بمب بزرگی که کاظم صدیقی منفجر کرد

عصر ایران - رضا غبیشاوی: «ای کاش صدیقی همانگونه که در مصاحبه یکطرفه با صداوسیما گلایه کرده بود خود نزد محکمه می‌رفت و طلب می‌کرد درباره ادعا‌ها بررسی کنند.‌ای کاش توضیحات شفاف، کامل و قانع کننده می‌داد تا پرونده این ابهام بسته شود، اما او هیچ کدام را انتخاب نکرد. او ابهام را انتخاب کرد.»

با وجود آنکه چند هفته از افشای زمین خواری منتسب به حوزه علمیه ازگل و عذرخواهی کاظم صدیقی می‌گذرد، اما هنوز واکنش‌ها به آن ادامه دارد.


با گذشت چند هفته از طرح ادعا‌هایی علیه کاظم صدیقی درباره دراختیار گرفتن زمین حوزه علمیه ازگل در شمال تهران، اما همچنان درباره این ادعا توضیح قطعی، کافی، کامل و قانع کننده منتشر نشده است.

نه شخص صدیقی چنین کرده و به انبوه سوالات پاسخ داده و نه سازمان‌های رسمی و مسوول، وارد ماجرا شده اند. صدیقی و حوزه علمیه تحت مدیریتش به عنوان دو مظنون این ادعا‌ها نیز هربار لب به سخن گشوده اند و بیانیه‌ای داده اند بر حجم ابهامات و تناقضات افزوده اند و سوالات را بیشتر و ادعا‌ها علیه خود را تقویت کرده اند.

از زمانی که صدیقی در نخستین واکنش گفت امضایش را جعل کرده اند تا زمین گران قیمت را به نامش کنند و فضای توییتر و شبکه‌های اجتماعی را از تعجب و شگفتی، منفجر کرد تا وقتی که منتقدان را به راه انداختن "الم شنگه" و "شرارت" متهم کرد چیزی جز شک و تردید نیافرید. شک و تردید‌هایی که به کفه ادعا‌ها و اتهامات اضافه کرد تا سنگین و سنگین‌تر شوند.

حوزه علمیه ازگل چند بیانیه داد و صدیقی هم آخرین بار قبول کرد غفلت کرده و از همه جز مردم عذرخواهی کرد، اما نه ابهامی رفع کردند نه سوالی از انبوه سوالات پاسخ داده شد و نه شفافیتی رقم خورد تا فقط ابهامات، بزرگ و بزرگتر شوند و ادعا‌ها و اتهامات نزد افکار عمومی، بی پاسخ بمانند.‌ای کاش صدیقی همانگونه که در مصاحبه یکطرفه با صداوسیما گلایه کرده بود خود نزد محکمه می‌رفت و طلب می‌کرد درباره ادعا‌ها بررسی کنند.‌

ای کاش توضیحات شفاف، کامل و قانع کننده می‌داد تا پرونده این ابهام بسته شود، اما او هیچ کدام را انتخاب نکرد. او ابهام را انتخاب کرد. ابهام باقی ماند و روز به روز بزرگ و بزرگ‌تر شد تا مردم در ذهن و فکر خود، جوابی برای سوالات و ادعا‌ها بیابند. جواب‌هایی متمایل به ابهام... ابهامی نزدیک به ادعاها.

اینکه در آینده چه می‌شود اینکه واقعیت ماجرا چه بوده نمی‌دانم، اما این را می‌دانم که صدیقی، ابهام را انتخاب کرد و این یعنی تایید ادعا‌ها نزد افکارعمومی. این یعنی پیروزی ادعا کننده در برابر صدیقی در میدان افکار عمومی؛ و این انتخاب خود خود کاظم صدیقی بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

خواهشا زیاد کشش ندید ولی یک پلاسکوی دیگر آتیش میزنند ها!!
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
۴۶
سیمرغ ایران - برلین، آلمان

برنامه ریزی جالبی بود که موضوع چای دبش کاملا فراموش بشه
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن
دوستی میگفت : پشت سناریوی زدن ساختمون کنسولگری در دمشق و کتلت شدن اون سپاهیا ، خود رژیم بوده و قصدشون هم منحرف کردن اذهان مردم از فساد این ابوجهل ، صدیقی پفیوز بوده ! این دوست میگفت که چطور اسرائیل با وجود توانایی انجام عملیاتی بزرگ‌تر ، هدفهای بسیار مهم تر رو که مراکز مهم تجمع مسئولین بلند پایه نظامی و غیرنظامی رژیم در داخل ایران ، خصوصاً بیت مفعول رو نمیزنه و همیشه کجدارو مریض به اهداف کوچکتر در سوریه و لبنان حمله میکنه !؟ شاید هم پشت پرده ، زد و بندهایی وجود داره که ما بی اطلاعیم !!
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +295مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +220چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +140حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +119حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +102سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +98ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی