دیمیتری مدودف: روسیه قلمروهای بیشتری از اوکراین را ضمیمه خاک خود خواهد کرد

العربیه: دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری سابق روسیه، شنبه 8 مهر، اعلام کرد کشورش یک سال پس از الحاق چهار بخش از اوکراین که ولادیمیر پوتین، آن را تحقق پروژه امپراتوری «روسیه جدید» می‌داند، زمین‌های بیشتری را در اوکراین به کنترل خود در‌خواهد آورد.

دیمیتری مدودف، در «تلگرام» مدعی شد: «عملیات نظامی ویژه (در اوکراین) تا زمانی که رژیم نازی در کییف به طور کامل نابود شود و سرزمین‌های روسیه از دست دشمن آزاد شود، ادامه خواهد داشت».


رئیس جمهوری سابق روسیه، که در حال حاضر سمت معاونت شورای امنیت ملی این کشور را بر عهده دارد، تأکید کرد: «پیروزی از آن ما خواهد بود، و مناطق جدیدی ضمیمه خاک روسیه خواهد شد».

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، شنبه طی یک سخنرانی ویدیویی که توسط کرملین پخش شد به «بازسازی و توسعه اجتماعی و اقتصادی» مناطق اوکراینی ضمیمه شده به خاک کشورش متعهد شد.

پوتین، افزود: «ما با دفاع از شهروندان خود در دونباس و روسیه جدید (پروژه امپراتوری برای ضمیمه کردن جنوب و شرق اوکراین به خاک روسیه)، از روسیه دفاع می‌کنیم و برای میهن، حاکمیت، ارزش‌های معنوی و وحدت خود می‌جنگیم».

شایان ذکر است که در 30 سپتامبر سال گذشته، بخش‌هایی از چهار منطقه اوکراین، شامل دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا، پس از برگزاری همه‌پرسی‌هایی که به گفته مسکو به کسب تایید اکثریت قاطع رای دهندگان به نفع خود منجر شد، رسماً به خاک روسیه ضمیمه شد.

در شرایطی که نیروهای روسیه هیچ یک از این مناطق چهارگانه را به‌طور کامل تحت کنترل خود ندارند، در واکنش به چنین اقداماتی از سوی روسیه، اوکراین و کشورهای غربی برگزاری این گونه همه‌پرسی‌ها را نامشروع و نتایج آن را رد کردند و ضمیمه کردن بخش‌هایی از اوکراین به خاک روسیه که همراه با ارعاب گسترده رای دهندگان انجام شده را بی‌معنی و غیرقانونی دانستند.

ولادیمیر پوتین، پیشتر، روز 30 سپتامبر را «روز اتحاد مجدد» (امپراطوری نوین روسیه) اعلام کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
Jerusalem - بیت المقدس،اورشلیم، اسرائیل
چقدر گستاخی تو‌ دوران ما زیاد شده!. واقعاً دنیا داره به پایانش نزدیک میشه...
یکشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۵
۶۲
استانبولی - استانبول، ترکیه
این مردک دایم الخمر که نه حرفش و نه خودش وزن سیاسی ندارد، فعلا. در کل امید اینها به پیروزی ترامپ و قطع کمک آمریکا به اوکراین است. اگر این گونه هم بشود که تقریبا محال است، مطمینا اروپا که سربازان و موشک های روسی را در مرز خود نمی خواهددببیند هم، کفایت می کند. اینها دلشان برای اوکراین نسوخته، فقط ریخته شدن خون اوکراینی ها را، به ریخته شدن احتمالی خون خودشان ترجیح می دهند و ایضا خرابی اوکراین را به خرابی احتمالی خانه خودشان.
یکشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند