پنج کارگر که برای لایروبی به داخل مخازن پمپاژ نفت رفته بودند، محبوس شده و جان باختند

مقامات وزارت کار می‌گویند در ایران سالانه بین ۹ تا ۱۰ هزار مورد حوادث ناشی از کار رخ می‌دهدرادیو فردا: خبرگزاری کار ایران، ایلنا، گزارش می‌دهد که مرگ پنج کارگر محبوس در انبار ایستگاه پمپاژ مرکز نفت «برد اسپی گندابه» شهرستان کوهدشت لرستان تأیید شده و تلاش برای بیرون آوردن اجساد این کارگران ادامه دارد.

این خبرگزاری به نقل از شاهدان عینی می‌نویسد که در ابتدا دو نفر از کارگران که بدون تجهیزات ایمنی برای لایروبی به داخل مخازن تلمبه‌خانه ایستگاه پمپاژ نفت برای پاکسازی رفته بودند، به دلیل استشمام گاز سمی ناشی از مواد داخل مخازن دچار گازگرفتگی می‌شوند.


این گزارش می‌افزاید که «سپس سه نفر از کارگران که خارج از مخازن بودند با مشاهده این اتفاق سریعاً برای نجات دو همکار اقدام کرده به ترتیب وارد مخازن می‌شوند که آن‌ها نیز بر اثر استنشاق گازهای سمی بیهوش می‌شوند.»
در نهایت نیز بعد از اعلام گرفتاری آن‌ها تیم‌های امدادی تخصصی شرکت نفت از استان‌های مرکزی و کرمانشاه به محل اعزام و عملیات خارج کردن آن‌ها را آغاز می‌کنند که بعد از چندین ساعت تلاش مرگ آنها تأیید شد.

مرکز انتقال نفت «برد اسپی» در جنوب غرب شهرستان کوهدشت و در منطقه شیراوند واقع شده است.

محمد مرادی کفراج، فرماندار کوهدشت نیز بامداد یکشنبه در مورد این حادثه گفت که «عملیات تخلیه نفت تا صبح یکشنبه طول می‌کشد و پس از آن وارد مخزن خواهند شد و حتی بعد از تخلیه هم ورود به سادگی نیست زیرا همراه با گاز سمی بوده و باید با اکسیژن وارد شد.»

مسعود قادی پاشا، معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور، روز ۱۱ اردیبهشت اعلام کرد که در سال ۱۴۰۱ در مجموع «۱۹۰۰ نفر» در جریان حوادث ناشی از کار، جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گویند در ایران سالانه بین ۹ تا ۱۰ هزار مورد حوادث ناشی از کار رخ می‌دهد.

بنابر اعلام معاونت روابط کار وزارت کار ۳۸ درصد حوادث ناشی از کار در صنعت ساختمان و ۳۶ درصد در صنایع دیده می‌شود
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۱
GORG AMERICAN - بالتیمور، ایالات متحده امریکا
کورش کنده شده بود.ادامه دارد
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۵
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

همش ندونم کاری همش بی لیاقتی رییس مدیر و مسول.
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +126بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم