولتی با نام «دیده‌بان شفافیت و عدالت» است و نامه خود را با همین عنوان امضا و ارسال کرده استانتشار اسنادی از انتقال مالکیت زمینی در جوار حوزه علمیه امام خمینی به موسسه‌ای با سهامداری کاظم صدیقی و پسرانش، با واکنش‌های زیادی رو‌به‌رو شده است.

۲۳ اسفند ماه سال گذشته،‌ یاشار سلطانی،‌ روزنامه‌نگار اقتصادی اسنادی منتشر کرد که نشان می‌داد، مالکیت «۴۲۰۰ متر از زمین‌های مرغوب» در مجاورت «مدرسه علمیه امام خمینی تهران»، در منطقه ازگل در شمال تهران، به شرکت «پیروان اندیشه‌های قائم» منتقل شده است که نام کاظم صدیقی و دو فرزندش در میان صاحبان آن به چشم می‌خورد.

ارزش این زمین «حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان» برآورد شده است اما بعدا با انتشار سند انتقال زمین معلوم شد که این باغ «۱۵۰ بار ارزان‌تر از ارزش واقعی» به کاظم صدیقی و پسرانش منتقل شده است.

مسیح مهاجری،‌ مدیرمسئول «روزنامه جمهوری اسلامی» در اولین شماره این روزنامه پس از تعطیلات نوروزی هم از قوه قضائیه خواسته بود که «با بررسی این قبیل پرونده‌ها و اولویت دادن به آنها، اعتبار خود را افزایش دهد و مانع مخدوش شدن بیشتر اعتبار نظام شود.»

او تاکید کرده بود که چنین اقدامی باید در مورد سایر پرونده‌ها هم انجام شود «ازجمله پرونده فساد واردات چای که افکار عمومی آن را فراموش نخواهد کرد و از مطالبات مهم مردم است.»

آقای مهاجری «استغفار و عذرخواهی کاظم صدیقی» را کافی ندانست و نوشت: «اقدامی که آقای صدیقی باید انجام بدهد این است که از مسئولیت‌هائی که برعهده دارد استعفا بدهد و با این کار به افکار عمومی عملاً اعلام کند فردی که به تعبیر خود ایشان اهل غفلت، آنهم در این اندازه بزرگ است نباید در چنین جایگاه‌هائی حضور داشته باشد.»

حضور کاظم صدیقی در دیدار نوروزی مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران با رهبر جمهوری اسلامی نیز واکنش برانگیز بود.
کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران و نمایی از حوزه علمیه امام خمینی در شمال تهران که آقای صدیقی متولی آن استکاظم صدیقی که ابتدا از انتقال این زمین ابراز بی‌اطلاعی کرده بود و گفته بود که امضایش جعل شده، بعدا اذعان کرد که خودش به دفترخانه رفته و سند این زمین را به شرکت خصوصی «پیروان اندیشه‌های قائم» منتقل کرده است که خودش و دو پسر و عروسش از موسسان آن هستند.

حوزه علمیه امام خمینی هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که کاظم صدیقی خود سند انتقال مالکیت ملک ۴۲۰۰ متری در شمال تهران را امضا کرده است اما مامور انجام کار «اساسنامه‌ای با عنوان غیرتجاری اما با شرح وظایف تجاری و با سهام افراد حقیقی ثبت کرده بود» و اکنون «بعد از اطلاع از تخلفات صورت گرفته در تحریف اساسنامه و جعل امضاء، دستور بازگشت زمین به حوزه صادر شده و در حال انجام است.»

بعد از این بیانیه یاشار سلطانی یک کپی از «سند انتقال قطعی زمین» را منتشر کرد.

بر اساس این سند،‌ کاظم صدیقی به عنوان فروشنده،‌ این ملک را به محمد مهدی صدیقی،‌ پسرش و جواد عزیزی فروخته است.

جواد عزیزی همان کسی که به گفته آقای صدیقی و حوزه علمیه امام خمینی قبلا معتمد بوده است و حالا او را به «جعل امضا» و «سوء‌استفاده» متهم کرده‌اند.

به گفته یاشار سلطانی، آقای عزیزی،‌ کارمند شهرداری و همان شخصی است که به همراه کاظم صدیقی و دو پسرش، یکی از عروس‌هایش و سرتیم حفاظتش در تاریخ ۱۴ آبان سال گذشته ۱۴۰۲ شرکتی تجاری با نام «پیروان اندیشه‌های قائم» ثبت می‌کنند و کمتر از یک ماه پس از تاسیس، این زمین در اُزگل به این شرکت به ظاهر «غیرتجاری» منتقل می‌شود.

از ابتدای افشای فروش این زمین، اظهارات آقای صدیقی و بیانیه‌های حوزه علمیه امام خمینی مبهم و پر از اظهارات ضد و نقیض بوده‌اند و بر نگرانی افکار عمومی افزوده است.
نقشه موقعیت مدرسه علمیه امام خمینی در منطقه ازگل در شمال تهران و زمین مجاور آن که به شرکت آقای صدیقی و پسران و نزدیکانش منتقل شده بود
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
قوه؟قضاییه؟ نامیمون؟ سکوت؟ 😅😆 وقتی چهلو سه سال در خواب خرگوشی باشیم، سرطان غیر قابل علاج چی بنام حکومت باجناقباز پا انداز، زیرو رو کش، هزار پدر، لواط ده، و مادر نامعلوم در تمامی اقشار و طبقات جامعه رسوخ میکند، پس دست از تعجب کردن برداریم و به صورت یکدیگر سیلی بزنیم برای بیداری.
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۱
۴۴
Momijii - توکیو، ژاپن
صدیقی و زمین خواریش که پیش زمین خواری لاریجانی ها زمینخواری بحساب نمیاد ! فساد قالیباف و خانواده اش و صادق محصولی و خانواده رقاص طبسی و الم الاغ و افراد بیت و توله های رهبر مفعول وووووو کدومش رو قوه قضائیه ورود کرد که این دومیش باشه !؟ روئسای قوه قضائیه ، خصوصاً همین محسنی اژه ای جا… ید طولانی در غارت و فساد دارند که فساد صدیقی در مقابلش هیچ هست ! اینها همه اعضای هزار فامیل هستند که خیلی راحت میچاپند و جنایت و غارت میکنند و آب هم از آب تکون نمیخوره !!
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.