پرویز صیاد و «چک‌پوینت» او؛ دیدار با هنرمند محبوب چند نسل

با پرویز صیاد در هامبورگ پیش از نمایش آخرین فیلمش که قرار است در کشورهای گوناگون اکران شود، گفت‌وگو کرده‌ایم؛ از جمله درباره جنبش "زن، زندگی، آزادی".

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۳
چلیپا - جزایرسلیمان، جزایر سلیمان

هنرپیشه های بی بندوبار و لاعوبالی زمون شاح خاعن رو تبلیق نکنید.پرویز سیاد ازاولین هنرپیشههایی بودکه غیابی حکم اعدام براش سادر شد.یکیهم اون زنی بودکه تو یه فیلم کامل لخت شد.که البته الان بجهنم واسل شده.
‌پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۲:۴۴
۱۸
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
صمد آقا از شما بعید است.اولا در هیچ زمینه ای سانسور وجود نداشت. دوماً خود آخوندها به شاهنشاه گفته بودند: لطفاً ما را در هیچ حمایش و نمایشی و فیلمی قرار ندهید. چون هنوز موقعش نیست. شاهنشاه هم به آنها گفت: با ایده شما موافقم و اگر من هم نباشم اسلام توسط مارکسیست ها از بین خواهد رفت، و شاهنشاه آنها را در آب نمک خواباند تا خراب نشوند و در سال ۵۷ هم رونمایی شدند. حالا باید گرفت یقه لبو فروش را! مزدور بپر وسط.
‌پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۹
۴۴
ANTI-JAHL - هامبورگ، آلمان
پرویز صیاد هنرمندی که مانند استخوان در گلو نه میشه قورتش داد و نه میشه تفش کرد به بیرون. بسیار متاسفم که هنرمند خوب و محبوبی اینچنین در دام چپ ها و کمونیست ها گرفتار شده تا به امروز. در تمام فیلمهای صمد از حکومت انتقاد میکنه و حاضر نیست نیمه پر لیوان رو ببینه که اصولا مگر چند سال از دوره نکبت قاجار گذشته بود که ایران به آن حد از پیشرفت رسیده بود!!! کل حکومت سلسله پهلوی 53 سال بوده. کاش جناب پرویز صیاد و رفقای کم لطفشان کمی تاریخ ایران رو در آن زمان مطالعه میکردند و به جای دروغ پردازی کمی از ایراندوستی خاندان پهلوی میساختند که یقینا امروز ما گرفتار موجودی به نام آخوند و سپاه نبودیم. جناب صیاد اگر پهلوی نبود نه تنها شخص شما و همکارانتان امروزه چهره شناخته شده ای در ایران و بسیاری از کشورهای فارسی زبان نبودید بلکه در گوشه ای از ایران در دخمه ای مانند افغانستان و شاید به مراتب فقیرتر در انتظار فیلمی از یک کشور همسایه جهت ساعاتی خوش در کنار زندگی رقت بار در کنار خانواده بودید. پاینده ایران. تا ابد و یک روز جاوید شاه
‌پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.