بریتانیا از اسرائیل خواست حمله به رفح را متوقف کند

بی بی سی: دیوید کامرون وزیر امور خارجه بریتانیا با بالا گرفتن نگرانی از تهاجم زمینی به رفح، از اسرائیل خواست که کارزار نظامی خود در این شهر را «متوقف کند» و «پیش از هر اقدامی دیگر به طور جدی فکر کند».

شب گذشته، خبر عملیات آزادسازی دو گروگان در عملیات اسرائیل در حالی اعلام شد که بمباران مرگبار شب گذشته در رفح ده‌ها کشته برجا گذاشت.


مقام‌های درمانی حماس در غزه می‌گویند در این بمباران ۶۷ نفر کشته شده‌اند.

هم اکنون بیش از یک میلیون آواره فلسطینی از مناطق مختلف باریکه غزه به رفح پناه برده‌اند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل می‌گوید آزادی دو گروگان نیروهای اسرائیلی نشان می‌دهد که تنها راه بازگرداندن گروگان‌ها به خانه فشار نظامی است.

اسرائیل می‌گوید حملات هوایی شدید خود به شهر رفح در جنوب نوار غزه که یک منطقه امن اعلام شده بود را با هدف آزادسازی فرناندو سیمون مارمان، ۶۰ ساله و نوربرتو لویس هار، ۷۰ ساله، دو گروگان‌ اسرائیلی انجام داده است

گفته می‌شود این دو گروگان آزاد شده در طبقه دوم ساختمانی در مرکز رفح نگهداری می‌شدند.
اسرائیل می‌گوید حملات هوایی شدید خود به شهر رفح در جنوب نوار غزه که یک منطقه امن اعلام شده بود را با هدف آزادسازی فرناندو سیمون مارمان، ۶۰ ساله و نوربرتو لویس هار، ۷۰ ساله، دو گروگان‌ اسرائیلی انجام داده استنگرانی درباره حمله شهری کوچک با ۱.۵ میلیون آواره
اکنون در ادامه فشارهای بین‌المللی بر اسرائیل برای توقف کارزار نظامی، دیوید کامرون در جریان سفرش به اسکاتلند به خبرنگاران گفت «ما بسیار نگران وضعیت هستیم.»

پس از اظهارات دیوید کامرون، دفتر نخست‌وزیر بریتانیا هم درباره چشم‌انداز حمله اسرائیل به رفح ابراز «نگرانی شدید» کرد.

سخنگوی ریشی سوناک گفت: «نیمی از جمعیت غزه در رفح پناه گرفته‌اند و گذرگاه آن برای رساندن کمک به مردمی که بی‌اندازه به آن نیاز دارند حیاتی است.»

او گفت «اولویت در غزه باید وقفه در جنگ باشد برای کمک‌رسانی و خروج گروگان‌ها و از این راه است که می‌توانیم به سوی آتش‌بس پایدار و دائم حرکت کنیم.»

در همین حال، یک دادگاه در هلند حکم داد که دولت این کشور باید صادرات قطعات جت اف-۳۵ به اسرائیل را متوقف کند.

سازمان ملل متحد، بریتانیا و آمریکا و اتحادیه اروپا در روزهای گذشته بارها درباره خطرات حمله به رفح هشدار داده بودند.

رئیس دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد به سرویس جهانی بی‌بی‌سی گفت که ساکنان رفح از آنچه در آینده فر می‌رسد وحشت دارند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
Munchen - مونیخ، آلمان
با کمال بیشرمی، تعامل و مصالحه با اسلامگرایان..چه جمهوری ننگین اسلامی چه تروریستهای فلسطین سیاست ننگین دموکراتها و بایدن خرفت و انگلستان و اروپای چپگرا شده.
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
۵۷
hamidesabz - لندن، انگلستان
این همه خون بی گناهان که بر زمین ریخته میشود و این همه نکبت و بدبختی که در آن منطقه بوجود آمده و سایه شومش تا دهه ها پا برجا خواهد ماند حاصل کار تیمی است که مانند دو لبه یک قیچی عمل کرده اند! حماس و نتانیاهو!
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲
۳۰
GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
بریتانیا هفته ای ۱۰ مرتبه یمن را در فاصله ی ۱۰۰۰۰ کیلومتری بمباران می‌کند و اعلام می‌کند بخاطر حفظ منافع کشورمان این امر ضروریست.اسراییل هم غزه رل در فاصله ی ۱ کیلومتری بمباران می‌کند و بمباران متقابل غزه را دفع می‌کند چون این برای منافع کشورش و امنیت جانی مردمش ضزوریست.جزیره ی بند انگشتی دزدان دریایی در حدی نیس که بخواد به دیگران درس اخلاق بده
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۱
۸۱
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
انگلستان که چپول زیاد دارد شعر زیاد میدهد. اولا خودش در یمن چه کار میکند. دوم زخم نیمه باز خطرش بیشتر است. انگلستان وحوش حماس را دستگیر و گروگان ها را ازاد کند تا جنگ خاتمه پیدا کند. ضمنا دوستانی که سواد کمی دارند بدانند در تمام طول تاریخ کشوری بنام فلسطین وجود نداشته است که برای حق و حقانیت و کشور فلسطین شعار میدهند
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.