قاتل یک دختر ایتالیایی فردا به پلیس تحویل داده می‌شود

بی بی سی: قتل یک زن جوان به دست دوست پسر سابقش، ایتالیا را در بهت و حیرت عمومی فرو برده است.

در ۱۱ نوامبر - چند روز قبل از اینکه جولیا سکتین ۲۲ ساله مدرک تحصیلی خود را بگیرد برای خرید لباس فارغ التحصیلی خود همراه با دوست پسر سابقش فیلیپو تورتا از خانه بیرون رفت. سپس این زوج ناپدید شدند.


چند روز بعد، تصاویر دوربین های مداربسته منتشر شد که آخرین لحظات زندگی جولیا را نشان می داد. به گفته قاضی، فیلیپو تورتا ۲۲ ساله، در حال ضرب و شتم شریک زندگی سابق خود در پارکینگ خانه‌اش در نزدیکی ونیز، دیده شده است.

در این فیلم‌ها، جولیا سعی کرد فرار کند، اما تورتا چسب نواری روی دهانش می‌گذارد، او را به زور سوار ماشین می‌کند، به سمت یک منطقه صنعتی می‌راند و در آنجا دوباره به او حمله می‌کند.

پس از یک هفته جستجو، جسد جولیا در یک گودال، پیچیده شده در کیسه پلاستیکی سیاه پیدا شد. بقایای جسد او نشانه‌هایی از یک قتل وحشیانه داشت و سر و گردنش، حداقل مورد اصابت ۲۰ زخم عمیق چاقو قرار گرفته بود.

پلیس آلمان پس از تعقیب و گریزی طولانی، قاتل را در بزرگراهی در لایپزیک آلمان دستگیر کرد و فردا به پلیس ایتالیا تحویل می‌دهد.

با قتل جولیا سکتین، موجی از غم و خشم سراسر ایتالیا را فراگرفته است.

تظاهراتی در سراسر کشور در اعتراض به خشونت علیه زنان برپا شده و انتظار می‌رود روز شنبه، همزمان با روز جهانی «محو خشونت علیه زنان» تظاهرات بیشتری در چندین شهر ایتالیا برگزار شود.

براساس آمار وزارت کشور ایتالیا، در سال جاری تاکنون ۱۰۶ زن در این کشور کشته شده‌اند که گفته می‌شود ۵۵ نفر از آنها توسط شریک زندگی فعلی، شریک زندگی سابق یا یکی از اعضای خانواده خود کشته شده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +157جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +114پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!