یک مظنون در آلمان ۵۰ هزار بیت‌کوین به ارزش دو میلیارد یورو را به پلیس تحویل داد

 با واریز شدن رقم دو میلیارد دلار به حساب مجازی پلیس فدرال، دولت آلمان اکنون یکی از بزرگترین مالکان رمزارزها در این کشور استرادیو فردا: پلیس ایالت زاکسن در شرق آلمان اعلام کرد که ۵۰ هزار بیت‌کوین به ارزش تقریبا دو میلیارد یورو را به طور موقت ضبط کرده است. گفته می‌شود این بالاترین رقم ضبط رمزارز در تاریخ آلمان است.

سخنگوی پلیس ایالت زاکسن روز سه‌شنبه ۱۰ بهمن گفت مردی که در پرونده تحقیقات مربوط به یک پلتفرم غیرقانونی پخش فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی مظنون تلقی می‌شود ۵۰ هزار بیت‌کوین را به حساب بانکی ارزهای مجازی پلیس جنایی فدرال آلمان واریز کرده است.


این نهاد انتظامی گفت تاکنون در مورد تبدیل کردن بیت کوین به یورو تصمیم‌گیری نکرده است.

با واریز شدن این رقم به حساب مجازی پلیس فدرال، دولت آلمان اکنون یکی از بزرگترین مالکان رمزارزها در این کشور است.

براساس گزارش روزنامه وال استریت جورنال، دولت آمریکا که تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار بیت‌کوین از تبهکاران ضبط کرده است از نظر رقم مالکیت رمزارزها در صدر فهرست دولت‌های جهان است.

فردی که داوطلبانه این بیت‌کوین‌ها را به نهادهای انتظامی آلمان تحویل داده است یکی از دو مظنون تحقیقات در مورد یک پلتفرم غیرقانونی پخش اینترنتی فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی است که فعالیت آن تا اواسط سال ۲۰۲۳ ادامه داشت.

پلیس آلمان تصور می‌کند که آن‌ها درآمد خود را به بیت‌کوین تبدیل کرده‌اند.

دفتر دادستانی کل آلمان در سال ۲۰۲۰ در تشریح این پرونده گفته بود که این پلتفرم به نام movie2k.to حدود ۸۸۰ هزار نسخه غیرقانونی از محصولات سینمایی و تلویزیونی را پخش کرده است.

دو سال قبل از آن نیز دادستانی کل آلمان توانست یک پلتفرم غیرقانونی دیگر به نام kino.to و یک وبسایت وابسته به آن به نام kinox.to را تعطیل کند. گردانندگان و کارمندان هر دو پلتفرم به جرم نقض گسترده قوانین مالکیت معنوی محاکمه و زندانی شدند.

سخنگوی دادستانی کل ایالت زاکسن گفت فردی که بیت‌کوین‌ها را به پلیس تحویل داده تاکنون رسما متهم نشده است.

او افزود: «در صورت اعلام جرم علیه او پرونده تحقیقات بسته می‌شود.»

جزئیات بیشتر در مورد این تحقیقات همزمان با شروع محاکمه احتمالی دو مظنون منتشر خواهد شد.

در تحقیقات دادستانی کل ایالت زاکسن در مورد این پرونده بخش جنایی پلیس فدرال آلمان، اداره مالیات این کشور، یک موسسه کارشناسی اینترنت در مونیخ و همین‌طور ماموران اف‌بی‌آی مشارکت کرده‌اند.

ایالت زاکسن برای مقابله با کلاهبرداری‌های پیچیده و مهم در سال ۲۰۰۴ یک واحد ویژه تشکیل داده است که مسئولیت تحقیق در مورد این پرونده را برعهده دارد.

این واحد ویژه از سال ۲۰۰۹ حوزه فعالیت خود را به تحقیقات در مورد جرایم جدی و سازمان یافته نیز گسترش داده است.

این واحد علاوه بر ماموران دادستانی شامل کارشناسانی است که در زمینه تجزیه و تحلیل امور مالی و بانکی تخصص دارند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +327نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +239پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +181پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +162شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +161نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +116مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟