الزام تاسیس مراکز مشاوره «سبک زندگی اسلامی-ایرانی» در ۶۵ دانشگاه علوم پزشکی

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت می‌گوید در ۶۵ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی «مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی-ایرانی» تأسیس خواهد شد.

احد بنار روز شنبه، ۲۵ آذرماه با اشاره به آئین‌نامه تأسیس این مراکز به خبرگزاری ایسنا گفت که تمام دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی «باید» این مراکز مشاوره را فعال کنند.


او با اشاره به اینکه در تدوین این آئین‌نامه نهاد رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاه‌ها و استادان حوزه و دانشگاه همکاری داشته‌اند، گفت که این مسئله در راستای تحقق ماده ۳۶ قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» مجلس شورای اسلامی تدوین شده است.

او در ادامه گفت:‌ «بخش‌های ارتباط با خانواده، پیوند و ازدواج را نیز در جهت رشد و جوان‌سازی جمعیت، ذیل ادارات و مراکز مشاوره قرار داده‌ایم.»

این در حالی است که پیش از این گزارش‌هایی مبنی‌بر تلاشی «مضاعف» با هدف کنترل و نظارت بر «سبک زندگی» مردم در برنامه هفتم توسعه منتشر شده بود.

شبکه شرق، پایگاه اینترنتی روزنامه شرق، دهم تیرماه گزارش داد در لایحه برنامه هفتم توسعه، ماده‌ای گنجانده شده که بر اساس آن قرار است دولت سامانه‌ای به‌منظور «رصد و سنجش مستمر دین‌داری، سطح معنویت، اخلاق و سبک زندگی مردم» راه‌اندازی کند.

بر اساس این گزارش، در ماده ۷۵ این لایحه، وزارت ارشاد مکلف شده با همکاری مرکز آمار ایران و راهبری مرکز رصد شورای عالی انقلاب فرهنگی، این سامانه را تأسیس کند.

این در حالی است که گزارش‌های روزانه حتی در رسانه‌های حکومتی نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از مردم با رعایت نکردن «حجاب اجباری» در برابر اقدامات تحمیلی جمهوری اسلامی مقاومت می‌کنند و در مقابل حکومت هر روز محدودیت‌هایی برای مردم، کسب و کارها و ارائه خدمات به زنان مخالف حجاب اجباری اعلام می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
Hassan1479 - تهران، ایران
پوچ بودن ، زندگی اسلامی، فرهنگ اسلامی ،مرکز مربوط بامشاوره اسلامی ، همه این شر و ور ها ، سال ها قبل یا قرن ها قبل با پیشرفت تمدن برای بشریت مشخص شده است . جمهوری نکبت اعدامی مجبور هست که برای بقای ننگین خودش افراد جوامع را در حال و هوای قرون وسطی نگهدارد ، البته همزمان حرامزادگان خودشان در اروپا و آمریکا (در مهد تمدن) بساط ادامه زندگی خودشان را تدارک می بینند .
یکشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۰
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن
سر در این وزارتخونه رو باید گِل گرفت و البته دهان اون احمقی که چنین ایده ای رو داده رو هم باید گُ. گرفت !!
یکشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - ۰۴:۲۲
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان
اصلا چیزی به اسم سبک زندگی "ایرانی اسلامی" نداریم.اون افغانستان و عراق و سوریه هست که سبک زندگی و فرهنگ اسلامی دارند.این بیشرفها هم دقیقا بهمین خاطر قصد دارند فرهنگ واقعی ایران، که حقیقتا متضاد و ناسازگار با فرهنگ اسلامی هست را کمرنگ و نابود کنند یک معجون متعفن از فرهنگ عربی اسلامی با چاشنی زبان فارسی را بخورد دنیا و مردم بعنوان فرهنگ ایرانی اسلامی بدهند. لعنت بر اون اسلام و فرهنگ متحجر و بسته و ضد انسانی و غم پرست و زشتش.
‌سه شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان
اینها نماد فرهنگ اسلامی است : حجاب،تعصب خودجوش بر رعایت احکام اسلام،تعصب بر پیغمبر اسلام و کتابش قرآن،نفرت پنهان یا آشکار از مسیحیان،یهودیان و غیر مسلمانان،نفرت و بدبینی به حیوانات خانگی مثل سگ،نفرت از هر نوع رقص و شادی و زیبایی و گرایش به غم،سیاهی،عذاداری،اعتقاد شدید به زاد و ولد و تولید مثل ،نفرت از مراسمی مثل کریسمس یا هر نوع مراسم غیر اسلامی. حالا این را با فرهنگ ایران حتی ایران فعلی تحت اشغال اسلامگراها مقایسه کنید، و میبینید دقیقا برعکس موارد نامبرده بین مردم رواج دارد.ایران کشور اسلامی نیست و نخواهد بود.
‌سه شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد