موزه‌ای در رومانی راز اکسیر جادویی عشق را برای بازدیدکنندگانش فاش می‌کند

یورونیوز: موزه داروسازی شهر کلوژ نپوکا در رومانی، با برگزاری جلساتی برای بازدیدکنندگان خود، به آن‌ها یاد می‌دهد چطور معجون جادویی عشق را بسازند.

آیا عشق در رابطه شما از بین رفته است؟ یا به دنبال اغوا کردن شخص خاصی هستید؟


شاید دوای درد شما در موزه‌ داروسازی شهر کلوژ نپوکا باشد، جایی که دستورالعمل اکسیر عشق در آن مخفی شده است.

موزه‌ای در رومانی از طریق کارگاه‌هایی در زمینه ساخت معجون، از جادوی اکسیر عشق رونمایی کرد.

شاید تعجب کنید اما می‌توانید این معجون را خودتان با چهار قلم ادویه که در خانه اکثر ما پیدا می‌شود و مقداری شراب، بسازید.

دستور تهیه این اکسیر جادویی که بیش از ۲۰۰ سال قدمت دارد، بسیار ساده است و برای تهیه آن تنها به مقداری فلفل، فلفل گیلاسی که به آن پیمنتو نیز گفته می‌شود، هل و شکر نیاز دارید.

این مواد را باید در یک لیوان شراب کوچک با هاون خوب بکوبید.

بازدیدکنندگان از موزه داروسازی شهر کلوژ ناپوکا، نه تنها می‌توانند نگاهی اجمالی به تاریخ داروسازی داشته باشند، بلکه می‌توانند یک معجون‌ نیز در آزمایشگاه‌های موزه بسازند.

یکی از بازدیدکنندگان موزه می‌گوید :«من می‌خواهم این معجون را در خانه تهیه کنم. کنجکاو که بدانم آیا شوهرم تحت تاثیر این اکسیر قرار می‌‌گیرد یا خیر».

یکی دیگر از حاضران با پوزخندی شیطنت آمیز می‌گوید :«من با این نقشه به اینجا آمدم تا بعد از اتمام این تجربه دوباره عاشق شوهرم شوم».

شما هم می‌توانید اکسیر عشق را در خانه بسازید و آن را روی شریک زندگیتان امتحان کنید. کسی چه می‌داند شاید عشق دوباره به زندگیتان بازگشت و یا عشقی که میان شماست بیشتر و بیشتر شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +340شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +307شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +225شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +171رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +170پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +145پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +134علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد