حمله دوباره امامان جمعه منصوب خامنه‌ای به پوشش اختیاری و مناسبت‌های نوروزی

صدای آمریکا: همزمان با دومین جمعه سال جدید، امامان جمعه منصوب علی خامنه‌ای همچون یکسال گذشته سخنرانی‌های خود را بر حمله به پوشش اختیاری زنان و مردان متمرکز کرده و از مخاطبانشان خواستند تا با «بی‌حجابها» مقابله و از «ارزشهای نظام» دفاع کنند.

علیرضا اعرافی نماینده رهبر جمهوری اسلامی در قم، ۱۰ فروردین‌ ماه انتخاب نوع پوشش از سوی مردم را توطئه «دشمن» دانست و گفت: «امروز دشمن، حجاب را به عنوان نماد ارزش‌های دینی و پرچم ارزش‌های الهی هدف گرفته و این بی‌حجابی‌ها عادی و متعارف نیست، اما عاشقان نظام این دشمنی را فهمیده، پای آرمانهای نظام ایستاده و ارزشهای متعالی آن دفاع خواهد کرد.»


اله‌نور کریمی‌تبار نماینده خامنه‌ای در استان ایلام هم با انتقاد شدید از گرامیداشت نوروز توسط مردان و زنان اهل این استان و برگزاری باشکوه جشن «نوروزگاه» گفت:« شادی مردم باید در چارچوب قوانین شرع و نظام باشد اما در این مراسم دشمنان انقلاب با لباس مخصوص چریکهای پژاک و گروههای برانداز، جلودار رقص در استان شدند و در واقع حجاب، عفاف، حیا و غیرت را نشانه گرفتند که باید مورد برخورد دستگاه قضایی قرار گیرند.»

حسین عبداللهی امام جمعه دزفول در استان خوزستان نیز تفریح، شادی و برگزاری جشنهای عید نوروز در این شهرستان را «غیرقابل تحمل» دانست و گفت: «اتفاقاتی که در روزهای اخیر در اماکن گردشگری رخ داد دل همه مردم و خانواده شهدا را رنجاند، چند وقت دیگر که هوا گرم می‌شود سر و کله تورهای گردشگری در چالکندی از نقاط گردشگری دزفول پیدا می‌شود لذا مردم نباید برای احقاق حق مردم ذره‌ای کوتاهی کنند مسئولان هم باید با هنجارشکنان برخورد بازدارنده داشته باشند.»

شواهد اما نشان می‌دهد که با وجود مخالفت و تقابل مسئولان جمهوری اسلامی با آزادی، شادی و سنتهای ایرانی، مردم در سال ۱۴۰۳ با وجود مشکلات فزاینده اقتصادی، با شکوه و احترام بیشتری به برگزاری رسوم خویش پرداخته و تلاش کرده‌اند با همه محدودیتها و تهدیدهای حکومتی، شادی و آزادی را برای خود و دیگر هموطنانشان به ارمغان بیاورند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +284مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +215چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +153وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +132حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +119مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +117حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +103اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +100سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +97ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی