اخراج ناموفق پناهجوی ایرانی از آلمان؛ وی توانست از هواپیما به سالن فرودگاه فرار کند

پلیس آلمان در فرودگاه فرانکفورت (عکس از آرشیو)دویچه وله: رسانه‌های آلمانی جمعه ۱۰ فروردین از ناموفق ماندن اخراج یک پناهجوی ایرانی که مشمول ترک خاک آلمان شده بود خبر دادند. این پناهجوی ۳۴ ساله ایرانی که با نام "احسان. م" معرفی شده، راننده شرکت آمازون است

به گزارش رسانه‌های آلمانی اجرای اخراج یک پناهجوی ایرانی از آلمان نافرجام ماند، اما شرایط اخراج او وضعیت اسفناکی داشت.


پناهجوی ۳۴ ساله ایرانی که با نام "احسان. م" معرفی شده وراننده شرکت آمازون است، بعد‌از‌ظهر روز چهارشنبه در مسیر منتهی به انبار شرکت  در نزدیکی آگسبورگ از سوی پلیس دستگیر شد و به زندان موقت پناهجویان اخراجی در آلمان منتقل شد.

این پناهجو سپس با مشایعت پلیس فرانکفورت با بلیط برگشتی که از قبل برای او تهیه شده در هواپیمایی که به مقصد ایران آماده حرکت بوده می‌نشیند و پس از اینکه پلیس صحنه را ترک می‌کند، موفق می‌شود از هواپیما بگریزد و به سوی سالن فرودگاه فرار کند.

این مرد ایرانی پس از اینکه بدون مقاومت تسلیم پلیس فرودگاه می‌شود، بعداز ظهر پنجشنبه آزاد می‌شود زیرا حکم بازداشت او فقط تا زمانی که قاضی برای اخراج او تعیین کرده بوده، معتبر بوده است.

 پناهندگی احسان م. پیش از این در سال ۲۰۱۹ رد شده بود و او از آن زمان بر اساس جواز اقامت "تحمل‌شدن" موسوم به دولدونگ (Duldung) در آلمان زندگی می‌کرد.

رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از تجمع شماری از فعالان حقوق بشر در فرودگاه فرانکفورت برای جلوگیری از اخراج این پناهجو گزارش دادند.

خانواده و دوستان این مرد به رسانه‌ها گفته بودند "به دلیل شرکت احسان در تظاهرات ضد جمهوری اسلامی در آلمان، اخراج او به ایران خطر تعقیب قضایی علیه او را به همراه دارد."

 وزرای داخله ایالت‌های فدرال آلمان در پی سرکوب خون‌بار خیزش انقلابی زن، زندگی، آزادی" پاییز ۲۰۲۲ تصمیم گرفتند اخراج پناهجویان ایرانی را که درخواست آنها رد شده را متوقف کنند.

 این دستور با پایان سال ۲۰۲۳ منقضی شد و پس از آن ایالت‌های فدرال اخراج پناهجویان رد شده ایرانی را آغاز کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Adamat7775 - خارکف، اوکراین

۱) برگرفته از متن؛ "این مرد ایرانی پس از اینکه بدون مقاومت تسلیم پلیس فرودگاه می‌شود، بعداز ظهر پنجشنبه آزاد می‌شود زیرا حکم بازداشت او فقط تا زمانی که قاضی برای اخراج او تعیین کرده بوده، معتبر بوده است.". / --- خب حالا یعنی باز دوباره دادگاه برگزار می‌کنن، باز دوباره حکم دیپورت جدید می‌دن، و بعد باز دوباره طرف رو سوار هواپیما به مقصد ایران می‌کنن، بعد باز دوباره طرف (لابد) یک جوره دیگه از دیپورت سر باز می‌زنه، و باز دوباره تمام این مراحل تکرار می‌شن و تکرار می‌شن؟. - آلمان اشتباه می‌کنه که اینقدر نرم‌ش درباره‌ی پناهجویان به‌کار می‌بره !، - و توجه داشته باشید که تمام این مسایل، پول هنگفتی برای انجام‌شون صرف می‌شن، که یعنی چه کسی‌ هزینه‌ی این ل.له‌داری و تر و خشک کردن یک مشت پناهجوی قانون‌شکن و گریگوری و خراب‌کار رو می‌ده؟، - پاسخ؛ خرج این امور، در اصل از جیب مردم آلمان و مقیمان قانونی آلمان -با مالیات‌هایی‌ که دولت ازشون می‌گیره- تامین می‌شن !، یعنی از جیب مردم قانون‌مدار، پول می‌ره برای یک مشت "پناهنده‌ی پر‌-رو و عقب‌مانده‌ی جهان‌سومی‌" - (ادامه....) ~
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
۴۵
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
۲) دیروز با یکی‌ از همسایه‌هام (روس اهل خارکف هست)، که دو سال پیش این موقع با خانوادش رفت آلمان، و سال پیش همین موقع -پس از یک‌سال اقامت در آلمان (به دلیل یاد نگرفتن زبان آلمانی)- به اینجا برگشت، صحبت می‌کردم. - ایشان می‌گفت در آلمان که بودن، معرفی‌شدن به "صلیب سرخ" (برای دریافت رایگان وسایل خانگی، لباس و امثال آن)، - که بخش غیر لباس آن (یعنی‌ لوازم مورد نیاز خانه) از طرف مردم آلمان تامین می‌شه، یعنی‌ وقتی‌ شخصی‌ آلمانی فوت می‌شه، بچه‌هاش لوازم خانگی که فرسوده نیستن و هنوز انگار که نو هستند رو میارن برای صلیب سرخ، و صلیب سرخ هم می‌گزاره برای دریافت رایگان توسط پناه‌جویان و امثال آن، - می‌گفت وقتی‌ با همسرش اولین‌بار رفتن صلیب سرخ، اونجا تعدادی سوریه‌ای که خیلی‌ هم بچه‌دارن (که از قبل به آلمان برای پناهندگی اومدن) بودند. می‌گفت که ایشون و همسرش، تا چند وسیله برداشتن، یک زن سوریه‌ای با چند تا بچه، اومد سمت‌شون و از دست ایشون چند وسیله رو قاپید ! -یعنی با زبان بی‌زبانی‌ به این‌ها گفت که، وسیله‌ها برای اون‌ها هستن و نه تازه‌وارد‌ها- (ادامه....) ~
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
۴۵
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
۳) گفت خلاصه چند ماه که گذشت، فهمیدیم که این پناهجویان سوریه‌ای، که خیلی‌ هم پر‌-رو بودن، این وسایل رو که دایم از صلیب سرخ رایگان می‌گیرن، برای استفاده‌ی شخصی‌ برنمی‌دارن، بلکه می‌برن در بازارهایی -که هم‌وطنان سوریه‌ای‌شون (که از قبل‌ها در آلمان بودن و اونجا کار می‌کنن)-، این وسیله‌ها رو از طریق او‌ن‌ها، در بازار می‌فروشن !!! و بدین‌ترتیب، در کنار پولی که دولت ماهانه بهشون می‌ده، بازهم برای خودشون درامد ایجاد می‌کنن !!!.
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
۴۶
سیمرغ ایران - برلین، آلمان
شما زیاد جوش مالیات مردم آلمان رو نزن اون هم در ارتباط با مردم ایران گزارشات اقتصادی رو بخون ببین آلمان یکی از مهمترین طرف های تجاری ایران هست و همین معاملات عمر جمهوری نکبت رو طولانی کرده و به استمرار سرکوب و بدبختی ایرانیان ادامه میده و ضمنا اگر شما فراموش کردید ما فراموش نکردیم که در جنگ ایران و عراق چه قدر سلاح شیمیایی به صدام فروخت و اون هم علیه سربازان ما بکار برد. در ضمن ببخشید که خیلی از ایرانیان انگل زاده نیستند که بتونند از جهنمی که آخوندها برا مردم درست کردن قانونی به کشورهای غربی برند و مجبورند پناهنده بشند
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
۴۶
سیمرغ ایران - برلین، آلمان
ضمنا به اون دوست اکراینی تون بگید ما یک ضرب المثل فارسی داریم که میگه مهمون چشم دیدن مهمون رو نداره صاحبخانه چشم دیدن هر دو رو نداره. اکراینی ها به محض ورود به آلمان اصلآ مراحل پناهندگی و دادگاه ندارند از اداره رفاه کمک نمیگیرند بلکه از اداره کار عین یک فردی که مستمری بیکاری میگیره اکثرا بلافاصله بهشون خونه میدند و به اردوگاه های پناهندگی نمیرند پناهندگان دیگر اگر به کشورشون سفر کنند پناهندگی شون فسخ میشه در صورتی که اکراینی ها هر زمان بخواهند میتونند به کشورشون سفر کنند و دوباره برگردند از دادن مالیات برای ماشینشون برای یکسال معافند و بعد از یکسال دوباره این معافیت تمدید میشه و خیلی امتیازات دیگه دارند که پناهندگان دیگه ندارند و اون همسایه شما هنوز هم چشمش به دوتا وسیله خونه بوده که اون سوریه ایی گرفته و ایشون نگرفته
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۱
۴۵
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
سپاس برای توجه شما. در مورد کامنت اول‌تون، جواب دارم، اما خود‌سانسوری می‌کنم و اون‌ها رو نمی‌نویسم. - در مورد کامنت دوم‌تون، مساله مهم این‌که، مفت‌خورهای اکراینی که از دو سال پیش به آلمان رفتند (که تعدادشون، حداقل "یک میلیون و صد و پنجاه هزار" نفر هست)، به‌دلیل این کارزار میان روسیه و اکراین، به آلمان رفتند، و از آن‌جا که یکی‌ از جنبه‌های مهم این کارزار، از بین بردن ادوات نظامی قدیمی‌ بوده، -و اکراین به‌عنوان محل اصلی‌ این رزمایش *همچون پالیگون (محل مشق و انجام امور نظامی) انتخاب شده-، از این‌رو، از دو سال پیش، هر چه زباله‌ی نظامی هست (یعنی تانک‌های سوخته، لاشه‌ی ادوات نظامی سوخته -که یا شلیک‌شون کردن، یا بهشون شلیک کلردن، تا از بین برن) تمام این‌ها رو جمع کردن و هنوز هم جمع می‌کنن از اکراین و می‌فرستن آلمان برای ذوب‌آهن، که خود این مساله، یعنی‌ تامین ذوب‌آهن آلمان (و یا شاید همچنین برای بخشی دیگر از اروپا)، - برای همین دلایل این کارزار و مسایلی که گفتم، به اکراینی‌های آمده به آلمان، به چشم جنگ‌زده نگاه می‌شه از طرف دولت آلمان، و نه پناهجو یا پناهنده.
شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.