پلیس فتا از شناسایی و احضار و بازداشت ده‌ها نفر به اتهام «توهین‌» به کشته‌شدگان کرمان خبر داد

 عکس مربوط به محل انفجارهای کرمان استرادیو فردا: یک روز پس از دستور دادستانی برای شناسایی «حرمت‌شکنان» در فضای مجازی در ارتباط با انفجارهای کرمان، معاون پلیس فتا از شناسایی حدود «۵۰۰ تارنمای حاوی محتوای توهین‌آمیز» در این باره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رامین پاشایی، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا (سایبری)، روز شنبه، ۱۶ دی، از اجرای یک طرح «ضربتی» با هدف «برخورد با عوامل تشویش اذهان عمومی» خبر داد و گفت: «بر اساس رصدهای صورت‌گرفته در راستای اجرای این طرح بالغ بر ۵۰۰ تارنمای حاوی محتوای توهین‌آمیز» درباره کشته‌شدگان انفجارهای کرمان شناسایی و «تحت پایش‌های سایبری» قرار گرفتند.


محمد موحدی، دادستان کل کشور، روز جمعه ۱۵ دی‌ در نامه‌ای به دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور دستور داد که آن دسته از کاربران شبکه‌های اجتماعی که به گفته او در مورد کشته‌شدگان انفجارهای کرمان «حرمت‌شکنی» کردند، شناسایی شوند.

آقای موحدی تأکید کرده بود که «دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، ضمن رصد جامع، به‌هنگام و هوشمند در فضای مجازی و رسانه‌ای، کلیه عوامل و مرتکبین مرتبط با موضوع و دارای مسئولیت قانونی را شناسایی و به منظور رسیدگی و اقدام مناسب قضایی به دادسرای ذی‌صلاح معرفی کنند.»

یک روز پس از این دستور معاون پلیس فتا ضمن بیان این که اجرای طرح «برخورد با عوامل تشویش اذهان عمومی به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس سایبری قرار گرفته» اعلام کرد که از مجموع ۵۰۰ تارنمای شناسایی‌شده «بالغ بر صد تارنما با هویت معلوم در داخل کشور شناسایی شده و رسیدگی به آنها در دستور کار قرار گرفته است.»

انفجار دو بمب در مراسم چهارمین سالگرد قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران، روز چهارشنبه ۱۳ دی‌ در کرمان ده‌ها کشته و زخمی بر جای گذاشت.

در پی این رخداد، تعداد قابل توجهی از کاربران مجازی مخالف جمهوری اسلامی که اغلب آنها با نام مستعار در شبکه‌های اجتماعی حضور دارند به انتقاد از شرکت‌کنندگان مراسم سلیمانی پرداختند.

در مقابل، عده‌ای از حامیان حکومت که به نظر می‌رسد به ابزار یا نهادهای تجسس در حکومت دسترسی دارند شروع به معرفی و تهدید این کاربران ناشناس کردند؛ این اقدام آنها در نهایت به صدور دستور از طرف دادستانی رسید.

رامین پاشایی روز شنبه افزوده است: «در این رابطه ضمن هماهنگی با مراجع قضائی و استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی تحت اقدامات مقتضی از قبیل دستگیری، احضار، تذکر و حذف محتوای مجرمانه قرار گرفت.»

در همین ارتباط، دادسرای عمومی و انقلاب یزد روز جمعه اعلام کرد یک شهروند را به اتهام انتشار «توئیتی توهین‌آمیز» در خصوص کشته‌شدگان انفجارهای کرمان بازداشت کرده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی این دادسرا بدون انتشار نام و مشخصات این شهروند گفته بود که او «در همراهی با اسرائیل» این مطلب را منتشر کرده است.
در واکنش به اقدام حامیان حکومت، گروه دیگری از کاربران مخالف حکومت از روز جمعه در شبکه‌های اجتماعی خواستار اطلاع‌رسانی درباره هویت این افراد نزدیک به جمهوری اسلامی و گزارش دادن آن‌ها به این شبکه‌ها به دلیل زیر پا گذاشتن حریم خصوصی افراد در فضای مجازی شده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۲
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
تنها چیزی که بلدن ارعاب تهدید و سر کوبه
شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان
خاک بر سر این رژیم‌کنند که‌فکر میکنه تا ابد اینجور با بگیر و ببند سر هر خبر و‌ماجرا میتونه بر مردم کاملا مخالفش حکومت کنه،وقتی کار به اینجا رسید مطمئن باشید سقوط میکنند. با ۱۵ الا نهایتا ۲۰ درصد حامی از قشر بسیجی و حزب اللهی و طبقه فرهنگ پایین جامعه هیچ شانسی ندارند. اگر رژیم کره شمالی بدون چالش سرقدرت مانده بخاطر اینه بالای ۹۰ درصد مردم اونجا بدلیل شستشوی مغزی سیستماتیک و استبداد سیستم کمونیستی حامی سرسخت رهبر و رژیمش هستند نه ایران که اینجور وضعی داره.
شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
۶۳
یا فاطمه زهرا - برابراند ، دانمارک

در ملا عام باید توبه کنند. پایمال کردن خون شهدا از گناهان کبیره میباشد. عزیزان، وظیفه ما در مقابل خون شهدا این است که نگذاریم راه خونبار ایشان بی‌رهرو بماند.
شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
اینم از نهایت شجاعت پلیس ایران. بی لیاقتی شما چند صد نفر را به گور فرستاد و زخمی کرد حالا اینطور میخواید جبران کنید. یکی دیگه دوتا بمب کرد تو .......ت....و...ن اونوقت مردم ایران را تنبیه میکنید؟ حیف کاه و یونجه که پلیس ایران بخوره
شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
۱۰۲
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
فاطی افغانی سعی نکن خودتو قاطی آدما کنی ما ایرانیان برای افکار پوسیده تو جیره خور عرزشی قائل نیستیم.برو تو روم افغانی‌ها مزخرف نوشتااا کن.
یکشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد