شکایت ایران به شورای امنیت در مورد اظهارات تازه مقامات اسرائیلی

 امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان مللرادیو فردا: دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد با ارسال شکایتی به دبیرخانه شورای امنیت، دو گفته اخیر از نخست‌وزیران کنونی و پیشین اسرائیل در ارتباط با ایران را «تهدید» نامید و نسبت به آن «هشدار داد».

جمهوری اسلامی در این نامه، مورخ ۱۲ دی، اسرائیل را «مسئول کامل تمامی اقدامات نادرست بین‌المللی علیه ایران» نامید و نوشته که اسرائیل باید «باید پاسخگو باشد».


امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، در این نامه تهدید کرده است که جمهوری اسلامی «به هرگونه تهدید و اقدامی» از سوی اسرائیل «با قاطعیت» پاسخ خواهد داد.

نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسبق اسرائیل، هفته گذشته در مقاله‌ای در روزنامه وال‌استریت جورنال، از واشینگتن خواست همراه با اسرائیل برای سرنگون کردن رژیم جمهوری اسلامی ایران هدف مشخص تعیین کرده و «سر اختاپوس را قطع کند.»

آقای بنت در آن مقاله نوشت در دوران رهبری خود دستور داده بود علیه طرح پهپادی ایران اقدام شود «زیرا ایران دو بار با پهپاد به حریم هوایی اسرائیل رخنه کرده بود.»

نفتالی بنت همچنین نوشته بود که در آن زمان فرمانده یک «یگان ترور» در تهران کشته شد، فردی که برای کشتن گردشگران اسرائیلی در ترکیه توطئه کرده بود.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در نشست خبری شنبه شب این هفته در پاسخ به پرسش خبرنگاران اسرائیلی که نظر او را در خصوص مقاله نفتالی بنت جویا شدند، تأکید کرد که اسرائیل در دوران رهبری او هم پیوسته علیه «توطئه‌های ایران» اقدام کرده است.

آقای نتانیاهو افزود اسرائیل تحت رهبری او «همواره و هر جا» با هدف «جلوگیری از دستیابی ایران» به سلاح هسته‌ای «همه‌گونه اقدامی» کرده است.

جمهوری اسلامی ایران در نامه به شورای امنیت، در پیوند با سخنان دو نخست‌وزیر کنونی و اسبق اسرائیل نوشته است: این اظهارات «به‌طور انکارناپذیری به عنوان مدرک جرم جدید عمل می‌کند و مسئولیت بین‌المللی رژیم اسرائیل را برای دخالت در اقدامات غیرقانونی بین‌المللی و همچنین اقدامات تروریستی جنایتکارانه در خاک ایران تقویت می‌کند».

دولت ایران در نامه خود افزوده است که «قاطعانه بر حقوق مشروع و ذاتی خود… برای پاسخ قاطع به هرگونه تهدید و اقدام غیرقانونی» از سوی اسرائیل و «بر عزم راسخ برای اعمال این حقوق جهت حفظ امنیت، منافع ملی و مردم خود در برابر هر گونه تهدید یا حمله» تأکید می‌کند.

از موضع اسرائیل نسبت به ارائه نامه جمهوری اسلامی ایران به شورای امنیت خبری منتشر نشده است.

جمهوری اسلامی ایران و اسرائیل، دو دشمن منطقه‌ای دیرینه، پیشینه‌ای طولانی در ارائه شکایت علیه یکدیگر به دبیرخانه شورای امنیت دارند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد