مواد مخدر به ارزش ۲۵ میلیون دلار از یک کشتی بدون تابعیت در دریای عمان کشف شد

 آرشیوصدای آمریکا: کشتی واکنش سریع «جان شوئرمن»، متعلق به گارد ساحلی آمریکا، هنگام گشت‌زنی در آب‌های بین‌المللی دریای عمان، مواد مخدر به ارزش حدود ۲۵ میلیون دلار را از یک کشتی بدون تابعیت کشف و ضبط کرد.

این کشتی آمریکایی در هنگام توقیف این کشتی بدون پرچم، در روز ۱۱ مهر، ۳۶۰ کیلوگرم متامفتامین، ۱۰۷ کیلوگرم هروئین و نزدیک به دو تن حشیش را از این کشتی کشف و ضبط کرد.


این، دومین بار در طول یک ماه است که گروه ضربت ترکیبی نیروی دریایی ائتلاف ۳۸ کشور مستقر در بحرین، جلوی انتقال مواد مخدر غیرقانونی را در دریا می‌گیرد.

در ماه گذشته میلادی، ناوچه «اچ‌ام‌اس لنکستر» (اف۲۲۹) نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا بیش از ۴۵۰ کیلوگرم به ارزش حدود ۹ و نیم میلیون دلار مواد مخدر غیرقانونی از جمله هروئین و حشیش را در عملیاتی در دریای عرب کشف و ضبط کرد.

کاپیتان یانیک بوسو، فرمانده گروه ضربت ترکیبی نیروی دریایی گفت: «توقیف جدید، دومین مورد از زمانی است که نیروی دریایی فرانسه، فرماندهی گروه ضربت را در ماه ژوئیه گذشته به دست گرفت.»

اردیبهشت ماه امسال، یک ناوشکن نیروی دریایی آمریکا در بازرسی از قایق ماهیگیری که قصد عبور از دریای عمان را داشت، موفق به کشف یک محموله مواد مخدر به ارزش ۴۲ میلیون دلار شد. خدمه این قایق ماهیگیری، خود را از اتباع ایران معرفی کردند.

تیم ضربت «سی‌تی‌اف ۱۵۰»، عملیات امنیتی دریایی ‌و ضد تروریسم را در دریای عمان و اقیانوس هند انجام می‌دهد تا ضمن مقابله با سازمان‌های جنایتکار و تروریستی، فعالیت‌های غیرقانونی مرتبط با آنها از جمله جابه‌جایی نیرو، سلاح، و مواد مخدر را مختل کند. این تلاش‌ها به اطمینان یافتن از عبور کشتی‌های تجاری از منطقه‌ای عاری از تهدیدهای غیر دولتی نیز کمک می‌کند.

این گروه ضربت، بزرگترین مشارکت دریایی چند ملیتی در جهان است که نیروهای عضو آن در دریای سرخ، خلیج عدن، دریای عرب شمالی، دریای عمان، اقیانوس هند، و خلیج فارس فعالیت می‌کنند.

از سال ۲۰۲۱ میلادی تاکنون، نیروهای دریایی ترکیبی بیش از یک میلیارد دلار مواد مخدر غیرقانونی را حین گشت زنی در آب‌های سراسر خاورمیانه کشف و ضبط کرده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد