یک سینما در قم بخاطر تبلیغ نمایش یک فیلم خارجی پلمپ شد

 پلمب شدصدای آمریکا: روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب قم، از صدور دستور قضایی «پلمب» یک سینما بخاطر آنچه «تبلیغات نامتعارف در فضای مجازی» نامیده شد خبر داد.

رسانه‌های نزدیک به حکومت در ایران انتشار تبلیغی در فضای مجازی از نمایش یک فیلم خارجی در این سینما را «دلیل» صدور این «دستور» اعلام کردند.


در ماه‌های گذشته پلمب کسب‌وکارها، اماکن تفریحی و حتی مجتمع‌های تجاری در ایران توسط نهادهای انتظامی و قضایی جمهوری اسلامی به‌عنوان ابزاری برای مقابله با حجاب اختیاری انتخاب شده و سینماها نیز از این رویه در امان نیستند.

در همین رابطه ۳۰ خرداد ماه نیز مدیر مجموعه سینمایی ماندانا در تهران اعلام کرد پلیس امنیت اخلاقی به دستور دادسرای ناحیه ۸ تهران بزرگ به دلیل پوشش دو نفر از مخاطبان این سینما را پلمب کرده است.

محمدقاصد اشرفی گفته بود که پلیس با ارائه دو عکس از بی‌حجابی دو مخاطب سینما، یک کودک ۱۲ ساله و یک زن، این مجموعه سینمایی ۶۲ ساله را تعطیل کرده است.

رسانه‌های ایران روز شنبه ۶ خرداد نیز از پلمب مجموعه سینمایی «گلشن» مشهد، به بهانه «رعایت نکردن حجاب مراجعان» خبر دادند.

در آن زمان خبرگزاری ایلنا به نقل از فرزین جیرانی، مدیر سینما گلشن، نوشت که برگزاری همایشی در این سینما که با «کشف حجاب» تعدادی از حاضران همراه بود، دلیل پلمب این مجموعه بوده است.

از آغاز سال ۱۴۰۲ نظام جمهوری اسلامی برای برخورد با زنانی که دیگر حاضر نیستند زیر بار حجاب اجباری بروند به رویکرد مهروموم کردن اماکن تجاری و محل‌های کسب مردم روی آورده است.

در همین راستا یکی از بی‌سابقه‌ترین اقدامات حکومت، تخریب کافه‌های خیابانی در فاز دوم شهرک اکباتان بود. مقامات جمهوری اسلامی اواخر اردیبهشت سال جاری به دلیل آن چه «مشکلات شهرداری» عنوان شد، شماری از کافه‌های خیابانی را که از ۱۰ سال قبل در شهرک اکباتان فعال بودند، تخریب کردند.

در جریان اعتراضات سال گذشته که در پی کشته شدن مهسا امینی در بازداشت «گشت ارشاد» اوج گرفت، ساکنان شهرک اکباتان یکی از محله‌های پایتخت بود که در اعتراضات حضور پررنگی داشتند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
در ایران تا اوایل دهه ۷۰ خورشیدی، سینماها هنوز فیلم‌های خارجی را (با سانسور متعادل) -با دوبله‌ی بسیار خوب به‌فارسی‌- نشان می‌دادند. استاد "محمود قنبری" (دوبلور و صدا‌پیشه) اصلی‌ترین بانی دوبله و پخش فیلم‌های خوب سینمایی خارجی‌ در دهه‌ی شصت تا اوایل هفتاد در ایران بودند که در استودیو خودشان (استودیو رسالت) به دوبله‌ی این آثار ارزشمند جهانی‌ می‌پرداختند. در تهران، سینمای فقید "شهر قصه"، ویژه نمایش فیلم‌های ژانر کودک و نوجوان بود. فیلم "جادوگر جوان-۱۹۸۷" محصول مشترک کانادا و لهستان بود که در پنجمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان تهران، بعنوان بهترین فیلم انتخاب شد. درست ۳۲ سال پیش - پاییز ۱۳۷۰، فیلم "جادوگر جوان" را با دوبله خوب آن‌سالها، در "سینما شهر قصه" تهران تماشا کردم. / تیترهای داخل گیومه زیر که در سرچ گوگل وارد گردند، آن‌گاه آدرس دو لینک ویدیوی تلفیقی در مورد آن‌ها -واقع در سایت آپارات- پدیدار خواهد شد ---> ویدیوی اول؛ { "نوستالژی (فیلم "جادوگر جوان" ~ دهه شصت)" } --- ویدیوی دوم؛ { "نوستالژی (به یاد "سینما آزادی" و "سینما شهر قصه" دهه۶۰)" } ~
شنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
۴۷
maradona - براتیسلاوا، اسلوواکی
یادمه ۱۳۷۱ با گرگ ها می رقصد کوین کاستنر و گراهام گرین تو سینماها کولاک کرد
یکشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.