جزئیات تازه از محموله ۵ تنی کشف شده زبان/ محیط زیست: زبان گراز نبود!

پنجم دی ماه یک محموله بزرگ ۵ تنی از زبان حیوان در هرمزگان کشف شد که مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان در گفتگو با خبرنگاران خبر کشف این محموله را تایید کرد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: نتیجه آزمایش‌ها نشان داد که محموله کشف شده پنج تنی زبان حیوان در هرمزگان متعلق به گاو بوده است.


به گزارش ایرنا، حسن اکبری افزود: بعد از کشف این محموله نمونه‌ای از آن به آزمایشگاه ارسال و امروز مشخص شد که زبان گاو بوده اند.

وی اظهارداشت: بنابراین اکنون وظیفه رسیدگی به این محموله اینکه از کجا آمده، به کجا می‌رود و هدف از این محموله بزرگ چیست برعهده وزارت جهادکشاورزی و سازمان دامپزشکی خواهد بود.

چندی پیش نیز اکبری به خبرنگار ایرنا گفته بود که قضیه این است که یک خودرو از مبدا چابهار به سمت شیراز حرکت می‌کرد و بار خودرو هم تحت عنوان آبزی اعلام شده بود که در آن مقدار زیادی زبان حیوانات کشف شد و حالا منتظر جواب آزمایشگاه هستیم.

اکبری ادامه داد: نکته این است که مشخص نیست چنین محموله‌ای از کجا آمده است. در داخل کشور امکان شکار چنین جمعیتی از گراز به شکل یکجا و این تعداد زبان وجود ندارد. همچنین داخل کشور مرکز تکثیر و پرورش گراز نداریم. در طبیعت هم این حجم از شکار گراز امکان‌پذیر نیست بنابراین اگر هم زبان گراز باشد احتمالا از خارج از کشور آمده، قطعا چنین حجمی نمی‌تواند از داخل کشور باشد پس باید دنبال این باشیم.

پنجم دی ماه یک محموله بزرگ ۵ تنی از زبان حیوان در هرمزگان کشف شد که مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان در گفتگو با خبرنگار ایرنا خبر کشف این محموله را تایید کرد.

حبیب مسیحی تازیانی افزود: این محموله که زیرِ بار ماهی در یک خودروی یخچال‌دار جاسازی شده بود، از مسیر چابهار به سمت استان فارس بارگیری و در حال حرکت بود.

همچنین فرمانده انتظامی هرمزگان نیز به خبرنگار ایرنا گفته بود: میزان تقریبی این محموله پنج تُن است و تحقیقات بر روی این پرونده خاص و مبدا آن ادامه دارد.

سردار علی اکبر جاویدان افزود: محموله کشف شده توسط ماموران انتظامی شهرستان میناب متعلق به یک حیوان وحشی است، اما منشاء اصلی آن همچنان در حال بررسی است، در این پرونده دستگیری متهم نیز داشته‌ایم و نیروی انتظامی در تلاش است منشاء داخلی یا خارجی بودن آن را مشخص کند.

به گفته رییس پلیس هرمزگان با توجه به محل بارگیری این محموله پنج تنی (هشت هزار زبان) که در چابهار بوده است، احتمال ورود آن از خارج کشور نیز در حال بررسی است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد