قاچاقچیان موتور هواپیمای ایرباس در هرمزگان «جریمه شدند»

 عکس آرشیوی استرادیو فردا: مدیر کل تعزیرات حکومتی هرمزگان روز دوشنبه ۲۷ آذر از محکومیت بیش از ۹۶ میلیارد ریالی قاچاقچیان یک نِگله موتور هواپیمایی ایرباس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس کیومرث حسن‌پور ارزش این موتور هواپیمای ایر باس را چهار میلیارد و ۸۲۷ میلیون ریال اعلام کرد.


«نگله» واژه‌ای‌ است که در بنادر و گمرکات جنوب ایران رایج است و برای اشاره به واحد کالاهای وارداتی بسته‌بندی‌نشده و عموماً گران‌قیمت به‌کار می‌رود.

خبر ورود قاچاق موتور هواپیمای ایرباس در حالی منتشر شده است که برخی از مسئولان و کارشناسان در سال‌های گذشته درباره «ورشکستگی» صنعت هوایی کشور به دلیل «زمین‌گیر‌» شدن شمار زیادی هواپیما هشدار داده‌اند.

به‌گفته کارشناسان، ناوگان هوایی ایران برای بازسازی به حداقل چهارصد فروند هواپیمای جدید نیاز دارد، اما وضعیت اقتصادی کشور و تحریم‌های اقتصادی ناشی از برنامه‌های هسته‌ای جلوی بازسازی و نوسازی این ناوگان را گرفته است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی هرمزگان بدون اشاره به جزئیات قاچاق موتور هواپیمای ایرباس و نام شرکت واردکننده آن گفت: «این شرکت به‌عنوان متهم ردیف اول علاوه بر تعلیق دو ساله از فعالیت و با احتساب بهای مال از‌دست‌رفته به پرداخت ۷۷ میلیارد و ۲۴۶میلیون ریال جزای محکوم شده است.»

به گفته آقای حسن‌پور، «مدیرعامل این شرکت نیز با احتساب بهای مال ازدست‌رفته به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۳۱۱ میلیون ریال برابر سه برابر ارزش کالا، و ممانعت سه‌ساله از تأسیس اداره و فعالیت حقوقی محکوم شده است.»

بنا بر اعلام مدیر کل تعزیرات حکومتی با گزارش گمرک «شهید رجائی» بندرعباس در مورد ورود یک نگله موتور هواپیمایی ایرباس در یک فقره اظهارنامه و تسویه نکردن در وقت مقرر، پرونده این تخلف برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مشخص نیست که با قاچاق شناخته‌شدن این موتور هواپیما، سرنوشت آن چه خواهد شد.

در سال‌های گذشته اداره گمرک تعداد زیادی از کالاهای قاچاق، ازجمله خودروهای گران‌قیمت را معدوم کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
hamidesabz - لندن، انگلستان
البته معدوم یعنی شیتیل کردن! خودرو های گران قیمت را راحت در حلقوم میچپانند اما موتور ایرباس را کجاشان میچپانند خدا میداند!
دوشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزیر جنگ آمریکا: امروز بزرگ‌ترین حمله به ایران انجام می‌شود/ فرماندهی سپاه و بسیج امروز شغل موقت است
  • آمادگی فرانسه، بریتانیا، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +297اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +207ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +167نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +148نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است