پدر داماد با تیراندازی در مراسم عروسی پسرش باعث مرگ دو کودک شد

اعتماد آنلاین: پدر داماد با تیراندازی در مراسم عروسی پسرش باعث مرگ دو کودک شد.

مردی که متهم است برای شادی در عروسی پسرش دو کودک را به قتل رسانده، پای میز محاکمه می‌رود.


به گزارش اعتمادآنلاین، متهم با تیراندازی در مراس عروسی پسرش باعث مرگ دو کودک شده و پدر و مادر آنها را زخمی کرده است.

ماموران پلیس دو سال قبل در جریان شلیک در یک عروسی قرار گرفتند. چهار نفر از جمله دو کودک در این حادثه زخمی شده بودند. دریا و نوید، دو کودک مجروح، به بیمارستان برده شدند و در آنجا مشخص شد هر دو جان خود را از دست داده‌اند اما پدر دریا و مادر نوید از مرگ نجات پیدا کردند.

پدر داماد بازداشت شد. او به ماموران گفت: من بر اساس رسمی که داریم در عروسی پسرم شلیک کردم و هدفم قتل کسی نبود.

با این حال مرد میانسال به زندان منتقل و پرونده به شعبه 4 دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. در جلسه رسیدگی به این پرونده پدر دریا و مادر نوید به عنوان اولیای دم برای متهم درخواست قصاص کردند و گفتند حاضر به گذشت نیستند.

مادر نوید گفت: ما در عروسی بودیم. پدر داماد مست بود. او تفنگ را رو به بالا گرفت و شلیک کرد. نمی‌دانم چرا یک‌دفعه اسلحه را رو به زمین گرفت و به من، پسرم و دریا و پدرش شلیک کرد. من از قتل پسرم گذشت نمی‌کنم و درخواست قصاص دارم.

پدر دریا نیز همین گفته‌ها را تکرار کرد.

سپس متهم در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من اتهام قتل عمدی را قبول ندارم و از اتفاقی که افتاده بسیار پشیمان هستم. طبق رسم داشتم شادی می‌کردم که این اتفاق افتاد. ما خصومتی با هم نداشتیم و شکات خودشان هم می‌دانند تیراندازی در عروسی، رسم است و من به خاطر رسم این کار را کردم اما متاسفانه گلوله به آنها برخورد کرد.

با پایان جلسه دادگاه قضات وارد شور شدند و متهم را به خاطر قتل شبه‌عمد به پرداخت دیه محکوم کردند، اما این رأی مورد اعتراض اولیای دم قرار گرفت و پرونده به دیوان عالی کشور رفت.

در جلسه دیوان عالی کشور قضات اعتراض اولیای دم را قبول کردند و گفتند با توجه به اینکه آلت قتل کشنده بوده بنابراین متهم به عمل خود آگاه بوده است به این ترتیب رأی ضادره نقض و پرونده به منظور رسیدگی مجدد به شعبه 10 دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد و متهم به‌زودی دوباره در دادگاه محاکمه می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

یه رسم کاملا احمقانه و وحشیانه. باید جمعش کنند
یکشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۴
۴۱
مصدق روحت شاد - تهران، ایران
البته این رسم اشتباهه اما برای رعایت سنت‌ها دست‌کم میشه سرب فشنگها رو قبلا خالی کرد یا مرمی فشنکها رو با انبردست در آورد و بجاش دستمال کاغذی گذاشت تا این حوادث خطرناک رخ نده.
یکشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۲
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن
خوب رسمشونه ، خیر سرش با اون رسم مسخره و ابلهانه شادی کرده و در شادی دو تا طفل معصوم رو کشته !! پفیوز شا. دم به اون رسمتون و شادیتون !!
یکشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +521آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +458شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +319علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +301شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +262در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +259پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +252محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +217خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +209دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +201رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند