توالت فضایی با نمای کیهانی
رأی دهید
از آنجا که هر سفر این کپسول حدود شش ساعت طول میکشد، طبیعتاً مسافران ممکن است به توالت احتیاج پیدا کنند. بر این اساس، طراحان اسپیس پرسپکتیو توالتی با پنجرههای بزرگ برای بالن فضاییشان ساختهاند که مسافر هنگام استفاده از آن میتواند دیدی گسترده از زمین و کیهان داشته باشد.
از وقتی اولین گردشگر فضایی در سال 2001 به فضا رفت، تنها تعداد اندکی مسیر او را دنبال کردهاند. اما در سالیان اخیر شرکتهای گردشگری فضایی مشهوری همچون «بلو اوریجین»، «اسپیس اِکس»، و «ویرجین گالاکتیک» به شدت در این عرصه فعال شده و قول دادهاند که فضا را به محل محبوب تعطیلات تبدیل کنند.
لازم به یادآوری است که بین سفر به مدار زمین و سفر به آستانه فضا تفاوتهای زیادی وجود دارد. اولی نیاز به موشکهای قدرتمند برای کندن از سطح زمین و سفر در فضای خارج از اتمسفر دارد. دومی اما انسانها را تنها تا ارتفاع زیاد درون اتمسفر زمین به آسمان میبرد، و وارد فضای مداری نمیشود.
درست است که سفر به آستانه فضا انسان را به مدار زمین نمیرساند، اما هنوز هم بهطور چشمگیری فراتر از ارتفاع پرواز هواپیمای تجاری بالا میرود. این به معنای این است که در آن ارتفاع منظرهای بینظیر از زمین و کیهان در برابر چشمان مسافر قرار میگیرد، اما گرانش کماکان وجود دارد، که باعث میشود توالت فضایی با مشخصات زمینی همچنان به کار آید.
اسپیس پرسپکتیو امیدوار است تا پایان سال 2024 بتواند حداقل هشت مسافر را به آستانه فضا ببرد. در جایی که هنوز وضعیت دقیق این سفرها مشخص نیست، بلیط آنها به قیمت 125000 دلار پیشفروش شده است.