یک دانشجو به وزیر علوم: در دانشگاهی قدم گذاشته‌اید که پائیز گذشته تا مرز تعطیلی هدایتش کردید

محمدرضا بهران‌وند، یکی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف روز ۱۸ آذرماه در این دانشگاه بیانیه «انجمن اسلامی دانشجویان شریف» را در حضور محمد علی زلفی‌گل، وزیر علوم خواند. او در بخشی از این بیانیه می‌گوید: «دو سال پیش، خطاب به رییس‌تان گفتیم که باید رفتاری عقلانی خشم‌های فروخفته مردم جان‌به‌لب رسیده، روزی به شکل پاسخی قاطع بر صورت‌تان فرود خواهد آمد و این پیش‌بینی که نه از رمل و اسطرلاب که از تحلیل و بررسی وقایع برمی‌آمد، به وقوع پیوست.»

این دانشجو در بخش دیگری با اشاره به حضور وزیر علوم در شب یورش نیروهای حکومتی در دهم مهرماه سال ۱۴۰۱ به دانشگاه صنعتی شریف گفت: «امروز در دانشگاهی قدم گذاشته‌اید که پائیز گذشته تا مرز تعطیلی هدایتش کردید. در تلخ‌ترین روز تاریخ شریف در آن حاضر شدید و به جای حمایت از دانشجویان و اساتید صدمه دیده به آن‌ها توهین کردید.»

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
حرف زدن لازمه، ولی فرزندم! اخه کسی که شکایت پیش دزد نمیبرد. اینها رو باید فقط با زبان زور بهشون فهموند. چون مخ تعطیل و فقط در دزدی بازه. من نمیدونم چرا مردم دائم فراموش میکنن که اینها برای خدمت به مردم اینجا نیستن. ١- پرکردن جیب خود و خانواده ٢- نابودی ایران.
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +217پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت