سگ آمریکایی استافوردشایر بول تریر در اتریش جان یک زن را گرفت

عکس آرشیوی از سگی با نژاد استافوردشایر بول تریردویچه وله: زنی در اتریش هنگامی کە مشغول ورزش صبحگاهی بود، توسط سگ استافوردشایر بول تریر مورد حملە قرار گرفت و در اثر جراحات جان خود را از دست داد. تلاش‌های صاحب سگ کە خود نیز زخمی شدە است، برای نجات این زن بی‌نتیجه ماند.

بر ا‌ساس گزارش رسانه‌های اتریشی، در ایالت اتریش ‌علیا (اوبراوسترایش) سگی از نژاد آمریکایی "استافوردشایر بول تریر" پس از فرار از دست صاحبش، بە زنی کە در حال دویدن بود، حملە کرد و او را کشت.


این رسانه‌ها گزارش دادەاند کە صاحب سگ کە خود نیز یک زن بودە، تلاش کردە کە سگش را از زن دوندە دور کند، اما تلاش‌هایش حاصلی در بر نداشتە و زن دوندە در دم کشتە می‌شود و خود او هم در اثر گازگرفتی دچار جراحات شدید شدە است.

گفتە می‌شود کە صاحب سگ علی‌رغم جراحات شدید، نهایتا سگ خود را به خانه باز می‌گرداند و با پلیس تماس می‌گیرد.

به گفتە پلیس، این حادثە مرگبار صبح روز دوشنبه ٢ اکتبر (١٠ مهر) در نزدیکی خانه صاحب سگ در منطقه مسکونی "نارن‌ ایم‌ماخلند" در ناحیه پرگ اتفاق افتادە است.

صاحب زن پس از این حادثه بە کلینیک دانشگاه لینتس منتقل شدە است. اما پلیس می‌گوید کە به دلیل جراحات واردە، بازجویی از او امکان‌پذیر نبودە است، بنابراین بررسی دقیق این پرونده ممکن است مدتی طول بکشد.
استافوردشایر بول تریر و محدودیت‌های نگهداری
در سه ایالت اتریش، برخی از نژادهای سگ‌ها مانند استافوردشایر بول تریر در لیست حیوانات "خطرناک" دستەبندی می‌شوند و نگهداری از آنها نیازمند دریافت مجوزهای ویژه، از جملە گذاراندن کلاس‌های آموزشی است.

اما اتریش علیا یکی از این ایالت‌ها محسوب نمی‌شود و دولت محلی تنها در حالتی خود را موظف بە وضع محدودیت می‌بیند کە گزارشی در مورد "تهاجمی" بودن یک سگ در یافت کند. این محدودیت‌ها می‌تواند شامل استفادە اجباری از "پوزه‌ بند" یا "قلادە" در فضای عمومی است.

مارتین گایزبرگر، شهردار نارن‌ ایم‌ماخلند، در گفت‌وگو با خبرگزاری آلمان تائید کردە کە سگ استافوردشایر بول تریر، در این شهر در طبقه‌بندی خاصی قرار ندارد، اما پس از این حادثه شهرداری تصمیم گرفتە است کە مالک را از نگهداری حیوان خود منع کند.

اما بر ا‌ساس قوانین آلمان، به طور کلی واردات استافوردشایر بول تریر آمریکایی ممنوع است. نگهداری از این نژاد کە به عنوان سگ جنگی شناختە می‌شود در اکثر ایالت‌های آلمان نیازمند دریافت مجوزهای خاص و سرسختانه است. همچنین در دو ایالت "براندنبورگ" و "برمن" تحت هیچ شرایطی کسی اجازه نگهداری از این سگ را ندارد.
استافوردشایر بول تریر در ایران
در ایران علی‌رغم وجود محدودیت‌های بسیار و ممنوعیت نگهداری از سگ‌ها، نژاد استافوردشایر بول تریر از جملە نژادهای محبوب و گران‌ قیمت است.

با یک جست‌وجوی سادە می‌توان دەها آگهی فروش سگ استافوردشایر بول تریر را در اینترنت یافت.

نکته جالب توجه این است کە در آگهی‌های فروش، این سگ‌ها عموما "باهوش"، "مهربان"، "خانوادە دوست" و "دوست‌دار کودک" معرفی شدەاند و عموما به ویژگی‌های بالقوە این نژاد و نژادهای مشابه کە باعث شدە آنها در برخی از کشورها در لیست حیوانات خطرناک دستە‌بندی شوند، هیچ اشارەای نشدە است.

در ایران علی‌رغم وجود علاقه‌مندان بسیار بە نگهداری از حیوانات خانگی، محدودیت‌ها و منع‌های بسیاری در این زمینە، و علی‌الخصوص در مورد سگ‌ها وجود دارد و هیچ نهاد یا ادارەای خود را موظف بە پاسخگویی شهروندان در این زمینە نمی‌بیند.

به همین دلیل بسیاری از کارشناسان توصیه می‌کنند کە شهروندان قبل از پذیرفتن سرپرستی نژادهای مختلف سگ‌ها، بە خواندن آگهی‌های فروش بسنده نکنند و دست‌کم با دامپزشک‌ها در این زمینه مشورت کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شمار کشته شدگان سیدنی به ۱۶ نفر رسید؛ پلیس: عاملان حمله به جشن یهودیان پدر و پسر بودند
  • ایران و حزب‌الله مظنون به دست داشتن در حمله مرگبار سیدنی؛ پدر و پسر مهاجم با تهران ارتباطی داشتند؟
  • یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • پست پسر سفیر سابق جمهوری اسلامی در استرالیا علیه یهودیان، ساعاتی قبل از حمله سیدنی
  • ایران بر «روابط دیرپا» با لبنان تأکید کرد و بیروت را به گفت‌وگو فراخواند
  • بازسازی حزب‌الله در دستور کار ایران؛ آیا دبیرکل کنونی جایگاه خود را از دست خواهد داد؟
  • آیا رحیم‌پور ازغدی با ارواح پسران ماندلا ملاقات کرد؟؛ درباره ادعایی کذب به نام اربعین سیدالشهدا
  • تقدیر نتانیاهو از قهرمان مسلمان سیدنی؛ میوه فروشی که یکی از عاملان تیراندازی را خلع سلاح کرد کیست؟
  • خداداد عزیزی: اونقدر وجودش رو دارم که عذرخواهی کنم
  • واکنش تُند فوتبالیست ها به جمله جنجالی جواد خیابانی که گفت: آدم پاک فوتبالیست نمیشود
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +155شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +109شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم