کشتی‌گیر ایرانی در چند قدمی المپیک پاریس ۲۰۲۴؛ از پناهندگی در ایتالیا تا تمرین و آشپزی

یورونیوز: ایمان مهدوی، کشتی‌گیر در حالی که غذاهای ایرانی را که خودش در خانه‌اش در میلان پخته است، توی بشقاب می‌ریزد، می‌گوید: «اگر مادرم اینجا بود و این چیزها را می‌دید اصلا باورش نمی‌شد.»

ایمان بیش از سه سال است که مادرش را ندیده است، از اکتبر ۲۰۲۰ که از «ترس جانش» از ایران گریخت تا به امروز که خودش را برای شرکت در المپیک پاریس آماده می‌کند، پناهندگی و دوری از خانواده موجب شده تا او دستی بالا زده و خودش آشپزی به سبک ایرانی را تمرین کند. در بین تمرین‌ها سراغ غذایی که آورده می‌رود و آن را گرم می‌کند. کباب و گوجه و برنج زعفرانی در انتظار اوست.

ایمان با پای پیاده از مرز ایران به ترکیه رفت و سپس با پرواز به ایتالیا سفر کرد و در همین کشور نیز درخواست پناهندگی داد.

ایمان مهدوی ماه گذشته ۲۹ ساله شد. او می‌گوید: «وقتی از ترکیه سوار هواپیما شدم، مقصد مشخص نبود و نمی‌دانستم به کجا پرواز می‌کنم، فرانسه یا آلمان یا کشوری دیگر. اما خوشبختانه سرانجام پرواز ما در ایتالیا فرود آمد.»
دستپخت ایمان مهدویایمان احتمالا تابستان امسال به عنوان بخشی از تیم المپیک پناهندگان برای بازی‌های پاریس راهی فرانسه خواهد شد. کمیته بین‌المللی المپیک پاریس ۲۰۲۴ از ارایه بورسیه به ورزشکاران پناهنده خبر داده است.
به طلای المپیک فکر می‌کنمدریافت بورسیه ورزشکاران پناهنده
بورسیه ورزشکاران پناهنده توسط برنامه همبستگی المپیک تامین می‌شود و ورزشکاران برای تمرین و رقابت برای رسیدن به المپیک پاریس ۲۰۲۴ حمایت مالی می‌شوند. در فهرستی که تا کنون اعلام شده نام ایمان مهدوی در میان افرادی است که توانسته‌اند از این بورسیه برخوردار شوند. نفرات برگزیده در این فهرست امید دارند بتوانند برای تیم المپیک پناهندگان المپیک پاریس ۲۰۲۴ انتخاب شوند.
تمرین ایمان مهدویایمان چندی پیش توانست در مسابقات قهرمانی کشور ایتالیا به مدال طلای وزن ۷۹ کیلوگرم دست پیدا کند.
«شانس حضور ایمان در المپیک بالاست»
به گفته رئیس باشگاهی که مهدوی آنجا مشغول تمرین است احتمال حضور مهدوی در المپیک بسیار زیاد است.

جوزپه گاماروتا، رئیس باشگاه لوتا سگیانو می‌گوید: «ایمان به دلایل زیادی شانس بسیار زیادی برای شرکت در المپیک پاریس دارد. اول از همه به این دلیل که او یک ورزشکار رقابتی است و در مسابقات بین‌المللی در بالاترین سطح شرکت کرده است.»
رئیس باشگاه لوتا سگیانومهدوی در حال حاضر از ساعت ۱۱ شب در یک کلوپ شبانه در میلان مشغول تمرین است.

او می‌گوید: «حضور در المپیک رویای هر ورزشکاری است و امیدوارم بتوانم در این رویداد ورزشی خوش‌رنگ‌ترین مدال المپیک را از آن خود کنم.»
بلافاصله متوجه شدیم که او یک ورزشکار فوق‌العاده است
رئیس باشگاه لوتا سگیانو درباره قابلیت‌های ایمان مهدودی می‌گوید: «به‌محض حضور در سالن و در همان نخستین تمریناتش، بلافاصله متوجه شدیم که او یک ورزشکار فوق‌العاده است، او کشتی‌گیری سطح بالا است، چرا که تکنیک و قدرت بدنی فوق‌العاده‌ای از خود نشان می‌دهد.»

ایمان مهدوی به سختی مشغول تمرین است. او نه تنها به دریافت مدل طلای المپیک پاریس فکر می‌کند که در پی آن است تا خودش را برای میدان‌های رقابت بین‌المللی دیگر نیز آماده و روی فرم نگه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم