عضو کنست اسرائیل ادعای خامنه‌ای در مورد بی‌خبری از حمله حماس را رد کرد

 اودد فورر، عضو کابینه اسرائیل و حزب «اسرائیل خانه ما»صدای آمریکا: اودد فورر، نماینده کنست اسرائیل، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اعزامی بخش فارسی صدای آمریکا به اسرائیل گفت: رژیم ایران با حمایت مالی از حماس و حزب‌الله مرتکب شرارتی می‌شود که ربطی به اسلام ندارد.

با گذشت یک ماه از جنگ میان حماس و اسرائیل، گزارش‌های بسیاری در مورد نقش جمهوری اسلامی در دامن زدن به این درگیری منتشر شده است. برای مثال، روزنامه «وال استریت ژورنال» تنها دو روز پس از شروع جنگ در گزارشی به نقل از اعضای ارشد حماس و حزب‌الله لبنان نوشت که افسران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ماه اوت سال جاری میلادی با حماس برای طراحی تهاجم هوایی، زمینی و دریایی کار کرده بودند.


با این همه، رهبر و سایر مقامات جمهوری اسلامی با رد دخالت در این جنگ می‌گویند که تنها از گروه حماس حمایت سیاسی انجام می دهند.

در همین ارتباط، آرش سیگارچی، خبرنگار اعزامی بخش فارسی صدای آمریکا به اسرائیل، روز سه‌شنبه ۱۶ آبان با اودد فورِر، عضو کنست اسرائیل و حزب «اسرائیل خانه ما» گفتگو کرد.

اودد فورر به صدای آمریکا گفت: «من باور نمی کنم که علی خامنه‌ای تلاش می‌کند از حماس فاصله بگیرد. حماس یکی از بازوهای رژیم ایران است و شکی در آن نیست. رژیم ایران از آن‌ها حمایت می‌کند و به آنها آموزش می‌دهد.»

او با اشاره به این‌که «رژیم ایران در حال گسترش دادن شرارت در سراسر جهان است» اضافه کرد: «آنها تلاش می‌کنند از طریق گروه‌های نیابتی‌شان با اسرائیل بجنگند؛ گروه‌هایی مانند حزب‌الله لبنان، حوثی‌های یمن و البته حماس.»

آقای فورر گفت: «آنچه شاهد آن هستیم، چیزی جز شرارت نیست. حماس روز هفتم اکتبر (پانزدهم مهر) جنگی را علیه کشور و مردم اسرائیل آغاز کرد؛ علیه هر کسی که در خاک اسرائیل است.»

جنگ در روز ۱۵ مهر با حمله شبه‌نظامیان حماس به اسرئیل آغاز شد. در آن حمله، بیش از ۱۴۰۰ اسرائیلی که بیشترشان غیر‌نظامی بودند، کشته شدند و حدود ۲۴۰ تن نیز به گروگان حماس درآمدند.

به گفته آقای فورر، «آن طور که بعضی‌ها می‌گویند، این یک جنگ مذهبی نیست. این اسلام نیست و به باور من، در دستور کار اسلام هم نیست. من در واقع فکر می‌کنم ایران با حمایت مالی از حماس و حزب‌الله مرتکب شرارتی می‌شود که ربطی به اسلام ندارد و اوج شرارت است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
hamidhamed666 - خارکووووف، اوکراین
خامنه ای و تیم ترورش ماموران کا گ ب و در خدمت منافع روسیه هستن. حماس و حزب الله و بقیه همش خاک بازیه. سر کارمون گزاشتن. هر ایرانی وظیفه داره تا جای ممکن افشا گری کنه در این مورد. آزادی ارزون به دست نمیاد.
‌چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم